Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSЧт, 2024-04-25, 13:46
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » Архів новин
Чимало свят дарує нам весна,
Як в рідний дім повернення з дороги.
Та є найбільш хвилюючим для нас
Дев’яте травня – свято Перемоги
  Травень... Це місяць буяння садів, місяць молодих гріз, по-літньому теплих ночей і нескінченних солов’їних пісень... А ще це місяць, коли змовкли останні постріли гармат, настала тиша і прийшов довгожданий, вистражданий, оплачений дорогою ціною мир.І саме в цьому місяці щорічно відбувається вшанування пам’яті про полеглих за наше світле, мирне сьогодення.
  Минають роки, відлітаючи у вічність... Все далі і далі відходять від нас грізні і важкі роки Другої світової війни, але не згасає пам’ять про тих, хто ціною власного життя захистив нашу країну від гітлерівської агресії. 
  Сьогодні 9 травня 2009 року ми віддаємо дань пам’яті тим, хто загинув на фронтах Другої світової війни та приносимо слова вдячності живим. «Ніхто не забутий, ніщо не забуте!..». Святкування традиційно відбувалося в Гостомелі біля меморіалу ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1661 | Дата: 2009-05-10 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Сьогодні в цей світлий і святий для всіх нас день звертаюся до Вас, шановні жителі селища Гостомель, дорогі ветерани, учасники бойових дій, трудівники тилу, солдатські вдови! Бо маю велике бажання від усієї душі привітати Вас, Ваших рідних та близьких із знаменним днем – Днем Перемоги!
Цей вікопомний день уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів. Для нас, нащадків солдатів Великої Перемоги, найвищою життєвою істиною є вірність їх справі і громадянському обов’язку, довічна синівська шана і повага. Наш земний уклін усім, хто виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край.
Шановні ветерани! Ще раз зі святом Вас. Міцного здоров’я Вам, чудового настрою в цей святий і сумний для всіх нас день. Хай не болять Ваші рани, хай щастя і радість не переводяться у Ваших оселях. Пишаємося тим, що зробили для Перемоги наші земляки. З історії відомо, що майже кожна родина втратила на війні своїх синів і дочок, братів, чоловіків. Зараз не можу перечислити усіх визволителів поіменно, але рідна земля завжди пам’ятатиме про великий подвиг українського воїна.
Дорогі ветерани, ми вклоняємось перед вашими подвигами. Бажаємо вам і вашим близьким міцного здоров'я, мирного неба, життєвих сил, опти ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1495 | Дата: 2009-05-09 | Рейтинг: 3.5/2 | Коментарі (0)

1 травня: десь привід для відпочинку, участі у мітингу, а для когось гри у футбол…
Саме 1 травня ФК “Міраж” (Гостомель) завітав у гості до ФК “Арсенал (Буча)”. Гра проходила на красені стадіоні, який належить Ірпінській податковій академії. Погода сприяла, настрій у командах був бойовий.
Вже з перших секунд матчу стало зрозуміло, що ФК “Міраж” отримав потужного суперника. І хоча гравці ФК “Арсенал” твердо заволоділи ініціативою, найменша похибка з їхнього боку погрожувала перетворитися на пропущений м’яч. Для того, щоб виграти, арсеналівці мали усі підстави: вони доволі рідко помилялись у передачах, мали надійного голкіпера та швидких і технічних польових гравців. Але перший гол святкували не вони — та сама похибка дала про себе знати. Щодо гостей, то забитий м’яч став для них початком зворотного відліку. Гравці ФК “Міраж” почали жорстко розраховуватися із суперником. В результаті маємо вольову перемогу нашої команди з рахунком 3:2.
Ця зустріч стала бенефісом нашого легіонера Юрія Сімашко, який відначився трьома забитими голами і одноосібно очолив список бомбардирів команди.
Також хочемо сказати декілька “теплих” слів на адресу Максима Цюпяка, який на жаль, провів один із найгірших матчів у своїй футбольній кар’єрі.
Тож вітаємо команду ФК “Міраж” з першою перемогою у сезоні.
Бажаємо міцного командного духу, щоб хлопці шалено вірили в себе.
В той же першотравневий день ще одна наша гостомельська команда ФК “Гостомель” приїхал ... Читати далі »
Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 1452 | Дата: 2009-05-06 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Шановні мешканці регіону!
Як завжди МНС України звертається з проханням дотримання правил пожежної безпеки на роботі та у побуті, адже Ваша байдужість може спричинити непоправної шкоди оточуючим, близьким. Намагайтеся також розповідати дітям про негативні прояви вогню, не допускайте перебування дітей на одинці, не залишайте сірники на видноті. 
За чотири місяці 2009 року в районі виїзду Ірпінського МУ виникло 38 пожеж, прямі збитки від пожеж склали 639945 грн. Пожежами пошкоджено 10 будівель. Основними причинами виникнення пожеж стали:
- несправність електрогосподарства – 9;
- підпали –12;
- необережне поводження з вогнем –12.
- системи опалення – 3;
По населеним пунктам:
м. Ірпінь - 17 пожеж;
м. Буча - 8 пожеж;
смт. Гостомель - 9 пожеж;
смт. Ворзель - 4 пожеж;
смт. Коцюбинське - 0 пожеж.
На пожежах за 4 місяці 2009 року загинула 1 особа, травмована - 1 особа.
Старший інженер відділу наглядово-профілактичної діяльності Ірпінського МУ МНС Дяков В.О

