Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSПн, 2024-05-06, 21:47
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2009 » Серпень » 12 » Матч-реванш
Матч-реванш
Трибуни гостомельського стадіону 2 серпня були заповнені вщент. Хотілося б розпочати саме так. Хоча на якість гри та атмосферу змагань це ніяк не вплинуло. Публіка сакаженіла, а гравці повністю віддавали себе грі. 
Свисток судді, і гру розпочато. 
З перших хвилин, дві команди ФК „Склозавод” та ФК „Кімерка” розпочали справжню битву за майбутню велику перемогу. А вже в середині першого тайму команда ФК „Кімерка” забила перший гол в матчі, як результат складної, швидкої та гарної комбінації через центр та невпевнених дій на виході голкіпера команди ФК „Склозавод” Онищенка Максима.  
А далі, дуже красива і напружена гра. Команді ФК „Склозавод” вдалося протягом 5 хвилин завдяки індивідуальній майстерності Кучеренка Антона провести гол у відповідь – 1:1. 
А потім була контратака з чотирьох гравців ФК „Склозавод” і вже третій гол в матчі, який забив Білько Вася – 2:1. Третій м’яч у ворота ФК „Кімерка” був забитий в результаті комбінаційних дій та взаємопорозуміння в центрі поля між Коморним Сергієм, Вакуленком Ігорем, Філаткіним Ростиславом та Кучеренком Антоном, який відзначився другим забитим м’ячем в матчі. Рахунок стає 3:1 на користь ФК „Склозавод”. З цим рахуноком команди й пішли перепочити. 
Другий тайм розпочався з атак ФК „Склозавод”. Гравці все більше сили кидали на атаку воріт противника. За що і поплатилисяся. 3:2 після вже контратаки команди ФК „Кімерка”. Тут я просто вимушений відмітити майстерну та феєричну гру півзахисника команди ФК „Кімерка” Пищика Андрія.
Другий тайм мав багато гарних комбінацій з обох сторін, сейви, проходи, порушення правил.  
ФК „Склозавод” пішов у справжню навалу на ворота противника і... знову контратака і рахунок стає 3:3. Шок і нерозуміння того, що сталося з боку команди ФК „Склозавод”. Гравці ФК „Склозавод” переходять до тактики закидування м’яча зразу до воріт противника на невисокого нападника Білька Василя , який раз у раз виграє боротьбу у захисників ФК „Кімерка”, але м’яч у ворота „не йде”. Та всеж таки форвард ФК „Склозавод” зумів пройти по правому флангу та віддати точну передачу на півзахисника Філаткіна Ростислава, якому тільки залишалося переправити м’яч у пусті ворота. Цей гол дарує справжню надію на позитивний підсумок. 4:3, а до закінчення матчу ще більше 12 хвилин.
А далі гравці ФК „Кімерка”, показують справжню тверду волю до перемоги. Постійний тиск та пресинг на воротах суперника, відчайдушна боротьба за кожен м’яч, на кожному сантиметрі поля. Однак фортуна в той вечір була на боці гравців ФК „Склозавод”.
Так закінчився мат-реванш між гравцями, які вражені невиліковним вірусом любові до футболу, спорту та здорового стилю життя. 
Головна ж перемога цього матчу – це вияв любові до футболу жителів нашого селища.
Чекаємо на продовження! 
Автор: гравець команди ФК “Міраж” 
Дебелий А.В.


Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 1789 | Рейтинг: 5.0 |

Всього коментарів: 1
1 Лен4ик)))  
0
Всі гравці ФК ``Склозавод`` молодці. А особливо Філаткін Ростислав))))

Форма входу

Календар новин
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007-2012Використовуються технології uCoz