Головна сторінка Селище  Гостомель Реєстрація

Вхід

Гостомельський інформаційний портал

Вітаю Вас Гість | RSS Пт, 2024-03-29, 06:50
Меню сайту

Розділи щоденника
Селищна рада [9]
Соціальне забезпечення [2]
Освіта [1]
Виробництво [1]
Культура [3]
Медицина [1]
Екологія та землезбереження [2]
Послуги населенню [2]

Програми селища
Початок » 2009 » Лютий » 3 » П Р О Г Р А М А По ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха місцевого значення селища Гостомель на 2009 рік.
П Р О Г Р А М А По ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха місцевого значення селища Гостомель на 2009 рік.
П Р О Г Р А М А
По ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха місцевого значення селища Гостомель на 2009 рік.

Загальні положення.

Одним із найважливіших факторів по ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха населеного пункту Гостомель та держави в цілому є питання збереження та відбудови об”єктів, що пошкоджені наслідками стихійного лиха.
Якщо в минулих роках про роботу комісії по ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха згадувалось тільки на свята і то з метою, кого відзначити за сумлінну працю, то за останні роки на роботу вищезгаданих структур надходить значно більше нарікань і обґрунтованих скарг від мешканців будинків селища Гостомель та підприємств.
Обладнання пожежних частин вкрай застаріле і часто виходить з ладу, старіє, технічний стан значно погіршується. Особливо великої шкоди будівлям та зеленому насадженню завдають хуліганські дії і недбале ставлення мешканців до оточуючого середовища
Непоодинокі випадки і лісних пожеж та пожеж на поймі (це торф’яні береги річки Ірпінь де безкоштовно мешканці с. Гостомель отримали земельні наділи у тимчасове користування для сільськогосподарського призначення, а саме посів злакових та посадка овочевих культур).
Часто, з різних причин, виникають пожежі в приватних будинках та на підприємствах селища.
Тому особлива увага, з боку Гостомельської селищної ради, приділяється ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха, збереженню житла, зеленого насадження, берегів та річок, озер у Ірпінському регіоні, забезпечення безперервної роботи обладнання в житлових будинках, забезпечення належного санітарного стану вулиць та прибудинкових територій, підвищення рівня благоустрою будинків, шляхів.

Мета програми та основні завдання програми.
Метою та основними завданнями Програми є розроблення заходів, спрямованих на проведення ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха, збереженню житла, проведення профілактичних робіт по засміченню димових відведень, вживання заходів по запобіганню пожеж у приватних секторах селища та в поймах річки Ірпінь, будівлях комунальної власності та на підприємствах селища, збереженню зеленого насадження у селищі Гостомель, берегів та річок, озер у Ірпінському регіоні, забезпечення безперервної роботи обладнання в житлових будинках, забезпечення належного санітарного стану вулиць та прибудинкових територій, підвищення рівня благоустрою будинків, шляхів, інше.
Програма розрахована на один рік. Фінансування Програми здійснюється за рахунок коштів, передбачених в загальному та спеціальному фонді бюджету селища Гостомель на 2009 рік та за рахунок коштів підприємств.
Основні заходи, щодо реалізації Програми .

Проведення заходів по збереженню житла, проведення профілактичних робіт по засміченню димових відведень, вживання заходів по запобіганню пожеж у приватних секторах селища та поймах річки Ірпінь, будівлях комунальної власності та на підприємствах селища, збереженню зеленого насадження у с. Гостомель, берегів та річок, озер у Ірпінському регіоні, забезпечення безперервної роботи обладнання в житлових будинках, забезпечення належного санітарного стану вулиць та прибудинкових територій, підвищення рівня благоустрою будинків, шляхів, інше.

Секретар ради О.В.Кислиця


Категорія: Селищна рада | Переглядів: 1170 | Додав: gostomel | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входу

Календар
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Пошук по щоденнику

Сайти регіону

Статистика

ViZeN©2007-2014 Використовуються технології uCoz