Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSПн, 2024-05-06, 14:38
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2011 » Червень » 1 » Свято в школі – День останнього дзвінка
Свято в школі – День останнього дзвінка
Сьогодні, 27 травня, в усіх школах селища відбулися традиційні святкові лінійки – Свято останнього дзвоника. Для найменших – це здолання важливого кроку у їхньому житті, адже вони більше не "першачки”. А для найстарших той дзвоник був останнім шкільним у житті. Прощання з рідними стінами школи розпочалося саме з урочистої лінійки. Як і кожного року у школах цього дня зібралися не лише викладачі, учні та батьки дітей, а й представники місцевої влади. Зокрема, в школі № 13 взяли участь у святкових заходах селищний голова Гостомеля Анатолій Іванович Кириченко,  директор по персоналу АТ "Vetropac” Гостомельський склозавод Ситніков Віктор Іванович та голова профспілкового комітету  АТ "Vetropac” Гостомельський склозавод Лемешок Павло Петрович; генеральний директор фірми "Вектор” Бондаренко Віктор Іванович; депутати Ірпінської міської ради Прилипко Юрій Ілліч та Пєший Валерій Анатолійович голова Гостомельського відділення Приватбанку Кот Галина. 
Невипадково Ірпінська ЗОШ I-III ступенів №13 увійшла до переліку кращих навчальних закладів країни, про школу вміщено розповідь у книзі "Флагман сучасної освіти України”. Анатолій Іванович вручив "премію селищного голови” учениці 8-В класу Боднар Юлії та випускнику 2011 року Левченку Ярославу, а інших учнів відзначив подяками та грошовими винагородами. 
Привітали колектив школи із закінченням навчального року директор по персоналу АТ "Vetropac” Гостомельський склозавод Ситніков Віктор Іванович (запропонував розробити положення, згідно з яким учні за успіхи у навчанні отримуватимуть винагороду від Гостомельського склозаводу) та голова профспілкового комітету  АТ "Vetropac” Гостомельський склозавод Лемешок Павло Петрович; депутати Ірпінської міської ради Прилипко Юрій Ілліч (надав путівки на оздоровлення та виділив по 1 тисячі гривень медалістам школи) та Пєший Валерій Анатолійович (подарував волейбольні стійки); голова Гостомельського відділення Приватбанку Кот Галина (подарувала випускникам картки "юніор”, які дають змогу пройти практику в будь-якому відділенні Приватбанку); генеральний директор фірми "Вектор” Бондаренко Віктор Іванович (преміював вчителів за перемогу в професійних конкурсах та подарував учням, які досягли високих результатів у навчанні солодкі подарунки); помічник депутата Київської обласної ради Семко Наталії Григорівни – Сіренко Вікторія подарувала волейбольне обладнання.
Селищний голова Анатолій Іванович вручив директору школи Володимиру Миколайовичу почесну грамоту, за здобутки навчального закладу у навчально-виховному процесі. 
Багатьом учням школи були вручені грамоти та подяки за успішне навчання, а вчителям - за успіхи у роботі. 
Радість та смуток переповнювали серця випускників, учнів 9-х та 11-х класів, адже попереду  незалежне зовнішнє оцінювання та вступні випробування до вищих навчальних закладів.
Зі школою назавжди попрощалися 29 випускників, 7 з них за успіхи у навчанні отримали золоті медалі.
Пролунав останній дзвінок, сповістивши про те, що навчальний рік закінчився і попереду довгоочікувані канікули.
У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!

Категорія: Освіта, наука | Переглядів: 1316 | Рейтинг: 5.0 |

Всього коментарів: 0
Форма входу

Календар новин
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007-2012Використовуються технології uCoz