Хто користувався послугами з експрес-ліквідації підприємства? Чи можна дійсно закрити фірму швидко і без зайвих турбот? Цікавить досвід форумчан, активніше долучайтеся до нашого обговорення.
Я скористався послугами з експрес-ліквідації, і все дійсно відбулося досить швидко. Від моменту звернення до повного закриття пройшло близько місяця. Не можу сказати, що було абсолютно без проблем, але в порівнянні з тим, що розповідали інші, мої питання вирішувались досить оперативно.
У мене був досвід з експрес-ліквідацією, але швидкість залежала від кількох факторів. Наприклад, виявилось, що моя фірма мала деякі невирішені податкові питання, що затягнуло процес. Загалом, якщо всі документи в порядку, то дійсно можна все закрити швидко.
Повідомлення відредагував menigorek - Пн, 2024-10-14, 09:57
Доброго дня. Працювали з цією компанією за послугами експрес-ліквідації Deju і це було реально круто! Сам думав, що процес займе купу часу, а тут все пройшло як по маслу. Мене постійно інформували про хід справи, не потрібно було нікуди бігати або щось вирішувати самому. Фірму закрили швидко і без зайвих заморочок. Рекомендую, якщо хочете закрити свій бізнес і не напружуватись із бюрократією. Зайвих нервів точно зекономите! експрес-ліквідація https://deju.com.ua/ua/likvidaciya-pidpriyemstv/ekspres-likvidaciya/