Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSВт, 2024-04-23, 07:09
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2013 » Грудень » 1 » 29 листопада з Косова повернулась третя група гостомельських школярів
29 листопада з Косова повернулась третя група гостомельських школярів
29 листопада з Косова повернувся третій заїзд гостомельських школярів.
Діти відпочивали у Карпатах 24 дні за безкоштовними путівками, наданими депутатом Ірпінської міської ради від Партії Регіонів Юрієм Прилипком.
Вчитель української мови і літератури ЗШ № 14 у Військовому містечку Наталія Миколаївна супроводжувала учнів під час поїздки. "...Цього року я побувала в Косові третій раз. Завдяки тому, що у нас маленька школа, більшість дітей відвідують санаторій повторно", - розповідає керівник групи. - "Погода нам сприяла. Ми провели час весело і корисно для здоров'я. Мало не щодня ходили на екскурсії, організовували різні навчальні і розважальні заходи. Юрій Ілліч постійно підтримував з нами зв'язок, а не так, що відправив і забув. Дзвонив, запитував: чи все в порядку з харчуванням, умовами проживання, як поводяться діти, чи ніхто не занедужав? Працівники санаторію пояснили переваги наших путівок: на 24 дні розрахований повний курс оздоровлення. Діти не тільки відпочили, але й підлікувались. Їхали додому з сумом - хотілось залишитись у горах ще на місяць..." 
Учениця восьмого класу Саша поділилась враженнями і розповіла про розпорядок дня. "...Дуже сподобалось: цікаво відпочивати з однолітками, почуваєшся дорослішою, самостійною. Наш день починався о 8:00. Робили зарядку і йшли на сніданок. З 10:00 до 13:00 проводились уроки. Викладачі і всі працівники там дуже добрі і уважні. Потім ходили на оздоровчі процедури: до сольової кімнати, пити кисневі коктейлі, на масажі... В 14:00 обід і "тихий час". В 16:00 полудник. Сідали вчити уроки, гуляли в парку на території. В 19:00 вечеря, дискотека і відбій. Запам'ятались екскурсії у гори, музей писанки, Буковель. А ще ми навчились готувати різні страви карпатської кухні. Сумувати за батьками було ніколи - мама навіть ображалась, що рідко дзвоню..."
Восени 2013 р. У Косівському підлітковому лікувально-оздоровчому санаторії за безкоштовними путівками від Ю. Прилипка побувало 150 гостомельських школярів. Батьки учнів і педагогічні колективи ЗШ № 13 і 14 висловлюють меценату подяку і сподіваються, що він продовжуватиме фінансування оздоровлення дітей Приірпіння і в майбутньому.

     






Категорія: Освіта, наука | Переглядів: 795 | Рейтинг: 5.0 |

Всього коментарів: 4
1 Татьяна  
0
Дочка вернулась из Косова. Отдыхала 26 дней. Очень понравилось. Приехала бодрая, здоровая!! Полная хороших впечатлений! Большое спасибо Ю. Прилипку за то, что подарил ребёнку возможность отдохнуть и оздоровиться!

2 Батьки  
0
діти повернулись з санаторію. наш син їздив другий раз. це велике щастя - провести місяць у карпатах, можна не тільки відпочити, але і пройти повний курс оздоровлення. минулий раз після такої поїздки він цілий рік не хворів. не завжди є гроші, щоб відправити дитину у санаторій. якщо їздимо, то на тиждень-два. до того ж підлітку цікавіше з однолітками... наша сім'я дуже вдячна Юрію Прилипку за його турботу про дітей, успіху Вам в усіх справах і здоров'я!!!

3 Городок  
0
Вернулись сегодня из зимней сказки - Косова!!! Воспоминаний на всю жизнь !!! Спасибо организаторам и всем кто учавствовал в этом!

4 Військове містечко  
0
Діти приїхали з Косова дуже задоволені. За 24 (26 з дорогою) дні змогли не тільки відпочити, але і пройшли повний курс оздоровлення. Багато учнів ЗШ №14 побували в санаторії по два і три рази, тому що у нас маленька школа. Часто ходили на екскурсії, харчування було хороше, тепло в кіматах і євроремонт. Діти були в захваті від кисевих коктелів, сольової кмнати. Висловлюємо подяку Ю. І. Прилипку, який повністю оплатив путівки для 49 учнів, шкільної медсестри і двох викладачів, вартість проїзду і екскурсії. По Київській області ситуація з дитячим відпочиком у нас найкраща завдяки меценатській підтримці Юрія Ілліча. У селищі немає такої дитини шкільного віку, яка б хоч раз не побувала безплатно в Карпатах!!

Форма входу

Календар новин
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007-2012Використовуються технології uCoz