Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSВт, 2024-04-23, 22:41
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2013 » Листопад » 9 » “Краще гір можуть бути тільки гори, на яких я іще не бував…” В.Висоцький
“Краще гір можуть бути тільки гори, на яких я іще не бував…” В.Висоцький
Ніщо не зрівняється з повітрям та природою гір.  Карпати… Щоб їх описати, не вистачить життя. В будь-яку пору року в них є своя велич, краса та неповторність.     
Завдячуючи депутату Ірпінської міської ради Прилипку Юрію Іллічу, учні Ірпінської ЗШ №13 мали змогу відвідати цей край казкової краси гірських пейзажів, щедро вмитий кришталевою водою цілющих джерел,  відпочити та оздоровитись у санаторії «Косів» 26 незабутніх днів (11 жовтня – 05 листопада).
  Дні відпочинку в санаторії були дуже насиченими. Зранку діти ходили на процедури: сольова кімната, аромотерапія, кисневі коктейлі, сік з паростків пшениці, інгаляції. Після процедур була школа, ігри на спортмайданчику. Та найбільше вражень залишили надзвичайно цікаві екскурсії по мальовничих Карпатах, які організовували працівники санаторію.  Вражень діти набрались  з першої подорожі до курорту Буковель. Гори Карпати – то унікальна й казкова місцевість, одна лиш згадка про яку гріє душу приємними спогадами чи бажанням відвідати гори. Дорогою ми завітали до садиби св. Миколая, музею ім. І.Франка, піднімаючись на підйомнику, усі мали змогу побачити красу курорту. Наступна подорож була до водоспаду Гук та водоспаду Пробій у м. Яремчі через м. Коломия, де ми відвідали музей «Писанки». Неможливо було не відвідати історико-архітектурну пам’ятку, музей «Хата-Гражда» гуцульської господарки, яку було використано під час зйомок кінофільму «Тіні забутих предків». Також, незабутньою подорожжю стала екскурсія в урочище Червоне Тернопільської області, де ми побачили залишки замку 16 ст. та неймовірної краси каскад Джуринського водоспаду , біля якого ми розпалили багаття та смачно пообідали. Відпочиваючи учні мали змогу відвідати і музеї в самому м. Косів. Щовечора були організовані  дискотеки та розважальні програми, де діти із задоволенням брали участь. Відпочинок у санаторії «Косів», в мальовничому Прикарпатті, приніс усім велике задоволення та безліч позитивних вражень!
Ми повертались  додому з сумом, але щасливі, бо золоту осінь зустріли саме в Карпатах, які пейзажами навік закохали у себе кожного, хто хоч раз тут побував.
33 учні, батьки та керівники поїздки Ірпінської ЗШ №13, щиро вдячні Юрію Іллічу Прилипку за поїздку та створення комфортних умов для відпочинку та турботу про дітей! 
 
   
 
Категорія: Освіта, наука | Переглядів: 874 | Рейтинг: 5.0 |

Всього коментарів: 0
Форма входу

Календар новин
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007-2012Використовуються технології uCoz