Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSСр, 2024-04-24, 19:40
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2013 » Вересень » 9 » 49 дітей вирушить до Карпат 17 вересня
49 дітей вирушить до Карпат 17 вересня
Депутат Ірпіської міської ради від "Партії Регіонів" Ю. І. Прилипко п'ятий рік поспіль відправляє дітей Приірпіння на оздоровлення. Цього навчального року перша група, сформована з учнів восьмих класів ЗШ №13, що включає 49 дітей і 2 дорослих, вирушить до Карпат 17 вересня. Юні гостомельчани відпочиватимуть у підлітковому спеціалізованому (на захворюваннях оранів дихання і дихальних шляхів) санаторії "Косів" без відриву від навчання, отримуватимуть повноцінне здорове чотириразове харчування. Термін путівки - 21 день. Меценат Ю. І. Прилипко оплачує також транспортні витрати і харчування під час поїздки. Скористатись направленням на оздоровлення можуть діти усіх категорій населення, а не тільки чорнобильці або малозабезпечені.
Категорія: Освіта, наука | Переглядів: 1036 | Рейтинг: 5.0 |

Всього коментарів: 9
1 Батьки  
0
хочемо подякувати Ю. І. Прилипко за те, що він не забуває про наших дітей. крім нього ніхто нічого не робить - всім байдуже. за літо ніхто не подумав якісь путівки для школярів зробити. тільки сварки заводять і стосуки з'ясовують. мій старший син завдяки Прилипку два роки назад в санаторій їздив, тепер менший восьмикласник в Косові побуває. Велике вам спасибі, Юрій Ілліч!!

2 Батьки  
0
Сьогодні була приємно здивована!!! Не було меж щастя моєї дитини! Нарешті дочекалися. З чоловіком важко працюємо, щоби в дітей було саме необхідне. Нажаль, не можемо забезпечити їх відпочинок та оздоровлення. Стало відомо. що Юрій Ілліч прийняв рішення оздоровити діточок свого селища. Порадившись з керівництвом, дійшли згоди обрати саме наші класи ( необхідно врахувати багато факторів, насамперед - навчальний процес).
Шановний Юрій Ілліч!
Приміть слова щирої вдячності від батьків та дітей!!! Здоров'я Вам та процвітання Вашій справі!!!

3 Таня  
0
Я ездила в Карпаты пару лет назад - тоже путевку Ю. И. Прилипко оплатил, родители не могли себе позволить. Уже давно закончила школу, работаю, но с тех пор все никак опять съездить не получается. Воспоминания на всю жизнь остались, подтянулась по учебе, очень приятно отдохнула. Местоположения санатория хорошее - на природе посреди гор и леса. Единственный раз в жизни водопады видела!! Сколько времени прошло - до сих пор об Ю. И Прилипко с благодарностью думаю и всегда спасибо хочется сказать, кода случайно на улице встречаю. Самые приятные воспоминания со всего детства у меня с этой поездкой связаны!!!

4 Родители  
0
очень обрадовались, кода узнали, что наш ребенок поедет со своим классом на отдых в Карпаты!! у нас в семье работает только муж, поэтому очень важно, что Ю. И. Прилипко оплатил не только путевку но и поездку ребенка - собрать 500 грн. на переезд туда и обратно при зарплате 2500 грн. не так просто. всегда грусто думать, что мы не можем обеспечить ребенку отдых, путешествие, возможность уведеть красивые места. думаю, для Гостомеля это большое счастье, что здесь есть такой человек большого сердца как Юрий Ильич, который заботится не только о своих собственных детях, но и постоянно помогает всем кому может!!!

5 Наталі  
0
В школі сказали, що наш клас скоро поїде в карпати. ніде не відпочивала цим літом і тому дуже зраділа:)) друзі з тих хто раніше їздив розказували, що це дуже гарний санторій. можна знайти нових друзів і не буде перерви в навчані;( батьки говорять, що нас відправляє Ю. Прилипко і шо він депутат - значить не всі депутати нічого хорошого для людей не роблять, а є такі про людей думають!!

6 Алина  
0
Я матір двох дітей. Важко працюю але все одно не вистачає грошей, щоб хоч раз в рік зробити дітям відпочинок. Наша сім'я дуже щаслива, що старша дочка поїде в карпати. Хочу просто по-людськи сказати Юрію Іллічу Прилипко велике спасибі за те, що він вже кілька років підряд організовує ці поїздки на оздоровлення для гостомельських школярів: крім нього ні від кого ми такої турботи не бачимо - якби не він, то ніхто б і не подумав дітям якісь путівки вибити, за літо ніхто нікого на море не відправив!! А путівка на 21 день - це вам не на день-два звозити, як Марчук робив, щоб замилити очі, а сам з тих же дітей в спортклубі роші здирав!!

7 Житель Гостомеля  
0
Приятно, что столько людей написали отзывы. У нас обычно люди, когда для них делают что-то хорошее, начинают воспринимать это как должное. Насколько я знаю, Ю. И. Прилипко возит детей на отдых уже не первый год. Наверное родители наконец-то заметили, что никто кроме Ю. И. Прилипко не станет этого делать, по крайней мере я за весь год не слышал что-бы кто-то еще достал детям путевки:))

8 Женя  
0
прикольно wink мы всем класом едем в карпаты tongue клевенько затусим на отдыхе пасиба депутату!!!

9 Nastya  
0
Хочу поделиться той информацией, которой владею об этом санатории и эмоции, которые остались у меня в памяти после пребывания в нем. Ездила я в санаторий "Косов" в 2010 году (в то время еще ходила в школу, сейчас уже учусь в ВУЗе). Санаторий действительно хороший. Условия для проживания на высоком уровне. Помню, мы проходили оздоровительные процедуры каждый день (кислородные коктейли, соляная комната, комната для релакса, баня). От учебного процесса не отставали (посещали школу), занимались спортом. Ходили в горы - там нереально круто!!! Ездили в соседние города на экскурсии, посещали местные разрушенные замки или старинные дома. На питание мы тоже не жаловались, кормили нас там как "королей";) Помню, на второй день нам не понравилось меню. Мы обратились к шеф-повару, он выслушал наши предложения и пожелания и они были услышаны и реализованы.
Родители, этот санаторий создан для ваших детей. Проверено!:)
А детям хочу пожелать отличного, активного отдыха=)
Еще хочу добавить, что если бы не наш глубокоуважаемый Юрий Ильич, я бы не пережила те потрясающие 17 дней отдыха, за которые я по сей день Ему благодарна!!! Юрий Ильич делает все ради нас, детей, и жителей Гостомеля, и лично я это ощущаю! СПАСИБО ВАМ ОГРОМНОЕ ЗА ВАШУ ЗАБОТУ!!!!!

Форма входу

Календар новин
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007-2012Використовуються технології uCoz