Головна сторінка Селище Гостомель Реєстрація

Вхід

Гостомельський інформаційний портал

Вітаю Вас Гість | RSS Вт, 2025-07-01, 10:26
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: gostomel  
Де можна зробити Холтер ЕКГ?
a_sovДата: Нд, 2025-02-09, 08:24 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Зауваження: 0%
Статус: Offline
Доброго дня, розкажіть, чи є у Миколаєві хороші місця, де можна зробити Холтер ЕКГ? Важливо, щоб швидко і з грамотним аналізом результатів. Поділіться власним досвідом, де таке дослідження проходили ви?

kirilzhilenko80Дата: Нд, 2025-02-09, 08:25 | Повідомлення # 2
Сержант
Я робив у приватній клініці, поставили пристрій на добу, потім результат розшифровували лікарі. Важливо уточнювати, чи є додатковий аналіз даних, бо інколи просто видають роздруківку без пояснень.

HzBoyДата: Нд, 2025-02-09, 08:25 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Варто зважати, що не всі центри мають нове обладнання. Перед тим як записуватись, краще запитати, яка модель пристрою й чи роблять розшифровку кардіологи, а не просто техніки.

aaqoqДата: Нд, 2025-02-09, 08:26 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата HzBoy ()
Варто зважати, що не всі центри мають нове обладнання. Перед тим як записуватись, краще запитати, яка модель пристрою й чи роблять розшифровку кардіологи, а не просто техніки.
Можу поділитися власним досвідом, робив холтер у Миколаєві https://avicenna-medical.com.ua/diagnostika/holter/ в "Авіценна Медікал", бо почав помічати проблеми з серцем, особливо коли нервував. Якщо не знаєте, що таке холтер, це коли на добу тобі чіпляють датчики, і апарат фіксує, як працює серце протягом дня і ночі. У мене час від часу з’являлися перебої, але на звичайному ЕКГ нічого не показувало, тому лікар порадив саме цей метод. Процедура проста – прийшов, тобі приклеїли датчики, дав апарат із собою і живеш звичайним життям.
На наступний день повертаєш, і лікар аналізує результати. Мені все роз’яснили, пояснили, що означають мої показники, як уникнути проблем і що робити далі. Якщо відчуваєш якісь збої у серці, але на звичайних обстеженнях нічого не знаходять – обов’язково зроби холтер.

робив холтер у Миколаєві https://avicenna-medical.com.ua/diagnostika/holter/

anasteyshakachinskayaДата: Сб, 2025-06-14, 17:32 | Повідомлення # 5
Рядовий
м, робив холтер у Миколаєві https://avicenna-medical.com.ua/diagnostika/holter/ в "Авіценна Медікал", бо почав помічати проблеми з серцем, особливо коли нервував. Якщо не знаєте, що таке холтер, це коли на добу тобі чіпляють датчики, і апарат фіксує, як працює серце протягом дня і ночі. У мене час від часу з’являлися перебої, але на звичайному ЕКГ нічого не показувало, тому лікар порадив саме цей метод. Процедура проста – прийшов, тобі приклеїли датчики, дав апарат із собою і живеш звичайним життям.
На наступний день повертаєш, і лікар аналізує результа

оренда

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ViZeN©2007-2014 Використовуються технології uCoz