Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSПн, 2024-04-29, 16:20
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2011 » Січень » 4 » ВІТАННЯ ВІД ІРПІНСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ
ВІТАННЯ ВІД ІРПІНСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ
Дорогі ірпінчани! Шановні гості нашого міста!
Прийміть щирі вітання з Новим 2011 роком та Різдвом Христовим!
У ці передноворічні хвилини, години і дні всі ми по-особливому, якось по-новому сприймаємо світ навколо себе, оцінюємо минулий рік та з надією вдивляємось у майбутнє. Людські сподівання на краще, на щастя й добробут у домі, на злагоду в родині, на мир у країні, нині здаються реальними і досяжними. Хай же ці сподівання будуть не марними, щоб у кожного з вас вистачило сил на втілення в життя цих надій.
Зазвичай ми зустрічаємо Новий рік у родинному колі, за святковим столом згадуємо найбільш яскраві події року, що минає, загадуємо заповітні бажання, намагаючись бодай на мить зазирнути у майбутнє. Пам’ятаймо, що сьогодення – це фундамент майбутнього. Від того, як кожен з нас на своєму місці виконує насущні обов’язки, залежить міцність тих «палаців мрій», які ми задумуємо на майбутнє.
За плечима непростий 2010 рік, кожен з нас прожив його по-різному – грані радості і журби переплітались у життєвих ситуаціях. Для країни, міста це був рік економічної нестабільності та фінансових потрясінь. І не можу сьогодні сказати, що наше життя стало таким, як ми малювали в святкових мріях рік тому. Але з усією впевненістю хочу ствердити, що на місцевому рівні ми намагатимемося робити все можливе: щоб була політична стабільність, не сталося різного роду потрясінь, щоб налагодити життєзабезпечення громади найнеобхіднішим: постачання тепла, води, електроенергії, газу; забезпечувалася робота промислових підприємств, відділів освіти, медицини та інших галузей. Ми прожили цей рік, наполегливо працюючи, намагаючись реалізувати те, що задумано.
Попереду нас всіх чекає нелегкий рік. Правди ніде діти, зроблено не все можливе, аби зупинити негативні процеси в суспільстві. За умов, в яких наша держава вступає у новий, 2011 рік, нашим головним завданням, а я на цьому особливо наголошую, буде навчитися місту самостійно виживати і заробляти на розвиток міста.
Для цього службам міста потрібно ще ретельніше працювати, маємо забезпечувати безперебійне, економічно-стабільне функціонування комунальних підприємств, підтримувати місцевого виробника. І робити це за умови єдності всіх. Нехай у наступному році буде більше людей, які згуртовуються для подолання скрути і менше таких, які лише шукають винних, лякають новими лихами, і тим самим, нагнітають напругу.
Закликаю всіх ірпінчан, усі політичні сили до співпраці, злагоди, громадської терпимості!
Сподіваюсь, що в ці новорічні, різдвяні свята кожен наповниться високим духовним піднесенням і в першу чергу, проявить щедрість душі та свою доброту, вибачить один одному кривди, які були у старому році, пообіцяє собі і один одному, що буде допомагати і підтримувати ближнього. Налаштуйте себе на добро і візьміть його з собою у 2011 рік.
Вітаючи вас, шановні ірпінчани з Новим роком та Різдвом Христовим, хочу щиро усім побажати міцного здоров’я, миру, достатку і радості!
Хай Божа благодать буде у кожній домівці і ніколи не покидає нашого славного краю.
З Новим роком! З Різдвом Христовим, дорогі ірпінчани!
З повагою
Ірпінський міський голова Володимир Скаржинський
Категорія: Життя селища | Переглядів: 752 | Рейтинг: 0.0 |

Всього коментарів: 0
Форма входу

Календар новин
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007-2012Використовуються технології uCoz