Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSСб, 2024-05-18, 13:04
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2012 » Червень » 22 » У ГОСТОМЕЛІ СВЯТО – ВВЕЛИ В ЕКПЛУАТАЦІЮ НОВИЙ БУДИНОК ДЛЯ МОЛОДИХ СПЕЦІАЛІСТІВ
У ГОСТОМЕЛІ СВЯТО – ВВЕЛИ В ЕКПЛУАТАЦІЮ НОВИЙ БУДИНОК ДЛЯ МОЛОДИХ СПЕЦІАЛІСТІВ
В селищі Гостомель пройшло урочисте введення в експлуатацію житлового будинку  Державного підприємства «Антонов» за участі Прем'єр-міністра України Миколи Азарова. Готельно-житловий комплекс ДП «Антонов» збудований з метою закріпити на підприємстві молодих спеціалістів та перспективних робітників. Він складається з двох будинків по 112 квартир кожен. Вартість проживання становить від 485 до 580 грн за квартиру в місяць.
Під час вітального слова Микола Азаров зазначив, що йому надзвичайно приємно, що керівництво ДП «Антонов» значну частину свого прибутку направило на будівництво службового житла для своїх працівників. За його словами, це дозволить утримати молодих фахівців на роботі.
«Держава повинна підказати бізнесу і допомогти бізнесу, щоб частина прибутку йшла на розвиток житлового будівництва. Як це зробити – ми над цим подумаємо. Обов’язково дамо нашому бізнесу преференції, якщо він частину прибутку направлятиме на розвиток житлового будівництва», - зазначив Прем'єр-міністр.
Разом з прем’єр-міністром України в урочистостях приймали участь голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Йосипович Присяжнюк, народний депутат України Петро Володимирович Мельник, перший заступник Ірпінського міського голови Микола Михайлович Головкевич, голова Гостомельської селищної ради Анатолій Іванович Кириченко. Ознайомлював з об’єктами гостей генеральний директор ДП «Антонов» Володимир Миколайович Король.

Введення в експлуатацію кожного нового будинку сприяє розвитку економіки. Про це заявив Прем'єр-міністр України Микола Азаров у Гостомелі (Київська область) на урочистостях з нагоди введення в експлуатацію житлового будинку Державного підприємства «Антонов».
«Я спеціально приїхав на цей святковий захід, оскільки – це частина тієї програми, яку ми реалізуємо для того, аби оживити житлове будівництво в країні; зробити його доступним і на цій основі розвивати економіку України. Тому кожен зданий будинок – це вклад у розвиток нашої економіки», – сказав Микола Азаров.
Прем’єр-міністр відзначив, що йому надзвичайно приємно, що керівництво ДП «Антонов» значну частину свого прибутку направило на будівництво службового житла для своїх працівників. За його словами, це дозволить утримати молодих фахівців на роботі.
Водночас Микола Азаров закликав керівництво «Антонова» проводити модернізацію верстатного устаткування та технологічних ліній. «Безумовно, потрібно проводити модернізацію верстатного устаткування та технологічних ліній. Разом з тим на підприємстві працюють люди, і вони повинні мати стимул для того, щоб працювати на цьому підприємстві. Тому абсолютно вірно, що поряд з турботою про оновлення виробничих потужностей керівництво підприємства подбало про те, як закріпити людей, як вирішити їхні житлові питання. Так потрібно працювати і в подальшому», – сказав Глава Уряду.
Крім того, Микола Азаров повідомив, що Уряд розробляє систему стимулів для того, щоб заохотити бізнес будувати житло для своїх працівників. «Держава повинна підказати бізнесу і допомогти бізнесу, щоб частина прибутку йшла на розвиток житлового будівництва. Як це зробити – ми над цим подумаємо. Ми обов’язково дамо нашому бізнесу преференції, якщо він частину прибутку направлятиме на розвиток житлового будівництва», – сказав Прем'єр-міністр.
При цьому він додав, що інвестиції у будівництво – це інвестиції у розвиток економіки. «Це найшвидший і найефективніший шлях підйому нашого народного господарства», – підсумував Глава Уряду.

Довідково: 
Готельно-житловий комплекс ДП «Антонов» збудований для того, щоб закріпити на підприємстві молодих спеціалістів та перспективних робітників.
Він складається з двох будинків по 112 квартир кожен. Вартість проживання становить 485 до 580 грн. за квартиру в місяць.
За матеріалами http://kor.gov.ua 

Категорія: Життя селища | Переглядів: 2807 | Рейтинг: 4.3 |

Всього коментарів: 1
1 in  
0
тюрьма якась ??? дуже богато решіток !!!

Форма входу

Календар новин
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007-2012Використовуються технології uCoz