Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSНд, 2024-05-05, 20:10
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2010 » Жовтень » 3 » Святковий концерт з нагоди Дня працівника освіти в Гостомельському будинку культури
Святковий концерт з нагоди Дня працівника освіти в Гостомельському будинку культури
Вчитель виконує надважливу місію у суспільстві. Його покликання вимагає наполегливості, духовної рівноваги, постійного творчого горіння. Народна мудрість каже, що справжній вчитель — не той, хто намагається повчати нас, а той, у кого ми вчимося.
В селищі Гостомель багато саме таких освітян, котрі завжди обдаровують своїх вихованців енергією добра і людяності.
Вшановуючи працю освітян, 01 жовтня, напередодні Дня працівника освіти, в Гостомельському будинку культури, відбувся святковий концерт. 
Зі вступним словом до освітян звернувся Гостомельський селищний голова Анатолій Іванович Кириченко. Він сказав, що місією влади є створення всіх умов, щоб учитель мав можливість втілювати в життя програму навчання школярів і для селищної ради підтримка і опіка місцевої освіти є першочерговою справою. У свою чергу, відзначив А.І. Кириченко, освітянам Гостомеля вдалося примножити свій потенціал, зберегти найкраще з напрацьованого, додавши нові технології та Інтернет. Перед працівниками освіти також виступили директори дошкільних навчальних закладів освіти та директори загальноосвітніх шкіл селища, головний лікар Гостомельської поліклініки Мельник Борис Володимирович та генеральний директор МПП "Рада” Сімко Наталія Григорівна.
Після всіх урочистостей відбувся святковий концерт. Концертну програму вели заслужена артистка Росії, зірка серіалу "Повернення Мухтара”, актриса Оксана Сташенко та учень 4-В класу Ірпінської школи I-III ступенів №13 Леонід Павленко. Перед освітянами виступили учениця Ірпінської ЗОШ I-III ступенів №13 Дорошенко Єлізавета, лауреат конкурсу "Наша пісня” Сергій Мироненко, еквілібристи та група "Зеленый свет”.
Шановні освітяни! Хай міцне здоров’я стане підґрунтям для щоденних творчих здобутків, а кожен урок буде шедевром педагогічної майстерності. Нехай засіяні Вами лани заколосяться щедрим врожаєм, а зерна Вашої турботи проростуть глибокою вдячністю, шаною і любов’ю вихованців, щастям і радістю, затишком і благополуччям. Висловлюємо вам високу вдячність за труд, мужність, самовідданість і талант.


Категорія: Освіта, наука | Переглядів: 847 | Рейтинг: 0.0 |

Всього коментарів: 0
Форма входу

Календар новин
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007-2012Використовуються технології uCoz