Головна сторінка Селище  Гостомель Реєстрація

Вхід

Гостомельський інформаційний портал

Вітаю Вас Гість | RSS Вт, 2024-04-23, 08:42
Меню сайту

Розділи щоденника
Селищна рада [9]
Соціальне забезпечення [2]
Освіта [1]
Виробництво [1]
Культура [3]
Медицина [1]
Екологія та землезбереження [2]
Послуги населенню [2]

Програми селища
Початок » 2009 » Лютий » 3 » МІСЦЕВА ПРОГРАМА Відзначення (заохочення) підприємств, установ, організацій ,їх трудових колективів , окремих громадян за вагомий внесок в
МІСЦЕВА ПРОГРАМА Відзначення (заохочення) підприємств, установ, організацій ,їх трудових колективів , окремих громадян за вагомий внесок в
МІСЦЕВА ПРОГРАМА
Відзначення (заохочення) підприємств, установ, організацій ,їх трудових колективів , окремих громадян за вагомий внесок в соціально-економічний та культурний розвиток селища Гостомель на 2009 рік.


Добробут життя кожної людини в суспільстві залежить від рівня економічних, політичних, культурних відносин в ньому, а саме від їх результатів та здобутків. Створюють ці умови окремі люди та колективи в цілому, вносячи свій внесок в суспільне життя селища.
Метою даної програми є стимулювання діяльності підприємств , установ і організацій , окремих працівників та громадян, які зробили вагомий внесок в соціально-економічний та культурний розвиток селища.
Досягнення цієї мети здійснюється шляхом:
1. Відзначення працівників трудових колективів, членів громадських організацій та окремих громадян.
Відзначення працівників підприємств, установ і організацій всіх форм власності
місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, членів громадських організацій, об’єднань громадян, творчих та інших спілок селища Гостомель, окремих громадян селища проводиться за досягнення визначених успіхів у виробничій, науковій, держаній, творчій, та інших сферах діяльності, високого професіоналізму та високих показників у роботі, а також до професійних свят.
Подання про відзначення подається до виконавчого комітету селищної ради.
Виконавчий комітет селищної ради розглядає подання, приймає рішення щодо відзначення працівників або громадян. Відзначення може проводитись у грошовій формі або цінним подарунком.
Видатки на проведення відзначення здійснюються згідно рішення виконавчого комітету селищної ради або розпорядженням селищного голови з урахуванням відрахувань до відповідних фондів в межах асигнувань, передбачених в селищному бюджеті за рахунок КФКВ 110502 загального фонду.
2.Нагородження Подякою виконавчого комітету Гостомельської селищної ради.
2.1. Подяка виконавчого комітету Гостомельської селищної ради( далі - Подяка є формою відзначення окремих працівників, трудових колективів, які досягли високого професіоналізму і визначених успіхів у виробничій, науковій, державній, творчий та інших сферах діяльності, зробили вагомий внесок у створення матеріальних і духовних цінностей, або мають інші заслуги перед селищем та Україною, незалежно від отриманих ними державних нагород.
2.2. Подякою нагороджуються працівники органів місцевого самоврядування ,підприємств, установ, організацій всіх форм власності, об’єднань громадян, творчих та інших спілок селищна Гостомель .
2.3. Висунення кандидатур для нагородження Подякою здійснюється відкрито, за ініціативою місцевих органів виконавчої влади ,органів місцевого самоврядування, підприємств (об’єднань) кооперативних та інших господарських структур всіх форм власності, трудових колективів тощо.
2.4. Подання про відзначення Подякою разом із відомостями про конкретні виробничі, наукові та інші досягнення трудових колективів підприємств, установ і організацій, а також громадян, вносяться до виконавчого комітету селищної ради.
2.5. Нагородження Подякою може проводитися за особистою ініціативою селищного голови, його заступників (розпорядження).
2.6. Рішення про відзначення Подякою приймається на засідання виконавчого комітету.
2.7. Особам , які відзначені Подякою , вручається грошова премія у розмірі від 100 грн. до 300 грн., або цінний подарунок.
2.8. Вручення Подяки та цінного подарунку здійснюється селищним головою або за його дорученням –заступниками селищного голови в урочистій обстановці у трудовому колективі, де працює відзначений або у приміщенні виконкому.
2.9. Видатки на проведення відзначення здійснюються згідно рішення виконавчого комітету селищної ради або розпорядженням селищного голови з урахуванням відрахувань до відповідних фондів в межах асигнувань, передбачених в селищному бюджеті за рахунок КФКВ 110502 загального фонду.
3.Нагородження званням Почесний громадянин селища Гостомель здійснюється по тій же схемі, що і нагородження Подякою. Особам, які отримують звання Почесний громадянин селища Гостомель вручається грошова премія у сумі 1000 грн.









Секретар ради О.В.Кислиця


Заступник селищного голови В.М.Саєнко



Категорія: Культура | Переглядів: 1794 | Додав: gostomel | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Календар
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Пошук по щоденнику

Сайти регіону

Статистика

ViZeN©2007-2014 Використовуються технології uCoz