Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSПн, 2024-04-29, 15:14
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2011 » Січень » 1 » Гостомельське МПП «СИГНАЛ» – у «Лізі Кращих»!
Гостомельське МПП «СИГНАЛ» – у «Лізі Кращих»!
За офіційними даними Державного Комітету статистики України та відповідно до Європейського стандарту рейтингування (EUROPEAN STANDART RATING) приватне підприємство «Сигнал», яке розташоване у селищі Гостомель і спеціалізується на наданні охоронних послуг, визнане кращим на Київщині серед 27 тисяч суб’єктів господарювання України в галузі «Забезпечення охорони та слідчої діяльності» – його визнано «Підприємством року-2010», а генерального директора Віктора Івановича Бондаренка – «Кращим керівником-2010» із врученням нагороди «Почесний хрест». 
«Дуже приємно брати участь у такому престижному конкурсі й бути переможцем. Такі заходи не лише підносять імідж компанії, а й стимулюють рухатися вперед», – зазначив керівник підприємства «Сигнал» Віктор Бондаренко . В інтерв’ю нашому кореспонденту директор фірми сказав, що «…Міжнародний економічний Рейтинг дуже потрібний і важливий захід; для нас це великий стимул - досягнути визнання на рівні держави. Особисто для мене це висока честь: визнання нашого підприємства одним з найкращих у країні – це певна відповідальність і перед співробітниками, і перед клієнтами, яка не дає права на помилку». 
МПП « Сигнал» надає охоронні послуги: забезпечує охорону підприємств, серед яких є такі: АТ «Ветропак Гостомельський Склозавод», ДП АНТК «Антонов» , ВАТ «Крохмальнопереробний комбінат», ВАТ «Костопільський завод скловиробів» , ТОВ «РіКО», ТОВ «Дніпровська Рівєра» та багато інших малих підприємств. Цього року 18 грудня підприємство буде святкувати свою 21 річницю від дня заснування. 
Потреба в охороні, безпеці чи захисті будь-якого суб’єкту людського життя (чи мова йде про фізичну особу, чи про майно, чи про захист комерційної таємниці) існує і буде існувати постійно. «Не треба багато говорити про те, що сьогодні проблема охорони стоїть дуже гостро. I не тільки для керівників підприємств чи політичних діячів. Кваліфікованої охорони потребують всі прошарки суспільства, адже сьогодні ніхто не застрахований від того, що на нього чи на його майно зазіхатимуть інші. Якщо ж людина буде знати, що його безпека в надійних руках, вона зможе всі свої знання i сили віддати роботі. Це особливо гостро стосується підприємців. Наша фірма ставить за мету повністю задовольнити її», – каже керівник МПП «Сигнал» Віктор Бондаренко. 
Віктор Іванович упевнений, що потрібно не лише вміти охороняти, а й любити цю справу. Саме це упродовж багатьох років допомагає фірмі перебувати в лідерах. Команда, що нині тут працює, формувалася упродовж 20 років – це справжні професіонали, які добре виконують свою роботу. Тут працює 117 чоловік. Саме завдяки працівникам ми досягли такого високого успіху. «Ліга кращих» теж відзначила нагородою працівників, які багато років працюють на підприємстві – а саме заступників директора по охороні Степурка Олександра Володимировича та Бондарчука Олега Миколайовича та головного бухгалтера Куксу Тетяну Тарасівну було нагороджено Золотою медаллю «Професійна слава України» . Ми весь час розвиваємось, оскільки охоронний бізнес – динамічний, весь час у розвитку. Отож, без удосконалення успіху не буває. А «Ліга кращих» допомагає продемонструвати те найкраще, чого ми досягли. Нести звання абсолютного переможця – це престижно, але разом з тим дуже відповідально, адже лідер не має права помилитися. Я вдячний організаторам, що вони так високо оцінюють нашу роботу. Визнання сьогодні – це заряд на майбутнє. Але ми б не змогли завоювати стільки нагод, якби не підтримка наших партнерів по бізнесу. Особлива подяка селищному голові Анатолію Івановичу Кириченку.
Довідка: Міжнародний економічний рейтинг, про який іде мова, покликаний стимулювати підприємців, які роблять великий внесок у майбутнє нашої держави через наповнення державного бюджету, соціальні програми та відрахування до соціальних та пенсійного фондів, дбають про своїх співробітників, створюють нові робочі місця, розвивають нові технології, впроваджують інновації та формують новий тип економіки — що базується не на природних ресурсах, а на створенні кінцевого споживчого продукту, збільшенню національного експорту. До речі, провідні міжнародні рейтинги упродовж багатьох років використовують економічні показники підприємств, організацій, міст, регіонів та країн в цілому для комплексної оцінки їхнього фінансового, соціального, економічного, перспективного та інвестиційного стану. І саме досвід порівняння економічних показників, що застосовано міжнародним економічним рейтингом, нині по праву вважається одним із кращих. 
З кожної галузі вітчизняні підприємства – лідери відповідно до показників, які встановлює міжнародний економічний рейтинг, потрапляють до «Ліги кращих» 2010 року. Саме ці підприємства мають ексклюзивне право називатися Лідерами у своєму виді діяльності та отримати статус «Підприємство року - 2010». «ЛІГА КРАЩИХ» - «the LEGUE of the BEST» - це комплексна рейтингова програма, що визначає реальних лідерів економіки України виключно за офіційними даними державної статистики. Система оцінки заснована на цифрах і фактах офіційних фінансових звітів підприємств відповідно до EUROPEAN STANDART RATING визнаного в більшості країн світу. 

Категорія: Життя селища | Переглядів: 1188 | Рейтинг: 4.2 |

Всього коментарів: 0
Форма входу

Календар новин
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007-2012Використовуються технології uCoz