Головна сторінка Селище Гостомель Реєстрація

Вхід

Гостомельський інформаційний портал

Вітаю Вас Гість | RSS Вт, 2025-07-01, 10:20
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: gostomel  
Де найвигідніше купити zip lock пакети оптом?
eviktor463Дата: Вт, 2025-05-27, 12:39 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Зауваження: 0%
Статус: Offline
Привіт, форумчани. Підкажіть, будь ласка, хто де оптом купує zip lock пакети? Маю невеличке хобі — виготовляю прикраси ручної роботи, і от постало питання пакування. Раніше брала в роздріб, але це зовсім невигідно, бо витрати зросли. Шукаю надійного постачальника, який пропонує нормальні ціни і доставку по Україні. Дуже бажано, щоб можна було вибрати різні розміри. Можливо, хтось має досвід і вже знає, де дешевше брати великі партії? Порадьте, будь ласка, де найвигідніше купити zip lock пакети оптом — не хочу помилитися з вибором, бо якість для мене теж важлива.

semen26031989Дата: Вт, 2025-05-27, 12:41 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Зауваження: 0%
Статус: Offline
Привіт! Якраз можу підказати з власного досвіду — я теж займаюся дрібною роздрібною торгівлею, і питання пакування колись стояло дуже гостро. Після довгих пошуків, тестів і навіть кількох невдалих замовлень натрапила на компанію, яка реально рятує — Svitpak. Вони спеціалізуються саме на пакуванні, і в них дуже хороший асортимент. Можна пакет zip lock купити різного розміру, щільності, навіть кольорові є. Якість — відмінна: замки тримають щільно, пакетики не розлазяться і виглядають акуратно. Замовляла кілька разів великими партіями — все приходило швидко, гарно запаковане. Плюс — нормальні ціни, особливо якщо береш багато. На сайті компанії все зручно: є фільтри по параметрах, видно наявність, і підтримка відповідає на питання без затримок. Ще приємно, що в них часто бувають знижки для постійних клієнтів. Якщо тобі потрібно zip lock пакети для прикрас — саме те. Рекомендую заглянути, думаю, тобі точно підійде.

Хочете пакет zip lock купити ? Відвідайте сайт компанії Svitpak!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ViZeN©2007-2014 Використовуються технології uCoz