Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSПт, 2024-05-17, 08:34
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2011 » Серпень » 12 » Турнір на кращу футбольну команду селища Гостомель серед любителів
Турнір на кращу футбольну команду селища Гостомель серед любителів
06 – 07 серпня на центральному стадіоні селища Гостомель відбувся турнір на кращу футбольну команду селища Гостомель серед любителів, присвячений 20-ій річниці Незалежності України. Гостомель здавна славиться своїми спортивними традиціями, неодноразово в наше селище приїжджали ветерани футбольної команди "Динамо-Київ”, жіноча юніорська збірна (U18) та інші відомі футбольні команди України.
Нині, Гостомель славиться футбольними клубами ФК "Гостомель”,    ФК "Факел”, ФК "Міраж” та дитячою футбольною командою, які роблять відомим наше селище як в Київській області, так і за її межами.
Цього року, за активної підтримки селищного голови Кириченка Анатолія Івановича розпочався захоплюючий футбольний турнір серед любителів. У ньому взяли участь  ФК "Склозавод”,  ФК "Кімерка”,  ФК "Баланівка”, ФК "Городок”.  "Ми постійно пропагуємо здоровий спосіб життя. Сьогоднішні змагання дали зрозуміти, що кожен, незалежно від своєї вікової категорії, заслуговує на перемогу і готовий за неї боротися. Я з радістю підтримав  ініціативу з організації подібних змагань, і сподіваюся, що надалі ми розширимо коло учасників” – зазначив селищний голова Кириченко А.І.
06 серпня першими на поле вийшли футболісти ФК "Кімерки” та ФК "Баланівки”. Зустріч закінчилася з рахунком 4:0 на користь команди з району Баланівки. З перших хвилин матчу одразу ж було помітно дуже високий клас гравців з Баланівки, багато з яких у своєму житті встигли пограти і у аматорському  футболі  У наступному матчі того ж дня ФК "Склозавод” грав проти команди ФК "Городок”. Із рахунком 5:3 перемогу здобула команда  ФК "Склозавод”.            
07 серпня цікавий футбол продемонстрували учасники поєдинку за третє місце – футболісти Кімерки та Городка. ФК "Кімерка” впевнено перемогла збірну команду з Городка.  Окрасою змагань став фінальний поєдинок за перше місце, в якому зустрілися непримиренні суперники – футболісти Склозаводу та Баланівки. У напруженому поєдинку з рахунком 4:2 перемогу здобули спортсмени ФК "Баланівки”, успіху яких раділи численні шанувальники на чолі з селищним головою Кириченком А.І.
Честь команди-переможниці захищали Походенко Віталій, Лукшин Олександр, Коваленко Сергій, Гузенко Федір, Трофименко Богдан, Сідов Сергій, Галушкевич Олег, Татарчук Юрій, Зброя Володимир, Гусачов Анатолій, Набатчиков Сергій, Тумко Григорій, Ткач Артем, Майков Дмитро, Гулянський Олексій та кращий форвард Гостомеля Походенко Сергій.
Яскравою була урочиста церемонія нагородження кращих команд турніру. Футболісти отримали дипломи та грошову винагороду від селищного голови.
Учасники футбольних матчів та їх вболівальники мали чудову можливість протягом двох днів отримувати задоволення не лише від футбольної гри, а й поспілкуватись між собою, найти нових друзів. "Метою даного турніру є збереження та розвиток не лише футбольного спорту, а й взагалі популяризація здорового способу життя серед мешканців селища Гостомель”, -  зауважив один із організаторів змагань  Дебелий Андрій. "Тому учасниками футбольних команд  стали представники як юної молоді, так і старшого покоління”.
Закриваючи футбольний турнір, голова оргкомітету заступник селищного голови Саєнко Василь Михайлович завірив, що турнір серед любителів стане традиційним, і коло учасників буде розширюватися,  подякував за гарний стан газону директору стадіону Венгеру Олександру, висловив слова вдячності організаторам команд по районах (Гаєвському Олегу, Дебелому Андрію, Трофименку Богдану, Козлову Денису) за допомогу у проведенні цікавих змагань.
А після цього учасники змагань взяли участь у святковому фуршеті під час якого у затишній та дружній атмосфері спілкувалися та ділилися своїми враженнями від турніру.
До нової зустрічі наступного року на турнірі на кращу футбольну команду селища Гостомель серед любителів та бажаємо подальших успіхів та професійних зростань гравцям всіх команд!
Всі команди-учасниці турніру дякують своїм вболівальникам за підтримку усі дев’яносто хвилин, незважаючи на результати матчів.

Автор: гравець ФК "Міраж” Андрій Дебелий
 

 
Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 1685 | Рейтинг: 5.0 |

Всього коментарів: 0
Форма входу

Календар новин
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007-2012Використовуються технології uCoz