Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSСб, 2024-05-04, 03:34
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2010 » Листопад » 17 » Вікенд ФК “Міраж” на Поділлі
Вікенд ФК “Міраж” на Поділлі
На початку листопада закінчився черговий футбольний сезон для однієї із футбольних команд селища Гостомель ФК "Міраж”. Наша команда серед 14 футбольних клубів другої ліги Києво-святошинського району зайняла 11 місце.
13-14 листопада команда ФК "Міраж” вирушила на батьківщину тренера Венгера Олександра Миколайовича в Хмельницьку область село Гречинці. Команда вирішила провести максимально корисно та цікаво вихідні, отримавши можливість розслабитися психологічно і побувати на природі.
Протягом трьох годин команда їхала до місця призначення. Делегацію ФК "Міраж” очікувала казкова картина – тихе та спокійне місце, яке сприяло приємному проведенню часу. 
Місцеві жителі села Гречинці чекали на візит нашої команди із нетерпінням. Гречинські хлопці дуже хотіли зіграти футбольний матч з командою їхнього земляка. Розпочинається гра і команда села Гречинці з неймовірною впертістю та бажанням обіграти  ФК "Міраж” затисла суперників на їхній половині поля. Такого стартового тиску наша команда неочікувала. В результаті після першого тайму команди пішли до роздягальні з рахунком 1:1. Після перерви  ФК "Міраж” почав грати активніше,  гравці не поступалися в єдиноборствах, і як результат показова контратака, в якій свій другий гол забиває нападник Гаєвський Олег (до речі, в останніх матчах Олег забиває регулярно). Рахунок став 1:2 на користь гостей. Наприкінці другого тайму прицільним ударом в ближній від воротаря кут відзначився ще один наш форвард Сергій Ліпінський. Рахунок став 1:3 на користь гостей. Але команда господарів продовжувала невпинно атакувати. Але в той день захисники команди гостей більше не помилялися. Окремо хочеться сказати про місцевих вболівальників, які відіграли важливу роль в матчі. Вони підтримували обидві команди і за полем була справді святкова атмосера!
Після вдало проведеного матчу гравці ФК "Міраж” побували на оглядовій екскурсії в селищі міського типу Летичів на сході Хмельницької області. Селище розташоване при впаданні річки Вовк у Південний Буг, за 33 км від залізничної станції Деражня на лінії Гречани—Жмеринка-Подільська і 51 км від обласного центру Хмельницький. Відвідали пам’ятник Устиму Кармалюку, який був керівником повстанського руху на Поділлі у 1813—1835 роках проти національного і соціального гніту.
На довго в нашій пам’яті залишиться екскурсія до Меджибожу— селище міського типу в Хмельницької області. Знаходиться Меджибіж в 25 км. на схід від обласного центру, в кілометрі від траси Хмельницький-Вінниця, при впадінні річки Бужок у Південний Буг, за 20 км від залізничної станції Деражня на лінії Гречани — Жмеринка-Подільська. 
Меджибіж – стародавнє містечко на Поділлі, що вперше згадується як місто в Руському літописі у 1146 році, яке лежало недалеко двох татарських шляхів, Чорного і Кучманського, тому мешканцям міста часто доводилося відбиватися від ворогів. Через це в Меджибожі збудовано замок, який нам випала нагода відвідати. Меджибізький замок — пам'ятка фортифікаційної архітектури XVI століття, виконана у стилі Ренесанс, яка приваблює численних туристів. У січні 2004 року Меджибізький замок став Державним історико-культурним заповідником. 
Гравці ФК "Міраж” дякують тренерському штабу команди на чолі з Венгером Олександром Миколайовичем та Римаренком Дмитром Миколайовичем та гравцю нашої команди Ярославу Володимировичу Бандуру за наданий транспорт для поїздки на Поділля.
Ми завжди раді новим учасникам команди та запрошуємо всіх бажаючих грати у футбол та знаходити собі нових друзів!

Автор: гравець ФК "Міраж”
 Андрій Дебелий
Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 834 | Рейтинг: 5.0 |

Всього коментарів: 0
Форма входу

Календар новин
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007-2012Використовуються технології uCoz