Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSЧт, 2024-04-25, 02:32
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2013 » Листопад » 15 » Якщо з Вас брали гроші за торгове місце на ярмарку – звертайтесь до міліції
Якщо з Вас брали гроші за торгове місце на ярмарку – звертайтесь до міліції
 На останній сесії Гостомельської селищної ради порушили питання традиційних святкових ярмарків. 
Київські та ірпінські підприємці поскаржились депутату Тетяні Шальман на невмотивоване підвищення плати за торгове місце на ярмарку з нагоди 519-ої річниці Гостомеля. «...Люди були здивовані, коли почули, що у нас у селищі ярмарки безкоштовні. Вони не перший рік беруть участь у ярмарках і кожного разу комусь, хто до них підходив, платили гроші. Найбільше підприємців обурило, що раніше вони давали 50 грн., а цього року запросили 300 грн. Тому я підняла питання на сесії, щоб це прозвучало: у нас безкоштовні ярмарки, чи платні? Усі присутні в один голос сказали – безкоштовні. Тепер залишається встановити: хто від імені депутатів, чи від імені селищної ради ходить і дозволяє собі збирати з людей гроші? Це питання потребує роз’яснення...» 
Тетяна Михайлівна пояснила, що організацією ярмарків опікуються депутати Олег Поповичук і Юрій Марчук. «...Наскільки мені відомо, конкретного рішення або призначення відповідального не було. У міру можливостей допомагає весь депутатський корпус, але особливо активно – Олег Поповичук. Це його ініціатива була щодо проведення ярмарок, яку підтримало тоді більшість депутатів...»
Водночас, скарги від незадоволених зростанням цін були зафіксовані у громадській приймальні депутата Ірпінської міської ради Юрія Прилипка. Він надіслав до Гостомельської селищної ради офіційний запит. У відповіді виконавчого комітету від 14 листопада йдеться: «...в ярмарках беруть участь всі бажаючі, селищна рада ніяких умов бажаючим торгувати на ярмарку не висуває, до селищної ради кошти від проведення ярмарок не надходили...»
Депутатське звернення щодо встановлення осіб, причетних до незаконного стягнення плати за торгові місця, адресували до міліції. 
Начальник Гостомельського відділення Сергій Божко наступним чином прокоментував ситуацію. «...Ми відреагували на звернення. Запит надіслав Юрій Прилипко: без імен, по факту правопорушення, з проханням знайти осіб, які шахрайським шляхом збирали з людей гроші – від 50 до 400 грн. Ціна, очевидно, залежала від місця. Більшість підприємців приїжджі, тому нашим першочерговим завданням буде розшук потерпілих. У даний момент до міліції звернулось двоє гостомельчан, проводиться опитування свідків і перевірка показань. Сподіваємось якнайшвидше відкрити кримінальне провадження...» 
Редакція сайту закликає: якщо Ви працювали на гостомельських ярмарках впродовж 2013 р. і сплачували за торгове місце, зателефонуйте за номером громадської приймальні Юрія Прилипка або Сергія Божка. Не дозволяйте себе безкарно обманювати! 

097 258 0015 Сергій Миколайович Божко
(04597) 61 668, 61 772 приймальня Юрія Ілліча Прилипка

   
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1149 | Рейтинг: 5.0 |

Всього коментарів: 5
1 анонімний  
0
і куди дивилась селищна рада?.. як таке могли допустити, щоб, не зрозуміло за шо, збирати гроші з людей?!! 
нехай знайдуть цих рекетирів і заставлять повернути гроші!!

2 Lesja  
0
Наверно, если бы не было депутатского звернення Ю. Прилипка, и дальше годами собирали себе на карман с предпринимателей:-)  главное теперь, чтобы виновные не вышли сухими из воды...

3 гражданин  
0
Вот что значит жадность: аппетиты возросли непомерно - вместо 50 захотели 300 и спалились. Куда все єто время смотрели в поселковом совете?!

4 Калініна  
0
Марчук з дітей гроші витягував, Поповичук на базарі пристроівся людей обирати і Жежеру хотіли протягнути в депутати, щоб разом красти. Не вийшло - нема дурних за неі голосувати! Усі троє одного поля ягоди - держи з ними кишені ширше!.. Сподіваюсь, звернення Ю. Прилипка допоможе позбавитись крадіів з депутатськими корочками!!!

5 Lis  
0
Очень интересно выходит. Посмотрите, так это же организованная преступная группа, которая своей систематической (заметьте годами) целенаправленной преступной деятельностью, мошенническим путем завладела десятками, а может быть и сотнями тысяч гривен обманутых граждан. Караул!!! И все это происходит публично, открыто, и что ни есть "под носом" у местной власти и всех местных правохранителей. Кошмар, дожились. Выходит, что пришли какие-то "Чуки" и всех нас начукали.

Форма входу

Календар новин
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007-2012Використовуються технології uCoz