Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSСр, 2024-05-15, 00:44
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2012 » Грудень » 12 » ДОШКІЛЬНЯТ ВЧАТЬ ЛЮБИТИ ПРИРОДУ
ДОШКІЛЬНЯТ ВЧАТЬ ЛЮБИТИ ПРИРОДУ
Екологічне виховання людини слід починати змалечку, як стверджують науковці. Дітям слід роз’яснювати, що збережена природа сьогодні – це запорука якісного життя завтра, це турбота про тих, хто нам дорогий. Дуже приємно, що активно сприяє такому поширенню знань, і вже вкотре ініціює такі екологічні заходи депутат Київської обласної ради Наталя Семко та Екологічна компанія «Рада», що є флагманом по роздільному збиранню відходів не лише на Приірпінні, а й на теренах Київщини. У співпраці з міською владою «Рада» вже не один рік впроваджує новітні технології у сфері збору, вивозу та переробки твердих побутових відходів, проводить систематичну агітаційну роботу.
Цього разу захід, присвячений охороні довкілля, проводився у Бучанському ДНЗ «Берізка» за адресою вул. Кірова, 13. Помічнику Наталії Григорівни, Вікторії Господарчук допомагали провести заняття завідуюча садочком, Людмила Драчевська, музичний керівник садочку – Наталія Кирик, вихователі Олександра Драгусевич та Тетяна Гаткова, а також методист Людмила Руда. Заняття проводилось у ігровій формі, і на них малечі показували, як необхідно сортувати побутові відходи – папір, скло та пластик, щоб зберегти природу. 
Крім того, пані Вікторія розповіла дітям, як шанобливо ставитись до природи та дбати про навколишнє природне середовище.
Завдяки цим заняттям діти, та навіть їх батьки, розуміють, що тільки живучи в гармонії з природою, ми зможемо бути по-справжньому здоровими, а значить, жити повноцінним життям. Дітвора зрозуміла, що саме у такий спосіб пластмаса, макулатура, склобій, метали та ін., не засмічують навколишнє середовище, а через  систему роздільного збору потрапляють на переробку. На завершення свята, кожен учасник гри та вихователі отримали цікаві подарунки. 
Після таких заходів малеча, як правило, багато чому зможе навчити своїх старших сестер, братів, і навіть батьків… Адже дітвора тепер знає, що гарний господар повинен доглядати не тільки свою оселю, а й навіть малу Батьківщину…
Такі екологічні свята були проведені уже у 11 дитячих садочках Приірпіння. Екологічна спеціалізована компанія «Рада» приурочила їх до свого свята –  20-річного юбілею з дня заснування. І хоча юбілей – це день, коли прийнято приймати подарунки і привітання, але цього разу подарунки і гарний настрій дарував сам юбіляр – за те, що люди гарно підтримують ініціативу роздільного збору відходів, роблячи особистий внесок у охорону природи. 

Категорія: Освіта, наука | Переглядів: 1625 | Рейтинг: 5.0 |

Всього коментарів: 0
Форма входу

Календар новин
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007-2012Використовуються технології uCoz