Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSЧт, 2024-04-25, 14:16
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2009 » Листопад » 21 » Результати виступу команд селища Гостомель в Києво-Святошинській лізі з футболу
Результати виступу команд селища Гостомель в Києво-Святошинській лізі з футболу

1 ліга. ФК "Гостомель” зайняв 9-те місце в турнійрній таблиці.

2 ліга.  ФК "Факел” зайняв 7-ме місце в турнійрній таблиці.

3 ліга. Група Б. ФК "Міраж” зайняв 2-ге місце в турнірній таблиці. 

Ось і закінчився черговий чемпіонат в усіх трьох лігах Києво-Святошинського району.  Селище Гостомель представляли три футбольні клуби. Найбільш успішно виступив  ФК "Міраж”, яким керував кваліфікований  тренерський штаб на чолі з Олександром Венгером.

Для  ФК "Міраж” він виявився цілком вдалим. Наша команда існує другий рік. Минулого року  ми займали місце посередині турнірної таблиці. Проте в нинішньому чемпіонаті, недивлячись на всі труднощі (фінансові проблеми, не завжди обєктивне судійство) команда нового головного тренера Олександра Венгера міцно трималася у верхній частині турнірної таблиці і фінішувала на 2-му місці.

            На мою думку, ми обєктивно зайняли своє місце. Хоча, при вдалому збігу обставин, ми могли посісти і перше місце. Можна згадати матчі, де ми на останніх хвилинах  втрачали перемогу (наприклад, з ФК"Динамо (Боярка)). Наша команда ще дуже-дуже молода і їй не вистачило досвіду та холоднокровності.

            Ще на початку чемпіонату, крім цілі зайняти перше місце, тренерським штабом була озвучена ще одна ціль:  щоб якнайбільше вболівальників приходило на домашні ігри.

А для цього потрібно було показувати цікаву та конструктивну гру. Але нам це не зовсім вдалося. Та, в той же час вболівальники судять по одній конкретній грі. Якщо вона не вдалася, то зразу висловлюють негатив. Якщо ж вдалася, то говорять завжди приємні речі на адресу команди. Вважаю, що любителі футболу повинні завжди чекати закінчення чемпіонату і вже по підсумковому результату судити про гру команди, про те,  виконали ми поставлене тренерським штабом завдання на сезон чи ні. Чесно кажучи, команда думала, що на наші домашні ігри буде приходити більше людей. Потрібно бути добрішими і ставитися до своєї команди по-людськи.

Тренерський штаб ФК "Міраж”  створив управляємий, мобільний колектив, який може вирішувати серйозні завдання.

            Тренер команди Олександр Венгер у відносинах з командою знайшов золоту середину. Він активно використовує метод "батога та пряника. Одного полає, вкаже над чим потрібно працювати, а іншого похвалить. До кожного з гравців він має індивідуальний підхід.

            Вітаю всі Гостомельські команди із закінченням футбольного сезону.  Вболівальникам бажаю оптимізму, віри в наші команди, ну і, звичайно міцного здоровя.

                                                                                                                                                                              А.Дебелий

 

 

 

 

 

Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 1101 | Рейтинг: 5.0 |

Всього коментарів: 1
1 KOKS  
0
КРАСАВА

Форма входу

Календар новин
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007-2012Використовуються технології uCoz