Головна сторінка Селище Гостомель Реєстрація

Вхід

Гостомельський інформаційний портал

Вітаю Вас Гість | RSS Нд, 2025-07-27, 08:36
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: gostomel  
Хосу обрати дійсно хороші рідини для вейпа!
a_sovДата: Пн, 2025-07-07, 08:09 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Зауваження: 0%
Статус: Offline
Я тільки починаю робити рідини для вейпа і чув, що для самозамісу можна використовувати фармацевтичний гліцерин. Чи можна використовувати фарм-гліцерин для вейпу? Я не зовсім розумію, чи підходить він для цього і на що треба звернути увагу при його виборі.

HzBoyДата: Пн, 2025-07-07, 08:10 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Так, фармацевтичний гліцерин часто використовується для виготовлення рідин для вейпу, і він може бути дуже хорошим варіантом. Головне, щоб він був 100% чистим і без домішок. Це важливо, оскільки деякі фармацевтичні гліцерини можуть містити консервант чи інші добавки, які не підходять для вейпінгу. Зазвичай фарм-гліцерин має високу в'язкість і дає хороший пару, але обов'язково перевіряй, щоб він був безпечним для паріння.

menigorekДата: Пн, 2025-07-07, 08:10 | Повідомлення # 3
Рядовий
Фармацевтичний гліцерин для самозамісу може бути відмінним вибором, якщо він має високу чистоту і не містить зайвих добавок. Важливо також, щоб він був отриманий з рослинної сировини і не містив додаткових хімічних речовин, які можуть вплинути на якість пари. Проте, я б не рекомендував використовувати фарм-гліцерин, якщо на упаковці не вказано, що він безпечний для вейпінгу. Краще вибирати перевірений гліцерин, який спеціально виготовлений для цих цілей.

Повідомлення відредагував menigorek - Пн, 2025-07-07, 08:11

fkeqyoДата: Пн, 2025-07-07, 08:12 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата menigorek ()
Фармацевтичний гліцерин для самозамісу може бути відмінним вибором, якщо він має високу чистоту і не містить зайвих добавок. Важливо також, щоб він був отриманий з рослинної сировини і не містив додаткових хімічних речовин, які можуть вплинути на якість пари. Проте, я б не рекомендував використовувати фарм-гліцерин, якщо на упаковці не вказано, що він безпечний для вейпінгу. Краще вибирати перевірений гліцерин, який спеціально виготовлений для цих цілей.

Якщо ти шукаєш якісний гліцерин для вейпа, я рекомендую звернутися до магазину Temptation. Тут ти знайдеш тільки перевірений фармацевтичний гліцерин для самозамесу Vapetemptation який має високу чистоту і підходить для виготовлення рідин для вейпу.
Всі продукти тут ретельно перевірені, щоб забезпечити твою безпеку і найкращу якість. У магазині є також великий вибір ароматизаторів і базових рідин, що дозволить тобі легко створити ідеальну суміш. Я завітав сюди і отримав тільки найкращі інгредієнти для самозамісу!

перевірений фармацевтичний гліцерин для самозамесу https://vapetemptation.com.ua/glicerin/

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ViZeN©2007-2014 Використовуються технології uCoz