Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSСб, 2024-05-18, 13:13
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2012 » Червень » 5 » Щира вдячність за оздоровлення гостомельських дітей
Щира вдячність за оздоровлення гостомельських дітей
За ініціативи Партії регіонів, під патронатом народного депутата Петра Мельника, голови міської організації Партії регіонів Ігоря Борзила та підтримки депутата Ірпінської міськради Юрія Прилипка другий рік поспіль продовжується благодійна акція щодо оздоровлення дітей Приірпіння. Наразі 4 червня 46 вихованців Ірпінської ЗОШ №13 селища Гостомель прибули з відпочинку, з санаторію «Косів». 
Дітей зустріли батьки, адміністрація школи, депутат Ірпінської міської ради Юрій Ілліч Прилипко. Дітям - переможцям олімпіад, конкурсів, змагань були вручені грамоти, премії Гостомельської селищної ради, Гостомельського склозаводу та відзнаки школи. Юрію Іллічу Прилипко за організацію оздоровлення дітей, постійну підтримку освітніх проектів міста вручена подяка Ірпінського відділу освіти та нагорода "Спонсор року".
До речі, минулого року в Карпати й на море змогло поїхати близько семисот дітей Ірпінського регіону. Цього сезону також заплановано оздоровлення дітей на морі  на базі відпочинку міста Очакова, де передбачено номери з поліпшеною комфортністю. Причому оздоровити планується близько 550 підлітків Приірпіння. Окрім цього, минулого року знову ж, з ініціативи активістів міської організації Партії регіонів було проведено акцію «По святих місцях» — 1000 прочан Приірпіння відвідали Почаївську та Святогорську Лаври. І ці поїздки продовжуватимуться й надалі. Бажаючі можуть звертатися до офісу Юрія Ілліча - 0459761772.
Аже осягнення витоків духовністі — це те джерело, з якого ми повинні брати наснагу й думати і діяти задля добра.
Адміністрація Ірпінської ЗОШ №13, батьки учнів школи висловлюють щиру вдячність Прилипку Юрію Іллічу за надану прекрасну можливість оздоровлення наших дітей. 


  Карпати – це прекрасно.
Карпати – перлина української землі. Дякуючи депутату Ірпінської міської ради Ю. І. Прилипку, народному депутату Петру Мельнику, партії Регіонів ми побували в самому серці цього прекрасного краю. Цей куточок землі багатий на гірські хребти, річки, пороги та водоспади.
Ми, разом із учителями Філіпчук В.І., Турбаєвою Т.М., Щербиною Н.І. відпочивали в санаторії «Косів», де перебували 21 день. У першу чергу ми поїхали туди, щоб подихати свіжим чистим повітрям. Нашим учням дуже сподобався цей санаторій, адже там готували дуже смачні страви, добре лікували та відправляли на цікаві екскурсії.
Ми відвідали водоспад в Яремчі та водоспад Гук, побували в музеях «Писанка» (м. Коломия), Івана Франка (с.Криворівня), хаті-гражді, в краєзнавчому музеї м. Косова, в садибі Святого Миколая, на трьох базах відпочинку, а також нас возили на Буковель та до мольфара в м. Космачі. Ми відвідали гуцульський базар, піцерію, кав’ярню та ін. Нам дуже сподобався вечір на свіжому повітрі з чашкою гарячого чаю.
А тепер трішки про санаторій. Санаторій «Косів» був збудований А.Тарнавським у 1891 році. Територія цього курорту становить 10 га. На території здравниці ростуть дуже рідкісні дерева, завезені раніше з інших країн світу. Ми побачили справжню магнолію, кипарис, тюльпанове дерево, плющ, модрину. Ми ніколи не забудемо цей райський куточок Карпат.
Ми дуже вдячні Ю.І.Прилипку та організаторам нашого відпочинку за цю чудову, незабутню і неперевершену подорож до Карпат. Ми щиро надіємося, що нам дадуть можливість ще один раз відпочити в м. Косові або в інших прекрасних місцях України.
Учні Ірпінської ЗОШ І-ІІІ ступенів №13
 
Категорія: Життя селища | Переглядів: 2625 | Рейтинг: 5.0 |

Всього коментарів: 0
Форма входу

Календар новин
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007-2012Використовуються технології uCoz