Головна сторінка Селище  Гостомель Реєстрація

Вхід

Гостомельський інформаційний портал

Вітаю Вас Гість | RSS Вт, 2024-03-19, 03:15
Меню сайту

Розділи програм
Селищна рада [9]
Соціальне забезпечення [2]
Освіта [1]
Виробництво [1]
Культура [3]
Медицина [1]
Екологія та землезбереження [2]
Послуги населенню [2]

Програми селища
2014-05-07, 14:17
Коипания является производителем профнастила и металлочерепицы.
Профнастил ПС-8,10,20 для забора и обшивки складов, киосков.
Профнастил ПК-20 для крыши.
Также компания занимается производством доборных элементов для кровли и забора
Металлочерепица Монтерей.
Доставка по Киеву и Киевской обл.
Ирпень, Ворзель, Гостомель, Немешаево, Бородянка, Романовка, Горенка, Коцюбинске, Бровары, Вышгород,
Калиновка, Большая Дымерка, Княжичи, Погребы, Осещина, Хотянивка, Новосилки, Пухивка, Роживка, Зазимье, Рожны, Красиловка, Богдановка, Пидлисся, Гоголив, Требухив, Пролиски, Щасливе, Гора, Безугливка, Лозивка, Вишенки, Бабынци, Дымер, Вишневое, Боярка, Козин, Украинка, Мощун, Клавдеево, Буча, Новые Петровцы, Старые Петровцы, Лютеж, Озера, Рубижевка, Козынци, Петропвловская Борщаговка, Рудня, Бобрик, Малая Тарасовка, Мироцкое, Блиставица, Белогородка, Рожны, Летки
Category: Виробництво | Reads: 888 | Added by: Profnastil-v-irpene | Rating: 0.0 | Comments (0)

2013-01-30, 22:03
РІШЕННЯ
селище Гостомель         № 554 - 24 -VI 24 грудня 2012 року     
                                                                                     
Про затвердження програм місцевого значення селища Гостомель на 2012 рік
                                              
              ... Читати далі »
Category: Селищна рада | Reads: 1246 | Added by: Vizen | Rating: 0.0 | Comments (0)

2009-03-10, 12:23
Додаток до рішення Гостомельської селищної ради
№ 1014 -38 -V
від 19 лютого 2009 року


ПОЛОЖЕННЯ
про видачу дозволу на розміщення на території об’єктів благоустрою будівель і споруд соціально-культурного, побутового, торговельного та іншого призначення

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
1.1. Положення про видачу дозволу на розміщення на території об’єктів благоустрою будівель і споруд соціально-культурного, побутового, торговельного та іншого призначення (далі Положення) визначає порядок видачі дозволу суб’єктам господарювання незалежно від форми власності та організаційно-правової форми.
1.2. Визначення термінів:
дозвіл на розміщення на території об’єктів благоустрою будівель і споруд соціально-культурного, побутового, торговельного та іншого призначення – документ, який надає право суб’єктам господарювання – юридичним та фізичним особам здійснювати торгівельну, торговельно-виробн ... Читати далі »
Category: Селищна рада | Reads: 2524 | Added by: gostomel | Rating: 0.0 | Comments (0)

2009-02-03, 21:53

ПРОГРАМА
соціально – економічного і культурного розвитку селища Гостомель на 2009 рік

Програма розроблена на основі вимог Конституції України з урахуванням положень Законів України:
“Про місцеве самоврядування в Україні”, “ Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України”, “Про державні цільові програми”, “ Про інвестиційну діяльність”, “Про зовнішньоекономічну діяльність”, “Про дозвільну систему в господарській діяльності”.
Програма базується на основних показниках прогнозу економічного, соціального і культурного розвитку селища Гостомель на 2009 рік.
Пріоритетними завданнями соціально-економічного та культурного розвитку селища є:
• підвищення рівня доходів населення, сприяння повній, продуктивній і вільно обраній зайнятості;
• впровадження соціальних стандартів і підвищення якості послуг, які безпосередньо надаються населенню;
• удосконалення діяльності та матеріально-техні ... Читати далі »
Category: Соціальне забезпечення | Reads: 2930 | Added by: gostomel | Rating: 2.0 | Comments (0)

2009-02-03, 21:50
Програма розвитку дорожнього руху та його безпеки
на 2008-2009 рр.
I .Загальна частина
В умовах прискорення темпів автомобілізації, високої інтенсивності дорожнього руху особливої уваги потребує проблема забезпечення безпеки дорожнього руху, вирішення якої спрямоване на збереження і здоров’я громадян. Незважаючи на заходи, що проводяться відділенням ДАЇ та АТІ, організаціями селища щодо забезпечення безпеки дорожнього руху ситуація з аварійністю на селищних шляхах залишається складною. Основними причинами, що впливають на стан аварійності є значне збільшення транспортних засобів та інтенсивності руху на дорогах та вулицях селища, невідповідність їх геометричних параметрів вимогам норм, правил та стандартів щодо забезпечення безпеки дорожнього руху, наявність ямковості та розрушень покриття проїзної частини, відсутність облаштованих тротуарів на більшості вулиць селища, недостатня кількість дорожніх знаків. Низькою залишається дисципліна учасників до ... Читати далі »
Category: Послуги населенню | Reads: 2305 | Added by: gostomel | Rating: 0.0 | Comments (0)

2009-02-03, 21:49
Програма «Поліпшення медичного обслуговування населення селища Гостомель»

