Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSПт, 2024-03-29, 05:56
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2009 » Квітень » 22
Питання про проведення двомісячника з благоустрою селища Гостомель було розглянуто на засіданні виконавчого комітету 4 березня. На ньому визначилися із датою: з 15 березня по 15 травня.
Для організації двомісячника і контролю за його проведенням при виконавчому комітеті створили оперативну групу. Керівникам підприємств усіх форм власності було рекомендовано здійснити посадку дерев, кущів, ремонт та фарбування парканів, ліквідувати стихійні сміттєзвалища.
Керівникам лісових господарств, розміщених на території селища було рекомендовано привести у належний санітарний стан лісосмуги уздовж доріг, очистити ліс від сміття, а власникам приватних садиб — провести благоустрій та постійно тримати у належному стані прилеглі до їх помешкань території, відремонтувати і пофарбувати паркани, не допускати складання будівельних матеріалів за межами власних ділянок.
Депутати селищної ради також розробили план заходів з проведення двомісячника з благоустрою. Підсумки будуть підведені у другій половині травня цього року.
Один із важливих заходів двомісячника — проведення толоки. У нашому селищі вона проводилась у декілька етапів, але основні заходи пройшли 11 квітня. У толоці були задіяні всі підприємства та орган ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1842 | Дата: 2009-04-22 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

У Гостомелі, в зоні діяльності Київської обласної митниці, відкрито сучасний митний термінал. Він має зручне, можна сказати стратегічне розташування — розташований у семи кілометрах від Київської кільцевої дороги. Термінал включає зону площею майже 5000 кв.м для 100 вантажівок! Стоянка цілодобово охороняється, у т.ч. за допомогою камер відеоспостережень.
Введений в експлуатацію сучасний, з дотриманням світових стандартів склад класу «А» забезпечуватиме митне оформлення понад 70 вантажівок за добу. Для ефективного обслуговування перевізників-бізнесменів відкрито склад тимчасового зберігання товарів та митний ліцензійний склад.
Термінал оснащений сучасними засобами зв'язку, працює служба радіологічного контролю. Тут можна посмакувати висококалорійною їжею.
У введені в експлуатацію цього важливого об'єкта були зацікавлені всі сторони: і митники, і підприємці. Таким чином вирішилося питання виведення терміналу за межі столиці.
У відкритті об'єкта взяли участь голова Державної митної служби України Олександр Федоров, начальник Київської обласної митниці Юрій Кульбако, Ірпінський міський голова Олег Бондар, Гостомельський селищний голова Анатолій Кириченко, співробітники логістичного центру «Кюне і Нагель».
Анатолій Кириченко зокрема відзначив: «Це добре, що інвестори вкладають у корисну справу кошти. Ці кошти підуть і на розвиток нашого рідного селища».
Василь ГРУШЕЦЬКИЙ


Категорія: Життя селища | Переглядів: 1947 | Дата: 2009-04-22 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Гостомель - один із наимальовничіших населених пунктів Київщини. У селищі проживає понад 15 тисяч громадян. Територія Гостомеля - 3800 гектарів. На сьогоднішній день селище активно розбудовується завдяки розширенню промислової зони та відкриттю нових промислових підприємств.
- Вважаю, що нам вдалося багато зробити для територіальної громади селища Гостомель тіль¬ки тому, що селищна рада та виконавчий комітет знайшли спільну мову. Разом ми робимо все, аби людям жилося краще.
У Гостомелі останнім часом з'явилося багато господарських та соціальних здобутків. Було відкрито два парки: парк чорнобильцям та парк закоханих. Ми побудували чудовий спортивний комплекс. На багатьох вулицях покращилось освітлення, встановили світлофори, заасфальтували чимало проблемних ділянок на дорогах на кілька мільйонів гривень. Гордимося, що повністю забрали на утримання селищної ради будинки військової частини. Зараз працюємо над тим, щоб там було все необхідне (тепло, вода, каналізація).
У нас традиційно щороку відкривається якесь нове підприємство, бо наше селище, на відміну від Ірпеня чи Ворзеля, є промисловою, а не курортною зоною. А це додаткові надходження до нашого бюджету. Кошти спрямовуємо на розвиток селища. У планах - будівництво нового дитячого садка, поліпшення та модернізація житлово-комунального комплексу, побудова нових міні-коте ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1708 | Дата: 2009-04-22 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

 Порядок денний.
1. Про врегулювання земельних відносин
1.1.Про виділення громадянам земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства із земель резервного фонду селищної ради, розташованої в межах Гостомельської селищної ради.
Доповідають: Качуренко Ю.Л. - землевпорядник, Голуб'ятникова Ю.А. — юрист, співдоповідач : Омельченко Д.П. - голова земельної комісії
2. Про внесення змін до рішення про бюджет с. Гостомель на 2009 рік.
3. Звіт про виконання селищного бюджету за І квартал 2009 р.
4. Про зменшення орендної ставки по договору оренди земельних ділянок ТОВ «Ольвія».
5. Про оренду приміщення для розміщення аптеки.
6. Про викуп земельної ділянки несільськогосподарського призначення гр. Матьошко В.О.
Доповідає : Тульнова Н.І. - начальник відділу обліку та звітності, співдоповідач : Кравченко В.В. - голова комісії з питань планування бюджету
7. Звіт про підсумки опалювального сезону 2008-2009 р. Пропозиції щодо підготовки до нового опалювального сезону 2009-2010 р.
Доповідає: Краснопольський Ю.М.— заступник селищного голови, співдоповідач : Тихорський П.І. - голова промислової комісії
8. Щодо встановлення світлофору на перехресті вулиць Садової та Кулішова в селищі Гостомель.
Доповідає: Саєнко В.М.- заступник селищного голови, співдоповідач : Тихорський ... Читати далі »
Категорія: Робота ради | Переглядів: 1838 | Дата: 2009-04-22 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Форма входу

Календар новин
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007Використовуються технології uCoz