Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSПн, 2024-04-29, 15:26
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2010 » Травень » 12
Шановні медичні сестри!

Серед усіх професій, які є в історії людства нашої планети, професія медичного працівника є найважливішою і найвідповідальнішою за життя людини.
Батько медицини Гіппократ сказав, що медицина – найшляхетніша з усіх мистецтв. З того часу спливли тисячі років, але значення медицини, її моральні засади не змінилися.
Але серед усіх професій, які є в охороні здоров’я, наймилосередніші професії медсестри, акушерки, фельдшера. Самовіддача, милосердя, професіоналізм – це основні риси людей, які вибрали цей фах.
Роботу медичної сестри, окрім підтримки здоров’я, професійного догляду за хворими, профілактики факторів ризику, полегшення страждань, визначає розуміння цінності людського життя, усвідомлення потреби доброти і милосердя, вміння бачити не хворобу, а людину з її духовною та фізичною неповторністю.
Це професія дійсно справжнього втілення милосердя, Це не тільки професія, а й покликання.
Щоб завоювати віру, довіру і любов пацієнта, необхідно стати близькою, рідною людиною.
Медичні сестри – Ви, хто своїми руками перемагає смерть, Ви – хто в безсонні ночі турбується про кожну людину, хто докладає своїх умінь та знань заради порятунку людського життя, Ви достойні того, щоб суспільство вклонилося Вам!
Бажаємо всім медичним сестрам, гідної, більш високої оцінки важкої і необхідної праці на державному рівні, відчути свою силу, свою необхідність і користь для суспільства, свою солідарність з колегами всіх країн світ ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1146 | Дата: 2010-05-12 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Весна іде, і переможним кроком
В тюльпановому вічному вогні
Йде травень крізь хвилини, дні і роки,
Несе нащадкам спогади свої.

09 травня в селищі Гостомель пройшли мітинги нагоди 65-річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. З вітальним словом на мітингах виступали: селищний голова А.І.Кириченко, польська делегація на чолі з першим заступником міського голови міста-побратима Надажин Агнешкою Кузмінською, начальник штаба військової частини А0565 підполковник Степаненко Євген Олександрович, голова ради ветеранів селища Гостомель М.І.Малахов, директор Ірпінської ЗОШ І-ІІІ ст.№13, член обласного бюро партії "Сильна Україна” В.М.Захлюпаний, заступник селищного голови Саєнко В.М., представник військової частини А0565 майор Бєлкін В.М., депутат Гостомельської селищної ради Шапоренко М.Т., директор Ірпінської ЗОШ №16 Рог Н.М.
На честь полеглих, на честь всіх тих, хто не повернувся… На честь рядових, бійців, командирів, жінок, дітей війни воїнами покладена гірлянда пам’яті, підприємствами та організаціями корзини з квітами, жителі вітали ветеранів та покладали до пам’ятника нав’янучі букети живих квітів.
О 19.00 біля будинку культури відбувся святковий концерт. Концертну про ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 796 | Дата: 2010-05-12 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

04 травня в м.Ірпені (в будинку культури) проходили Олімпійські ігри серед дітей та молоді м.Ірпеня та селищ, які присвячені 65-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. В рамках ігор проходив фестиваль танцю "Весняні зірки”, які є одними з дванадцяти видів змагань на цьогорічних іграх. 
Організаторами змагань є: Ірпінська міська організація Студія сучасного естрадного танцю «Жардін де ля данс» та Відділ у справах фізичної культури і спорту Ірпінської міської ради, а також Ірпінська юнацька спортивна школа.
Фестиваль проходив за підтримки: Прилипка Юрія Ілліча, «Софіт –кафе» Алексєєнка Євгенія Ігоревича та магазину «Море чудес».
У журі сиділи справжні професіонали – команда висококваліфікованих спеціалістів в сфері цього неймовірного мистецтва - танцю, зірки телевізійного шоу «Танцюю для тебе»:
- багаторазовий чемпіон україни, володар кубку Києва, фіналіст чемпіонату Світу та Європи у складі команд "формейшн”, майстер спорту по спортивно-бальним танцям – Кременчук Ігор;
- кандидат в майстри спорту з художньої гімнастики, переможець фестивалю «Танець XXI століття», балетмейстер-хореограф при «Студії Катерини Серебрянської», бронзовий призер проекту «Танцюю для тебе» - Тетя ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1066 | Дата: 2010-05-12 | Рейтинг: 4.0/1 | Коментарі (0)

Умитий ранок зустрічає
Шістдесят п’ятий мирний рік,
Лиш вічне полум'я палає,
Щоб душі зболені зігріть.
Відлітають у вічність роки. Їх минуло 65, відколи замовкли останні постріли гармат, настала тиша, прийшов на нашу землю мир. Довгожданний, вистражданий, оплачений найвищою ціною людського життя. Все далі відходять грізні і важкі роки Великої Вітчизняної війни, але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодував своєї крові, свого життя.
08 травня в Мостищах біля доту, де колись проходила лінія оборони міста Києва відбувся мітинг з нагоди 65-річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.
Щоб зберегти пам’ять про війну майбутнім поколінням, за підтримки народного депутата України та жителя селища Гостомель П.Симоненка було встановлено вічний вогонь. Почесне право запалити вічний вогонь в цей день отримали голова Білоцерківської спілки ветеранів десантників Поліщук Віктор Степанович та член правління Ірпінської регіон ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1669 | Дата: 2010-05-12 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

Форма входу

Календар новин
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007Використовуються технології uCoz