Категорія: Життя селища | Переглядів: 1616 | Дата: 2009-04-29 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

25 квітня для вболівальників селища Гостомель розпочалася футбольна весна, коли на більш чи менш зелені поля повернулася улюблена гра гостомельчан. 
Стартував 1-й тур Києво-Святошинської ліги з футболу, в якій грають 3 гостомельські команди:
 1 – ліга – ФК “Гостомель”, 
 2 – ліга – ФК “Факел”;  
 3 – ліга – ФК “Міраж”.
Перед командами поставлене найвище завдання — зайняти призові місця у своїх лігах.
Так, у суботу першою з гостомельських команд в боротьбу за першість у 2-лізі вступила команда ФК “Факел”. Об 11.00 у місті Боярка відбувся матч, між командами ФК “Стара Боярка” – ФК “Факел”. Обидві команди були гідні отримати перемогу, але поєдинок сильнішого не виявив. Рахунок матчу 0:0.
Проявили свій професійний рівень такі гравці: Гузенко Федір, Пищик Андрій, Мужук Сергій, Новіков Денис, Сабадаш Сергій та воротар Стриж Євген.
На привеликий жаль у зв’язку з некомпетентністю головного судді та його систематичними помилками у бік нашої команди Пищик Андрій та Новіков Денис отримали жовті картки.
Але вболівальники не розчаровані. Вони бажають успіху команді у наступному матчі. 
У другому матчі дня, який відбувся у селищі Гостомель (військове містечко) ФК “Міраж” приймав ФК “Дмитрівк ... Читати далі »
Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 1804 | Дата: 2009-04-27 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

24 квітня 2009 року о 12.00  біля пам'ятника жертвам Чорнобильської аварії. відбувся мітинг-реквієм до 23-ї річниці Чорнобильської трагедії. На захід зібралися керівники селища, депутати, ветерани Чорнобиля, громадськість та учні ЗОШ №13.
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1886 | Дата: 2009-04-24 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Питання про проведення двомісячника з благоустрою селища Гостомель було розглянуто на засіданні виконавчого комітету 4 березня. На ньому визначилися із датою: з 15 березня по 15 травня.
Для організації двомісячника і контролю за його проведенням при виконавчому комітеті створили оперативну групу. Керівникам підприємств усіх форм власності було рекомендовано здійснити посадку дерев, кущів, ремонт та фарбування парканів, ліквідувати стихійні сміттєзвалища.
Керівникам лісових господарств, розміщених на території селища було рекомендовано привести у належний санітарний стан лісосмуги уздовж доріг, очистити ліс від сміття, а власникам приватних садиб — провести благоустрій та постійно тримати у належному стані прилеглі до їх помешкань території, відремонтувати і пофарбувати паркани, не допускати складання будівельних матеріалів за межами власних ділянок.
Депутати селищної ради також розробили план заходів з проведення двомісячника з благоустрою. Підсумки будуть підведені у другій половині травня цього року.
Один із важливих заходів двомісячника — проведення толоки. У нашому селищі вона проводилась у декілька етапів, але основні заходи пройшли 11 квітня. У толоці були задіяні всі підприємства та орган ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1848 | Дата: 2009-04-22 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