За останнє десятиріччя в державі склалася тенденція щодо погіршення показників здоров'я громадян України, темпи зростання народжуваності практично не вплинули на величину природного приросту, який продовжує залишатись від'ємним, особливо у групі осіб працездатного віку. Скорочується очікувана тривалість життя, погіршується фізичний розвиток майбутнього покоління.
Традиційно при формуванні політики в сфері охорони здоров'я для покращання громадського здоров'я головна увага приділялася фінансуванню медичного обслуговування, а також структурним та організаційним проблемам. Однак в останні роки зростає кількість даних, які свідчать про відсутність прямої залежності між обсягами фінансування охорони здоров'я і результатами її діяльності, вираженими в показниках здоров'я населення.
Водночас численні матеріали свідчать, що значна кількість медичних втручань, в тому числі в різних ... Читати далі »
Category: Медицина | Reads: 1839 | Added by: gostomel | Rating: 3.0 | Comments (0)

2009-02-03, 21:47
Програма місцевого значення „Охорона та раціональне використання земель”

Дана програма спрямована на реалізацію державної політики у сфері екології , підтримання природного середовища на належному рівні. Програма враховує положення Конституції України, Земельного кодексу України „Про охорону навколишнього природного середовища”, Закону України „Про охорону земель” , Постанову КМУ „Про затвердження переліку видів діяльності , що належать до природоохоронних заходів”, Постанову КМУ „Про розміри і Порядок визначення втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва , які підлягають відшкодуванню” та інших нормативних актів.
На теперішній час в селищі Гостомель ведуться роботи спрямовані на покращення стану вулиць, площ, реконструкції та будівництву об”єктів благоустрою та об”єктів соціальної сфери, але залишається неохопленим питання землевпорядкування. Враховуючи те, що селище Гостомель розташоване в зоні зелених насаджень , має просторі ... Читати далі »
Category: Екологія та землезбереження | Reads: 2346 | Added by: gostomel | Rating: 0.0 | Comments (0)

2009-02-03, 21:46
П Р О Г Р А М А
Розвитку фізичної культури і спорту
в селищі Гостомель на 2009 рік
І. Стан та проблеми реалізації державної політики у сфері фізичної культури і спорту
Реалізація державної політики в сфері фізичної культури і спорту протягом останніх років обумовила певні позитивні зміни у даній галузі. Визначено організаційно-управлінські, нормативно-правові та інші засади її розвитку у нових соціально-економічних умовах. Закріплено прогресивні тенденції з окремих напрямів фізкультурно-оздоровчої та спортивної діяльності.. Зокрема, збережена ефективна система проведення спортивних заходів, передусім комплексних та багатоступеневих змагань; зростає кількість громадських організацій фізкультурно-спортивної спрямованості (товариства, асоціації, федерації, клуби); створюються приватні структури для активного відпочинку, спортивні клуби різних форм власності; активізується олімпійський, паралімпійський, дефлімпійський та неолімпійський спортивний рух.< ... Читати далі »
Category: Культура | Reads: 1969 | Added by: gostomel | Rating: 0.0 | Comments (0)

2009-02-03, 21:44
Культурно-мистецька програма місцевого значення селища Гостомель на 2009 рік.

Загальні положення.

Ця програма спрямована на реалізацію державної політики у сфері культури, мистецтв, щодо задоволення культурно-мистецьких потреб населення селища.
На сьогоднішній день культура і мистецтво перебувають на важливому етапі розвитку.
Відбуваються принципові зміни в суспільній свідомості, обумовлені соціальними, політичними та економічними перетвореннями.
Комерціалізація засобів масової інформації, значний неконтрольний потік в Україну видовищної продукції, що має низьку культуру, викликає необхідність створення умов для забезпечення змістовного дозвілля населення.

Мета та основні завдання Програми.
Метою Програми є духовне та естетичне виховання підростаючого покоління і молоді, змістовне дозвілля населення селища ; фінансове забезпечення проведення святкових урочистостей в дні державних та професійних свят.
Основні завдання П ... Читати далі »
Category: Культура | Reads: 2024 | Added by: gostomel | Rating: 0.0 | Comments (0)

2009-02-03, 21:43
МІСЦЕВА ПРОГРАМА
Відзначення (заохочення) підприємств, установ, організацій ,їх трудових колективів , окремих громадян за вагомий внесок в соціально-економічний та культурний розвиток селища Гостомель на 2009 рік.


Добробут життя кожної людини в суспільстві залежить від рівня економічних, політичних, культурних відносин в ньому, а саме від їх результатів та здобутків. Створюють ці умови окремі люди та колективи в цілому, вносячи свій внесок в суспільне життя селища.
Метою даної програми є стимулювання діяльності підприємств , установ і організацій , окремих працівників та громадян, які зробили вагомий внесок в соціально-економічний та культурний розвиток селища.
Досягнення цієї мети здійснюється шляхом:
1. Відзначення працівників трудових колективів, членів громадських організацій та окремих громадян.
Відзначення працівників підприємств, установ і організацій всіх форм власності
місцевих органів виконавчої влади та органів місце ... Читати далі »
Category: Культура | Reads: 1782 | Added by: gostomel | Rating: 0.0 | Comments (0)

1 2 3 »
Форма входу

Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук Програм

Сайти регіону

Статистика

ViZeN©2007-2014 Використовуються технології uCoz