Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSПн, 2024-05-13, 17:56
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2012 » Лютий » 4 » Зустріч випускників в рідній Гостомельській школі
Зустріч випускників в рідній Гостомельській школі
Крізь безсоння ночей чуєм гомін в Гостомельській школі, 
Хоч давно відлунав наш останній прощальний дзвінок, 
Та на зустріч шкільну ми збиралися в дружньому колі, 
Як колись, без запізнень на перший урок
Це свято стосується всіх. Усі ми навчалися в школі, складали випускні іспити, в усіх залишилися шкільні друзі й бажання зустрітися. Зустріч з однокласниками, з учителями — це не просто зустріч, а свого роду екзамен — чого я вже досяг у житті, ким став, як почуваюся. 
Зустріч із шкільним минулим – це завжди свято, оскільки є можливість пригадати добрих друзів, цікаві уроки, веселі перерви, поїздки у радгосп "на картошку” та на екскурсії разом із класом, є час подякувати мудрим вчителям за правильні поради. 
Чим далі від нас шкільні роки, тим теплішими і ціннішими стають спогади про школу. І так прекрасно, що існує давня традиція — щороку на початку лютого збирати випускників різних років на вечір зустрічі у стінах рідної школи.
У Ірпінській ЗОШ I-III ступенів №13 ось уже багато років не порушується традиція збирати усю велику шкільну родину у першу суботу третього зимового місяця.
Цей вечір - радісне свято зустрічі зі школою, свято спогадів, свято вдячності випускників, які закінчили школу 50, 40, 30, 20, 10 років назад. У залі зібралися випускники, присутні також і старші наставники.
Кожен з випускників школи №13 знайшов своє місце в житті. Та сьогодні в кожного бентежно стукає серце при згадці про шкільні роки, які літами пливуть у вічність….
З’являється бажання відшукати пристань, пройти шкільним коридором, посидіти за своєю партою, зустрітися в рідному класі.І про все це можна було почути у спогадах випускників,учителів,директорів.Зі словом вітання до присутніх зверталися директори школи Захлюпаний Володимир Миколайович, Кушнір Дмитро Якович, Павленко Тамара Олексіївна, вчителі Решетило Галина Іванівна, Волосян Валентина Семенівна
Цього вечора зі спогадами, словами вдячності вчителям, подарунками школі на згадку до присутніх зверталися випускники 1972, 1982, 1992 та 2002 років.
Наша школа - це наша історія. У ній працює велика, дружна, педагогічна родина. Цього вечора в залі присутні вчителі, які навчали сьогоднішніх випускників. Пригадались перші вчителі, класні керівники. Щиру вдячність за все добро своїм наставникам висловлювали випускники не лише теплими словами, а й квітами. 
Зворушлива мелодія дзвоника супроводжує випускників протягом багатьох років. Цього вечора  пролунала золота симфонія шкільного дзвінка, вона завжди лунатиме у душах випускників, як відгомін їхнього дитинства у яке неможливо знову повернутись.
 

  

  

  

  

   

 

               

Категорія: Освіта, наука | Переглядів: 1533 | Рейтинг: 5.0 |

Всього коментарів: 0
Форма входу

Календар новин
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007-2012Використовуються технології uCoz