Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSЧт, 2024-04-25, 05:24
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2013 » Листопад » 4 » Збори Ірпінської міської організації «Партії Регіонів»
Збори Ірпінської міської організації «Партії Регіонів»
1 листопада в приміщенні Ірпінської міської ради пройшли збори активу міської організації «Партії Регіонів». 
На захід прибули 75 делегатів від первинних осередків. Гостомельське відділення представляли Голова селища А. І. Кириченко, депутати міської і селищної рад Ю. І. Прилипко, О. Ю. Прилипко та ін.
Засідання традиційно розпочалось врученням партійних квитків новим членам і привітанням колег, що святкують День народження у листопаді. Нагородили кращих партійців за підсумками роботи організації впродовж 2013 р.: Т. А. Нетягу, О. В. Оробчук, Л. С. Лучко, А. Г. Михайлик, Т. О. Коновалову, Є. А. Боженка, І. В. Пономарьову.  
До Президії зборів увійшли перший заступник голови Київської обласної організації «Партії Регіонів», голова Київської обласної ради О. С. Качний, голова Ірпінської міської організації «Партії Регіонів» І. М. Борзило, мер м. Ірпеня В. Д. Скаржинський.
Для обговорення делегатам запропонували два питання: підвести підсумки діяльності міського осередку за поточний рік, оцінити виконання передвиборчої програми «Партії Регіонів» «Від стабільності – до добробуту» та реалізації основних реформ і соціальних ініціатив Президента України В. Ф. Януковича щодо покращення якості життя населення.
Доповідач І. М. Борзило зазначив, що роботу Ірпінської міської партійної організації слід визнати задовільною. «...У нашому регіоні проведений великий масив роботи. В Ірпені у школі №2 збудовано новий спортивний зал. З 1979 р. ця школа не мала нормального приміщення для фізкультури, учні перевдягались і займались у коридорах. Через недостатність фінансування наразі відсутнє окреме обладнання, але вже є тепло і освітлення. Зробили зручний під’їзд до навчального закладу – заасфальтували вул. Тургенівську і розбили пішохідні доріжки; придбали нові парти і стільці у ЗШ №3. За кошти організації у школі почало діяти учнівське радіо. В цьому році відкрили два дитячих садочки, один з яких, «Фортецю», добудовував своїми силами наш однопартієць Ігор Вишняков. У Гостомелі, за сприяння Ю. І. Прилипка, ЗШ №13 отримала футбольне поле зі штучним покриттям, на Центральному озері створено зону відпочинку. Регулярно відправляємо дітей на оздоровлення і відпочинок у Карпати і Крим: чергова група учнів ЗШ №14 поїде в понеділок 4 листопада. Підтримуємо ветеранів...»
В процесі обговорення слово було надано також О. С. Качному і В. Д. Скаржинському. Олександр Сталіноленович подякував працівникам місцевих організацій, завдяки спільним зусиллям яких Київщина впевнено займає чільні позиції серед областей України. Володимир Данилович Скаржинський наголосив, що двері його кабінету в будь-який час відкриті для людей, які мають перспективні пропозиції та ідеї щодо розвитку інфраструктури міста. 
Голова фракції «Партії Регіонів» у Ірпінській міській раді Л. М. Глущенко закликав представників первинних осередків надалі відстоювати активну громадську позицію. «...Ми входимо до провладної партії, це пов’язано з великою відповідальністю. Від нас, закономірно, очікують більше, ніж від опозиціонерів або маргіналів...» Леонід Миколайович висловив подяку кращим членам організації, зокрема Ігорю Вишнякову, Юрію Прилипку, Олегу Гольчаку та ін., завдяки плідній діяльності яких партія має чим звітувати перед виборцями.
Виконання соціальних ініціатив Президента України було також визнано задовільним. Президія з’їзду постановила продовжувати роботу в даному напрямку на належному рівні і розпочати підготовку до виборів 2015 року.         
   

Марина Доброгорська

Категорія: Робота ради | Переглядів: 803 | Рейтинг: 5.0 |

Всього коментарів: 0
Форма входу

Календар новин
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007-2012Використовуються технології uCoz