Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSСб, 2024-05-04, 01:35
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2010 » Листопад » 20 » Вітання з Днем скловиробника!
Вітання з Днем скловиробника!
Шановні склярі!
Щиро вітаємо Вас з Днем скловиробника!
Вже всьоме ми відзначаємо наше професійне свято. Цей день є днем шанування неймовірного матеріалу - скла та великої праці майстрів, що його створюють. Коли люди беруть до рук пляшку, то навіть не підозрюють, скільки сил вкладено до і виготовлення. Ваш труд робить можливим існування неймовірної кількості речей, ваша творчість дарує світу красу!
Асоціація "Скло України" вітає колективи всіх склотарних підприємств, виробників плаского скла, художників, - всіх, хто хоч раз у житті творив зі скла і бачив народження вогняної краси, що не згасає! Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, життєвих гараздів, благополуччя та нових професійних перемог! Нехай мир, добро і злагода завжди панують у Ваших оселях!
З повагою та найкращими побажаннями,
Президент АПСП "Скло України" Дмитро Олійник

Шановні колеги!
Вітаємо Вас із професійним святом  - Днем скловиробника!
Прийміть наші щирі побажання здоров'я, процвітання і благополуччя! Ми бажаємо Вам здійснення найяскравіших проектів та втілення яскравих ідей, мудрих рішень, невичерпної енергії і оптимізму!
Нехай доля буде прихильною до Вас, а Ваш професіоналізм працює на благо України!
З найкращими побажаннями,колектив АТ "Ветропак Гостомельський склозавод",
Генеральний директор А.П. Гірник

Щиро вітаємо Вас із професійним святом – Днем скловиробника!
Скло, без якого сьогодні неможливо уявити майже жодної сфери людського буття та діяльності, було винайдено понад п’ять тисяч років тому. Технологія його виготовлення була перейнята ще у візантійців, а вже за часів Ярослава Мудрого київські майстри почали виготовляти свинцово-кремнеземне скло.
Скло народжує відчуття святковості, урочистості і пишності. Цей чарівний матеріал робить наше життя яскравішим і світлішим. Але скористатися всім цим, побачити, доторкнутися до скляного дива ми можемо лише завдяки Вашій щоденній роботі, яка поєднує технологію та майстерність із творчістю.
Завдяки Вам, шановні скловиробники, з року в рік примножуються багатовікові традиції цієї галузі. Протягом останніх років скловиробництво успішно розвивається за рахунок введення нових потужностей, застосування нового  обладнання, впровадження нових сучасних видів скляної продукції та створення нових робочих  місць.
То ж Вам сьогодні є чим пишатися, адже завдяки  ефективному менеджменту,  сучасним  технічним, технологічним та маркетинговим заходам Ви піднімаєте якість своєї продукції до європейського  рівня,  вдало конкуруюючи з відомими  фірмами світу.
Сердечна вдячність Вам за сумлінну працю, високу професійну майстерність, творчу наснагу. У цей святковий день бажаю вам щастя, здоров’я, благополуччя і плідної роботи заради процвітання рідної Вітчизни. Нехай добро і щедра доля не обминають Вас і ваші родини!
Федерація роботодавців України
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1807 | Рейтинг: 0.0 |

Всього коментарів: 0
Форма входу

Календар новин
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007-2012Використовуються технології uCoz