Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSПн, 2024-05-06, 14:12
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2011 » Червень » 2 » Щира подяка всім, хто вкладає кошти в розвиток освіти селища Гостомель
Щира подяка всім, хто вкладає кошти в розвиток освіти селища Гостомель
Ось і закінчився черговий навчальний рік. Пролунав останній дзвоник і в Ірпінській ЗОШ I-III ступенів №13. Для учнів він означав початок улюблених літніх канікул, а для 29 випускників 11-х класів – початок нового дорослого життя. Зворушливі вірші, останній шкільний вальс назавжди запам’ятаються випускникам, батькам та почесним гостям свята.  
Учительський колектив прикладають багато зусиль для процвітання школи, адже саме діти – це наше майбутнє. Особливу подяку висловлюємо Гостомельському селищному голові Кириченку Анатолію Івановичу та депутатському корпусу за підтримку (кращим учням школи щороку вручається "премія селищного голови”). 
Адміністрація Ірпінської ЗОШ I-III ступенів №13, педагогічний, учнівський та батьківський колективи щиро вдячні за подарунки, які були презентовані на святі Останнього дзвоника. Жодне свято не обходиться без допомоги наших дорогих спонсорів:
- депутата Київської обласної ради Семко Наталії Григорівни (подарувала волейбольне обладнання);
- депутата Ірпінської міської ради Прилипка Юрія Ілліча (надав путівки на оздоровлення та виділив по 1 тисячі гривень медалістам школи та преміював випускників);
- депутата Ірпінської міської ради Пєшого Валерія Анатолійовича (подарував волейбольні стійки);
- генерального директора АТ "Vetropac” Гостомельський склозавод Гірника Андрія Павловича, директора по персоналу АТ "Vetropac” Гостомельський склозавод Ситнікова Віктора Івановича та голови профспілкового комітету  АТ "Vetropac” Гостомельський склозавод Лемешка Павла Петровича (нагородили призерів обласних, міскіх олімпіад,учнів та вчителів школи);
- генерального директора фірми "Вектор” Бондаренка Віктора Івановича (преміював вчителів за перемогу в професійних конкурсах та подарував учням, які досягли високих результатів у навчанні з математики  солодкі подарунки); 
- голови Гостомельського відділення Приватбанку Кот Галини Анатоліївни (подарувала випускникам картки "юніор”, які дають змогу пройти практику в будь-якому відділенні Приватбанку);
- голови Міжнародної благодійної організації "Від серця до серця” Ревтова Миколи Івановича (забезпечує капітальний ремонт кабінету хімії та організовує дозвілля категорійних учнів школи).  
Прийміть слова щирої вдячності за конструктивну співпрацю, за вашу вірність справі, якій служите самовіддано й безкорисливо, викликаючи загальну повагу і захоплення освітян Гостомеля. Приємно усвідомлювати, що є в нашому селищі люди, чиї серця, наміри і дії спрямовані на творення добра, радості, віри в краще майбутнє.  
Бажаємо вам нових прекрасних проектів, благополуччя, розвитку, а також  підтримки освітнього процесу нашого селища, особистого щастя, здоров’я.
                                     З повагою, директор Ірпінської ЗОШ I-III ступенів №13 Володимир Миколайович Захлюпаний

Категорія: Освіта, наука | Переглядів: 874 | Рейтинг: 5.0 |

Всього коментарів: 0
Форма входу

Календар новин
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007-2012Використовуються технології uCoz