Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSСб, 2024-04-27, 05:12
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2013 » Вересень » 20 » Наші перші враження про санаторій «Косів»
Наші перші враження про санаторій «Косів»
Коли я після втомливої дороги  потрапила на трохи, як мені здалося, дивну територію санаторію «Косів», я почувала себе трішки розгубленою. Саме тут проходив мій день народження, після якого я зрозуміла, як весело тут можна провести час. Краєвиди Карпат, які надихають, мабуть, кожного, хто потрапляє в цей край, відразу мене  заспокоїли. Доглянута територія, чисте повітря відразу підняли мені і моїм друзям настрій. Мій день народження в санаторії «Косів» приніс мені позитивні емоції та чудовий настрій. З друзями кожен день веселий, настрій піднесений, а саме відчуття невпевненості та пригніченості зникло відразу. Чарівна природа Прикарпаття, озеленена територія, алеї, відремонтовані корпуси, добрі, щирі працівники лікувального закладу – все це санаторій «Косів». Я з нетерпінням чекаю нових пригод, вражень адже все тільки починається…(Кудрявцева Тая)
Мені в «Косові» дуже подобається. Ми ходимо на різні процедури, п’ємо  кисневі коктейлі і сік з паростків пшениці. Кімнати дуже просторі та затишні. Ввечері у нас дискотека або перегляд телевізора. Їжа тут смачна і годують нас чотири рази на день (Нікітіна Вероніка)…
 Сьогоднішній день почався з дуже смачного сніданку, потім ми пили сік із паростків пшениці, після цього ми пішли до міста на першу ознайомчу прогулянку, ввечері ми займалися своїми справами разом із друзями у веселій компанії, і я вдячна Юрію Іллічу за можливість відпочити разом з друзями…
 (Сергієнко Катя)..
Категорія: Освіта, наука | Переглядів: 946 | Рейтинг: 5.0 |

Всього коментарів: 3
1 РОДИТЕЛИ  
0
У нас в Косов поехал сын - Павел. Переживали перед отправлением. Перевелись в школу недавно, за пять лет обучения в прошлой школе ни разу никуда не ездили. А тут такая удача - на 26 дней целый месяц в Карпаты! Паша уже звонил из санатория: все нравится, кормят хорошо, интересно проводят время. Хотим поблагодарить Юрия Ильича Прилипко за то, что он подарил нашим детям эту прекрасную возможность!!

2 Аліна  
0
Ми з чоловіком дуже щасливі за нашу дитину, що вона відпочиває в карпатах, побачить нові місця, подихає чистим повітрям! Крім Ю. І. Прилипка ніхто дітей безкоштовно нікуди не возить - велике спасибі цій добрій і щирій людині!!

3 Батьки  
0
Їздили всією сім'єю на море востаннє ще три роки назад. Два літа син безвиїздно просидів в Гостомелі. А тут таке щастя, що ми і подумати не могли: без чорнобильського потрапив у групу, яка поїхала в Косів, отримав безплатну путівку на 24 дні і безплатний проїзд. У вівторок провели на автобус. З дороги розповідав, що не втомився - зручний автобус, дивились телевізор і не помітили як доїхали в Карпати. Говорить, що всім дуже задоволений: красиві місця, санаторій в парку, ходять ввечері на дискотеки, завів багато нових друзів, у школі добрі викладачі, з інтересом ходить на заняття, почувається здоровішим і не має часу скучати за домом. Юрій Ілліч, здоров'я вам, успіху в усіх ваших справах! прийміть ці прості слова подяки від жителів селища і батьків, про чиїх дітей ви опікуєтесь як про рідних!!

Форма входу

Календар новин
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007-2012Використовуються технології uCoz