Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSПн, 2024-05-20, 02:20
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2011 » Вересень » 21 » Генеральний директор Гостомельського МПП «Сигнал» Бондаренко Віктор Іванович удостоєний звання «Лицар вітчизни».
Генеральний директор Гостомельського МПП «Сигнал» Бондаренко Віктор Іванович удостоєний звання «Лицар вітчизни».
Науково-експертна Рада Всеукраїнського науково-дослідного центру  ефективного управління (Асамблея ділових кіл), високо оцінюючи особистий авторитет керівника, ефективність управління підприємством, соціально направлену позицію та значні успіхи і досягнення у роботі відзначила з нагоди  святкування 20-ї річниці незалежності України Бондаренка Віктора Івановича, генерального директора МПП «Сигнал». 
       За високу національну гідність і патріотизм та активну участь у розбудові Української держави Бондаренко Віктор Іванович удостоєний почесним званням «Лицар Вітчизни» з врученням: ордена «Золотий хрест честі і звитяги «Лицар вітчизни», золотого іменного диплома, колекційної іменної зброї – лицарської шаблі та нагрудного знака Легіонера з посвятою до «лицарського Легіону України». Також, директор Асамблеї ділових кіл А.І. Савов нагородив орденом «20  РОКІВ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ» та грамотою команду Віктора Івановича : заступника директора - Пруса Олександра Васильовича та  головного бухгалтера - Куксу Тетяну Тарасівну  за вагомий особистий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток України, високий  професіоналізм та багаторічну плідну працю. 
   МПП «Сигнал» надає охоронні послуги, серед яких обслуговування таких підприємств, як ПАТ «Ветропак Гостомельський Склозавод», ДП АНТК «Антонов», ВАТ «Крохмальнопереробний комбінат», ВАТ «Костопільський завод скловиробів», ТОВ «Дніпровська Рів’єра» та інші.    
     Проте діяльність підприємства одними охоронними послугами не обмежується - постійно надається соціальна допомога малозабезпеченим , ветеранам війни , здійснюється  допомога  релігійній  громаді  селища   в фінансуванні реконструкції церкви , також підприємство допомагає селищу  втілювати в  життя  різноманітні важливі  проекти. 
    Цьогоріч МПП «Сигнал» святкуватиме 22 річницю від дня свого заснування, і це дійсно серйозний  досвід роботи із створення позитивного іміджу не тільки на рівні свого регіону, але й на рівні  загальнодержавному. Команда, що формувалася тут більш як двадцять років, працює зараз з упевненістю у світле майбутнє і процвітання своєї держави, адже кожен з них виконує свою роботу професійно і на благо свого краю. Як зазначає генеральний директор, Віктор Іванович Бондаренко: «саме завдяки злагодженій роботі всього колективу ми досягли такого високого успіху».
     Церемонія вручення проходила в Державній резиденції Президента України – Малому Маріїнському палаці, в якій брали участь представники влади, посли іноземних держав, громадські діячі та керівники провідних підприємств, що говорить про високий рівень цієї нагороди та велику увагу з боку держави.
     Асамблея ділових кіл щорічно проводить конкурси і рейтинги професійної і управлінської майстерності «Золотий меркурій». «Золотий Меркурій» – головна національна бізнес-премія України, міжнародний проект Асамблеї ділових кіл по затвердженню європейського престижу національного виробника, вітчизняного підприємства, самої держави. Проект реалізується спільно із Союзом спеціалистів-експертів з якості (м. Київ, Україна), EMRC (м. Брюсель, Бельгія), EBA (м. Оксфорд, Великобританія), МКПП (м. Москва, Росія) і передбачає  підготовку і проведення як всеукраїнських, так і міжнародних (Великобританія, Угорщина, Бельгія, Сирія, Мальта, Росія) інвестиційних бізнес-форумів, ділових зустрічей, науково-практичних конференцій, виставок; презентацію на цих заходах провідних підприємств, торгових марок, товарів і послуг; партнерські переговори з укладанням ділових угод. Лауреатам присуджують нагороди трьох ступенів, серед яких почесне звання «Лицар вітчизни».
    Варто зазначити, що цілями конкурсів та  рейтингів, які проводить Асамблея ділових кіл є: визначення лідерів вітчизняної та світової економіки, науки, культури і гідне визнання  їх професійних, суспільних заслуг перед суспільством; формування міцної плеяди справжніх лідерів (національного Реєстру найкращих кадрів) – провідних політиків, промисловців, бізнесменів, вчених, художників, які б могли стати основою генофонду нації, світового соціуму; обмін найкращим досвідом, розширення і закріплення співробітництва між бізнес-елітами різних країн; закріплення  авторитету та репутації регіону, держави як на національному, так і міжнародному рівні через визнання окремих особистостей, брендів, торгових марок, організацій, компаній та  закладів. 
     Отже, маємо пишатися, що одне з кращих підприємств регіону потрапило до такого рейтингу, а її директор удостоєний найвищим званням і нагороджений цінними відзнаками за ту роботу, яку виконує на благо всього суспільства.
Категорія: Життя селища | Переглядів: 3051 | Рейтинг: 3.7 |

Всього коментарів: 1
1 Арсений  
0
Когда же вы уже передохните от своих орденов?

Форма входу

Календар новин
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007-2012Використовуються технології uCoz