Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSПт, 2024-03-29, 12:27
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2013 » Вересень » 9 » Справа Гостомельського фітнес-клубу
Справа Гостомельського фітнес-клубу
Триває розслідування справи про незаконне стягнення плати з відвідувачів бюджетного Гостомельського фітнес-клубу. Депутата Селищної ради Ю. В. Марчука, що обіймає посаду тренера, підозрюють у зловживанні службовим становищем і хабарництві. Юрій Валерійович самочинно запровадив грошовий збір в розмірі 150 – 200 грн. на місяць в рахунок плати за послуги спортклубу. 
Місцевий юрист наступним чином прокоментував ситуацію, що склалась у фітнес-клубі. «...Дії Ю. В. Марчука подібні до того, якби вчитель загальноосвітньої школи почав вимагати гроші з дітей, які займаються на його уроках; а боржникам або малозабезпеченим учням заборонив заходити до класу. Мені відомо, що Юрій Валерійович називав місячну плату в тренажерному залі благодійним внеском. Різниця між доброчинністю і цим побором полягає в тому, що благодійний внесок є необов’язковим, не висувається умовою надання послуг; сторона, яка дає, має право знати, як витрачаються її кошти. Інша версія Ю. В. Марчука – що він збирав гроші на ремонт приміщення – теж не витримує критики. Навіть якщо не брати до уваги, що жоден з відвідувачів не підтвердив, що оплачував саме проведення ремонту. Батьки знають, що такі питання в школі вирішуються не одноосібно, а колективно – на засіданнях батьківського комітету...»
В даний момент Ю. В. Марчук перебуває у відпустці.  
В рамках розслідування були проведені перші допити. Міліція займається опитуванням свідків і осіб, що постраждали внаслідок дій Ю. В. Марчука.
Більшість гостомельчан, які в різний час ходили до тренажерного залу, активно співпрацюють з правоохоронними органами, приходять до відділку для надання показань і сподіваються на встановлення справедливості. Рішуче налаштовані також мешканці селища, що бачать кінцевий результат слідства в тому, що тренера не тільки відлучать від посади, на якій він себе скомпрометував, але й зобов’яжуть повернути викрадені у них гроші. Окремі гостомельчани висловлюють побоювання, що Ю. В. Марчуку вдасться уникнути відповідальності через свій депутатський мандат. 
Незважаючи на необґрунтовані закиди захисників і прибічників Ю. В. Марчука, розповсюджені в мережі Інтернет, наразі органами міліції доведено, що безпосереднє керівництво тренера, зокрема директор Гостомельського будинку культури В. В. Кравченко і Голова Селищної ради А. І. Кириченко, не брали участі в запроваджені незаконного грошового збору. Стягнення плати за відвідування фітнес-клубу не було також узгоджене і санкціоноване Гостомельською селищною радою.
Марина Доброгорська   

Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 794 | Рейтинг: 5.0 |

Всього коментарів: 2
1 Батьки  
0
Вот это выбрали себе депутата!!! Достойного сына отец воспитал!!! Моих же детей обворовывал и меня! Я в это время пахал, как лошадь, от себя последнее отрывал - все детям, очень сильно хотели заниматься спортом!!! А как в глаза красиво улыбался! Позор и стыд!!! Мы тебя выбрали - да снять не можем!!! Уйди сам достойно, если хоть чуть-чуть совести осталось ( в чем очень сильно сомневаюсь...) Увы... Как я мог так ошибиться в человеке!!!

2 Мария  
0
Вот это уже выбрали депутатов.....всем депутатам депутаты.....позорище ...не позорьте наш поселок...

Форма входу

Календар новин
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007-2012Використовуються технології uCoz