Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSПт, 2024-05-03, 01:11
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2009 » Травень » 6 » Другий тур Києво-Святошинської ліги з футболу
Другий тур Києво-Святошинської ліги з футболу
1 травня: десь привід для відпочинку, участі у мітингу, а для когось гри у футбол…
Саме 1 травня ФК “Міраж” (Гостомель) завітав у гості до ФК “Арсенал (Буча)”. Гра проходила на красені стадіоні, який належить Ірпінській податковій академії. Погода сприяла, настрій у командах був бойовий.
Вже з перших секунд матчу стало зрозуміло, що ФК “Міраж” отримав потужного суперника. І хоча гравці ФК “Арсенал” твердо заволоділи ініціативою, найменша похибка з їхнього боку погрожувала перетворитися на пропущений м’яч. Для того, щоб виграти, арсеналівці мали усі підстави: вони доволі рідко помилялись у передачах, мали надійного голкіпера та швидких і технічних польових гравців. Але перший гол святкували не вони — та сама похибка дала про себе знати. Щодо гостей, то забитий м’яч став для них початком зворотного відліку. Гравці ФК “Міраж” почали жорстко розраховуватися із суперником. В результаті маємо вольову перемогу нашої команди з рахунком 3:2.
Ця зустріч стала бенефісом нашого легіонера Юрія Сімашко, який відначився трьома забитими голами і одноосібно очолив список бомбардирів команди.
Також хочемо сказати декілька “теплих” слів на адресу Максима Цюпяка, який на жаль, провів один із найгірших матчів у своїй футбольній кар’єрі.
Тож вітаємо команду ФК “Міраж” з першою перемогою у сезоні.
Бажаємо міцного командного духу, щоб хлопці шалено вірили в себе.
В той же першотравневий день ще одна наша гостомельська команда ФК “Гостомель” приїхала в гості до ФК “Новосілки”.
Поєдинок видався напрочуд цікавим і глядачі побачили аж 7 забитих м’ячів. Обидві команди швидко переходили центр поля, проте гравці обох команд часто потрапляли при цьому в офсайди. В цілому гра була рівною. Наша команда мала чимало гольових моментів, які не змогла втілити в забиті м’ячі. Маємо результат на табло 2:5 на користь господарів. Що ж поробиш? Атакують одні, забивають інші…
Ми знаємо, що останнім часом команда ФК “Гостомель” дуже змінилася, тому хочемо, щоб гравці знайшли один в одному товариша задля спільного крокування до перемоги. Майстерності в них вистачає, тому помноживши її на віру в себе, можна досягти найвищих вершин.
Другого травня об 11 00 у с. Забір'я відбувся поєдинок між командами ФК "Фанат" (Боярка) та ФК "Факел" (Гостомель). Матч проходив за явної переваги гостей, команди ФК "Факел", яка першою відкрила рахунок зустрічі. На 47 хвилині відзначився Вакуленко Игор. Гості мали безліч гольових моментів, але їх підвела реалізація. Як часто буває з працювало одне с головних правил футболу: "Не забиваєш ти-забивають тобі". В результаті наша команда пропустила дві гольові атаки суперника на 64 та 68 хвилинах. Надалі, як з'ясувалося, відігратись у гостей забракло сил та часу, тож зустріч так і закінчилась з рахунком 2-1. Бажаємо успіху у наступному матчі.
Висловлюємо найщирішу подяку нашим вболівальникам, вони дуже віддані командам. Особливо ті, що разом з командою на кожному виїзді, де б не грали.


Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 1453 | Рейтинг: 0.0 |

Всього коментарів: 0
Форма входу

Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007-2012Використовуються технології uCoz