У Гостомелі, в зоні діяльності Київської обласної митниці, відкрито сучасний митний термінал. Він має зручне, можна сказати стратегічне розташування — розташований у семи кілометрах від Київської кільцевої дороги. Термінал включає зону площею майже 5000 кв.м для 100 вантажівок! Стоянка цілодобово охороняється, у т.ч. за допомогою камер відеоспостережень.
Введений в експлуатацію сучасний, з дотриманням світових стандартів склад класу «А» забезпечуватиме митне оформлення понад 70 вантажівок за добу. Для ефективного обслуговування перевізників-бізнесменів відкрито склад тимчасового зберігання товарів та митний ліцензійний склад.
Термінал оснащений сучасними засобами зв'язку, працює служба радіологічного контролю. Тут можна посмакувати висококалорійною їжею.
У введені в експлуатацію цього важливого об'єкта були зацікавлені всі сторони: і митники, і підприємці. Таким чином вирішилося питання виведення терміналу за межі столиці.
У відкритті об'єкта взяли участь голова Державної митної служби України Олександр Федоров, начальник Київської обласної митниці Юрій Кульбако, Ірпінський міський голова Олег Бондар, Гостомельський селищний голова Анатолій Кириченко, співробітники логістичного центру «Кюне і Нагель».
Анатолій Кириченко зокрема відзначив: «Це добре, що інвестори вкладають у корисну справу кошти. Ці кошти підуть і на розвиток нашого рідного селища».
Василь ГРУШЕЦЬКИЙ


Категорія: Життя селища | Переглядів: 1952 | Дата: 2009-04-22 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Гостомель - один із наимальовничіших населених пунктів Київщини. У селищі проживає понад 15 тисяч громадян. Територія Гостомеля - 3800 гектарів. На сьогоднішній день селище активно розбудовується завдяки розширенню промислової зони та відкриттю нових промислових підприємств.
- Вважаю, що нам вдалося багато зробити для територіальної громади селища Гостомель тіль¬ки тому, що селищна рада та виконавчий комітет знайшли спільну мову. Разом ми робимо все, аби людям жилося краще.
У Гостомелі останнім часом з'явилося багато господарських та соціальних здобутків. Було відкрито два парки: парк чорнобильцям та парк закоханих. Ми побудували чудовий спортивний комплекс. На багатьох вулицях покращилось освітлення, встановили світлофори, заасфальтували чимало проблемних ділянок на дорогах на кілька мільйонів гривень. Гордимося, що повністю забрали на утримання селищної ради будинки військової частини. Зараз працюємо над тим, щоб там було все необхідне (тепло, вода, каналізація).
У нас традиційно щороку відкривається якесь нове підприємство, бо наше селище, на відміну від Ірпеня чи Ворзеля, є промисловою, а не курортною зоною. А це додаткові надходження до нашого бюджету. Кошти спрямовуємо на розвиток селища. У планах - будівництво нового дитячого садка, поліпшення та модернізація житлово-комунального комплексу, побудова нових міні-коте ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1715 | Дата: 2009-04-22 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

 Порядок денний.
1. Про врегулювання земельних відносин
1.1.Про виділення громадянам земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства із земель резервного фонду селищної ради, розташованої в межах Гостомельської селищної ради.
Доповідають: Качуренко Ю.Л. - землевпорядник, Голуб'ятникова Ю.А. — юрист, співдоповідач : Омельченко Д.П. - голова земельної комісії
2. Про внесення змін до рішення про бюджет с. Гостомель на 2009 рік.
3. Звіт про виконання селищного бюджету за І квартал 2009 р.
4. Про зменшення орендної ставки по договору оренди земельних ділянок ТОВ «Ольвія».
5. Про оренду приміщення для розміщення аптеки.
6. Про викуп земельної ділянки несільськогосподарського призначення гр. Матьошко В.О.
Доповідає : Тульнова Н.І. - начальник відділу обліку та звітності, співдоповідач : Кравченко В.В. - голова комісії з питань планування бюджету
7. Звіт про підсумки опалювального сезону 2008-2009 р. Пропозиції щодо підготовки до нового опалювального сезону 2009-2010 р.
Доповідає: Краснопольський Ю.М.— заступник селищного голови, співдоповідач : Тихорський П.І. - голова промислової комісії
8. Щодо встановлення світлофору на перехресті вулиць Садової та Кулішова в селищі Гостомель.
Доповідає: Саєнко В.М.- заступник селищного голови, співдоповідач : Тихорський ... Читати далі »
Категорія: Робота ради | Переглядів: 1844 | Дата: 2009-04-22 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 82 83 84 85 86 ... 95 96 »
Форма входу

Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007Використовуються технології uCoz