Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSСб, 2024-04-20, 14:42
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2014 » Липень » 24 » РОМАН ГРИГОРИШИН: "ВИКОРИСТАЄМО НАЙКРАЩИЙ СВІТОВИЙ ДОСВІД В ІРПЕНІ"
РОМАН ГРИГОРИШИН: "ВИКОРИСТАЄМО НАЙКРАЩИЙ СВІТОВИЙ ДОСВІД В ІРПЕНІ"

Нещодавно відбулася зміна голови партії Удар в регіоні. Щоб розібратися з їх планами, ми вирішили задати декілька питань новообраному голові Ірпінської міської організації Політичної партії УДАР - Роману Григоришину.
- Чим зумовлені зміни в керівництві Політичної партії УДАР Ірпеня?
- Партія Удар Віталія Кличка в українських масштабах та на рівні столиці України має, поки що, бездоганну репутацію але, на жаль, на рівні міста Ірпінь склалася ситуація, коли попередні керівники організації не виправдали очікувань ні лідерів партії, ні місцевих жителів. Тому, звісно, це вимагало дій від активу партії і належною реакцією стало проведення загальних зборів членів партії в нашому місті, і відповідно зміна керівництва Політичної партії Удар в регіоні.
Я щиро вдячний активу партії за висловлену довіру. Впевнений, що наша команда не підведе очікування наших виборців і буде працювати в інтересах жителів міста і регіону вцілому. Також зміни передбачаються в керівництві селищних осередків у Ворзелі, Коцюбинському та Гостомелі, в яких вже висловили бажання працювати доволі активні, молоді, успішні люди, з незаплямованою репутацією, які являються вже не один рік прихильниками нашої партії. Результат роботи як по осередках, так і по Ірпіню, я маю надію, місцеві жителі відчують зовсім скоро.
- Які зміни відбулися в команді партії УДАР Ірпеня?
- Теперішня наша команда складається частково з попередніх активних учасників нашої політичної організації, які не зрадили очікувань виборців. Проте, з партії були виключені Ярослав Місяць і Марина Власюк, які своїми діями дискредитували нашу політичну силу. Також, ми розпочнемо процедуру відкликання депутатських мандатів у цих "діячів".
Я переконаний, що абсолютно всі члени команди, в майбутньому делеговані нами представники в органи як виконавчої так і представницької влади, повинні проходити попереднє узгодження з територіальною громадою.
Саме тому за півроку до проведення місцевих виборів, ще без їх оголошення, ми почали формування нової команди, щоб запропонувати на громадські обговорення абсолютно всіх кандидатів, як по округам, так і по спискам в міську раду Ірпіня, в селищні ради Коцюбинського, Ворзеля, Гостомеля.
Що стосується виборів мера, то ми публічно на одному з заходів, представимо для попереднього погодження з громадою міста Ірпінь нашу кандидатуру, проведемо відповідні консультації з громадськими організаціями, профспілковими організаціями, з місцевими жителями, а не будемо продовжувати погані традиції наших політичних опонентів про кулуарне прийняття рішення про висування кандидатів та про призначення певних посадових осіб.
- Які ініціативи Ви та Ваша команда хочете втілити в життя в Ірпінському регіоні?
- Ірпінський регіон являється надзвичайно цікавим і перспективним. Зрівнятися з ним, напевно, не може жоден з регіонів у Київській області. Тут є як і промисловий, так і туристичний потенціал. Тому, при стабільній ситуації в країні загалом та при адекватній місцевій владі, цей регіон є найбільш привабливим для інвесторів. Відповідно, якщо розбити наш план по пунктам, то ми хочемо:
1. Представити нашу команду громаді Ірпеня.
2. Показати команду в роботі.
3. Якомога більше авторитетних представників від місцевих жителів повинні обратися в міську раду та у місцеві представницькі органи.
4. Сформувати європейську демократичну більшість, замість сьогоднішньої, яка під брендом Партії Регіонів займалася тільки дерибаном та іншими недобрими речами.
Це дозволить працювати в інтересах міста, в інтересах розвитку, і, головною задачею цієї більшості, я бачу - складання інвестиційної карти регіону та залучення якомога більшої кількості інвесторів в регіон. Це допоможе розвинути інфраструктуру міста, створити нові робочі місця. Місто є сателітом Києва і може претендувати на статус обласного центру, що, звісно, сприятиме розвитку міста. Також у регіоні є всі умови для започаткування програми молодіжного житлового кредитування.
- Що потрібно Вашій команді для вдалого виконання планів?
- Нам потрібна консолідація зусиль місцевих жителів та активу партії. Тому, ми запрошуємо до активної участі в нашій команді для висловлення порад, критики, думок, а також до спільної участі над планом розвитку регіону, всіх небайдужих до розвитку міста та регіону.
- Чому представникам попередньої влади не вдалося суттєво покращити ситуацію в Ірпені?
- Справа в тому, що попередні представники влади, лідери в регіоні, бачили своєю самоціллю власний добробут та збагачення, аніж добробут жителів міста.
Я особисто, і більша частина нашої команди належимо до представників уже нового покоління, з європейським типом мислення. І основний девіз нашої діяльності:
"Якщо добре всім – добре мені".
Тому, не вважаю правильною позицію попередників про те, що "всі навколо живуть як живуть, головне - щоб я жив найкраще".
У нас немає цілі самозбагачення за рахунок міста. У нас є ціль - показати свою роботу, згуртувати місцеву громаду для успішної реалізації наших спільних планів щодо розвитку регіону. Для того, щоб проходячи містом, не було соромно дивитися людям у вічі.

 

 

Дмитро Педченко, голова профкому студентів та курсантів НУДПСУ
"Важливим для розвитку регіону є створення Молодіжної Ради при міській раді Ірпеня, яка б об’єднувала в собі представників навчальних закладів, молодіжних організацій та лобіювала б нагальні питання молоді.
Для реалізації такого амбітного плану потрібна підтримка основних політичних діячів міста та депутатів міськради. Важливим є те, що провладну партію УДАР в регіоні очолив молодий та професійний Роман Григоришин (молодіжний лідер всеукраїнського масштабу), який з перших днів почав включатися у вирішення молодіжних проблем в регіоні.
Від імені молоді Ірпінського регіону хочу побажати високих результатів Роману та його команді!"

 

 

 

 

 

 

Єрмоленко Світлана Миколаївна, почесна громадянка міста, 56 років завідуюча дитячого садочку №2
"Стільки років пропрацювавши з дітьми я впевнилася, що саме молодь, поки володіє такою щирістю і вірить у людей, може змінити систему, сформовану роками. Кожен день, працюючи з дітьми, я не перестаю вчитися у них і дивуватися їх потенціалу. Тому, хочу саме молодій та компетентній команді Романа Григоришина побажати не переставати мріяти і змінювати світ на краще."

Категорія: Життя селища | Переглядів: 850 | Рейтинг: 1.0 |

Всього коментарів: 0
Форма входу

Календар новин
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007-2012Використовуються технології uCoz