Головна сторінка Селище Гостомель Реєстрація

Вхід

Гостомельський інформаційний портал

Вітаю Вас Гість | RSS Пн, 2025-11-10, 15:38
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: gostomel  
Чи варто переплачувати за «брендове» спецвзуття?
etneoxtДата: Пн, Сьогодні, 12:41 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Зауваження: 0%
Статус: Offline
Збираюся купувати зимове спецвзуття для роботи, бо минулого року замерзав, а черевики швидко зносились. Потрібно щось міцне, з утепленням, щоб ноги не мерзли і підошва не ковзала. Хто реально купував зимові робочі черевики, щоб не прогадати з матеріалом і якістю?

a_sovДата: Пн, Сьогодні, 12:42 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Я замовляв зимові черевики заздалегідь, бо якщо чекати, то залишаються тільки дешеві моделі, які швидко рвуться. Вибрав пару з водовідштовхувальної шкіри, утеплювач щільний, підошва протиковзка. Спочатку боявся, що розмір не підійде, але взуття виявилось трохи ширше за стандарт, ноги не стискались. Раджу перевіряти не тільки утеплювач, а й якість швів, бо саме там часто промокає вода.

ehotyДата: Пн, Сьогодні, 12:42 | Повідомлення # 3
Рядовий
Я завжди звертаю увагу на мембранні моделі, вони зберігають тепло і не промокають. Підошва має бути жорстка, але з протиковзким малюнком, особливо якщо працюєш на сходах або слизькому покритті. Я купував кілька пар за останні три роки, і тільки ті, що з мембраною та утеплювачем 250 г реально тримали тепло. Також важливо дивитися на висоту черевика, щоб не заливав сніг зверху, і на наявність додаткової підкладки всередині для комфорту.

Повідомлення відредагував ehoty - Пн, 2025-11-10, 12:42

kupuogДата: Пн, Сьогодні, 12:44 | Повідомлення # 4
Рядовий
Щоб купити надійне зимове спецвзуття, рекомендую звертати увагу на матеріал верху, утеплювач і підошву одночасно. Узимку важливо вчасно купити зимове спецвзуття для роботи на холоді, бо ноги мерзнути не повинні. У нормальному взутті й працювати легше, і здоров’я не страждає. Наприклад, в компанії SizProm великий вибір зимового спецвзуття, можна порівняти моделі по характеристиках, утеплювач, підошву і водовідштовхувальні властивості.
Я завжди дивлюся, щоб шви були якісні, застібки надійні, а розмір підходив з запасом на теплі шкарпетки. Мембрана і товста підошва реально допомагають не мерзнути, а підошва з протиковзким малюнком тримає навіть на льоду. Важливо обирати взуття за розміром і матеріалом, щоб не тиснуло і не промокало, тоді комфорт і безпека на роботі гарантовані. Я так роблю вже кілька років, проблем не було, і навіть у мінусові температури ноги залишаються сухими і теплими.

Узимку важливо вчасно купити зимове спецвзуття для роботи на холоді, бо ноги мерзнути не повинні. У нормальному взутті й працювати легше, і здоров’я не страждає.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ViZeN©2007-2014 Використовуються технології uCoz