Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSПн, 2024-05-20, 00:58
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » Життя селища
Лише 9% українців звертатимуть увагу, до якої партії належатиме кандидат на місцевих виборах. Такі дані оприлюднила соціологічна група "Рейтинг”. 
Таким чином, більшість опитаних (59%) при виборі міського або сільського голови шукатимуть кандидата, який має досвід господарника. Для 37% опитаних важливим є здатність кандидата вирішити їхні конкретні соціальні питання, при цьому – цей критерій втричі вагоміший за здатність кандидата вирішити проблеми будинку респондента. Для 35% важлива незаплямована репутація кандидата, для 32% - відкритість і доступність кандидата для простих людей, для 28% - політичний досвід кандидата. Партійна приналежність кандидата є вагомим критерієм вибору лише для 9% опитаних, зміст передвиборчої програми кандидата – лише для 16%. 
Досвід роботи господарника найбільш вагомий при виборі кандидата на Заході і Півночі, здатність кандидата вирішувати конкретні соціальні питання виборця – на Донбасі, а також на Сході і Півдні, незаплямована репутація кандидата – в Центрі. 
Аудиторія дослідження - населення України віком від 18 років і старші. Вибіркова сукупність - 2000 респондентів. Метод дослідження: особисте формалізоване інтерв’ю (face to face). Помилка репрезентативності дослідження: для значень близьких до 50% похибка становить не більше 3 ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 742 | Дата: 2010-10-07 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

З 9 вересня по 12 жовтня 2010 року, у селищі Гостомель, на базі Авіаційного научно-технічного комплексу ім. О.К.Антонова, проводиться виставка 7-ої Міжнародного авіаційно-космічного салону "АВІАСВІТ-ХХI”.

Програма для глядачів на 3 жовтня 2010 року:
  • 10:00 - Початок роботи експозиції (вільний доступ)
  • 11:00 - 15:30 - Виконання затвердженної програми демпольотів
  • 10:00 - 16:30 - Проведення зустрічей та переговорів представників центральних органів виконавчої влади та підприємств України з делегаціями іноземних держав та представниками учасників Салону
  • 17:00 - Завершення роботи експозиції
  • Тематичні розділи Салону:

    Категорія: Життя селища | Переглядів: 950 | Дата: 2010-10-02 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    Голова комісії – Онащенко Ольга Іванівна, 1959 року народження – від місцевої організації Народної партії.
    Заступник голови комісії – Петриченко Наталія Олексіївна, 1961 року народження – від місцевої партійної організації Комуністичної Партії України.
    Секретар комісії – Пономарьова Ірина Владиславівна, 1982 року народження – від місцевої організації Партії регіонів.
    Члени комісії:
    Перехрестенко Наталія Андріївна, 1967 року народження – від місцевої організації Партії регіонів;
    Шульга Анатолій Васильович, 1959 року народження – від місцевої організації Партії регіонів;
    Анікеєнко Людмила Олександрівна, 1977 року народження – від місцевої організації Політичної партії "Наша Україна";
    Величко Олександр Васильович, 1977 року народження – від місцевої організації Політичної партії "Наша Україна";
    Онащенко Ігор Миколайович, 1984 року народження – від місцевої організації Політичної партії "Наша Україна";
     Бабич Володимир Григорович, 1978 року народження – від місцевої організації Народної партії;
    Гончарук Марія Пилипівна, 1954 року народження – від місцевої організації Народної партії;
    Тульнов Євгеній Іванович, 1956 року народження – від місцевої організації ... Читати далі »
    Категорія: Життя селища | Переглядів: 932 | Дата: 2010-09-28 | Рейтинг: 2.5/2 | Коментарі (0)

    Представники селища Гостомель прийняли участь у проведенні святкувань з нагоди дня міста Ірпеня. Колона членів виконавчого комітету, депутатів селищної ради, представників громадскості селища, односельчан на чолі з Гостомельським селищним головою Кириченком Анатолієм Івановичем пройшла центром міста. 

    18 вересня урочисто відкрили міську поліклініку, яку, до речі, зводили понад 20 років! Червону стрічку цього закладу перерізали Ірпінський міський голова Олег Бондар, народний депутат України Петро Мельник, Герой України, почесний громадянин міста Ірпінь Олександр Галуненко.

    Місто Ірпінь і його жителів своїм приїздом вшанував предстоятель Української Православної Церкви Володимир. На центральній площі міста за його участю відбувся молебень. Гостомельчани прийняли участь у молебені, який провів митрополит Володимир, відвідали виставку квітів, на якій були представлені роботи учнів шкіл селища, були учасниками інших заходів святкування дня Ірпеня.

    ... Читати далі »

    Категорія: Життя селища | Переглядів: 765 | Дата: 2010-09-20 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

    На зустрічі були присутні Гостомельський селищний голова Анатолій Іванович Кириченко, завідувач сектору післядипломної освіти Департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки України Кукушкін Костянтин Миколайович, голова Всеукраїнського координаційного бюро Міжнародної громадсько-державної програми "Освіта дорослих України”, заступник директора Інституту психології ім. Г.С. Костюка Національної АПН України Болтівець Сергій Іванович, ректор Інституту підготовки кадрів промисловості Міністерства промислової політики України Палій Інна Петрівна, проректор Інституту підготовки кадрів промисловості Міністерства промислової політики України Тетяна Жежела, керівник управління охорони праці і здоров’я Федерації професійних спілок України Юрій Захарович Андрієвський, національний координатор Міжнародної громадської державної програми "Освіта дорослих у Росії” Російської Федерації Ніна Петрівна Литвинова, керівник оргвідділу Секретаріату Всеукраїнського координаційного бюро Міжнародної громадсько-державної програми "Освіта дорослих України” Ірина Леонідівна Сіданіч, співробітник Мінського (Республіка Бєларусь) обласного інституту розвитку освіти Святлана Ліцвінова, лауреат Державної премії СРСР в г ... Читати далі »
    Категорія: Життя селища | Переглядів: 807 | Дата: 2010-09-18 | Рейтинг: 3.7/3 | Коментарі (0)

    18 вересня
    9.00-10.00 – Урочисте закладання капсули під будівництво нового дошкільного закладу – вул.Новооскольська (за масивом «Ірпіньмаш»).
    10.00-10.30 – Покладання квітів до меморіалу «Братська могила», до пам’ятника Тарасу Шевченку.
    10.30-11.00 – Промислові виставки підприємств міста – вул. Шевченка.
    11.00-12.00 – Святкова хода-демонстрація – по вулицях Шевченка, Тищенка до парку «Перемога».
    12.00-12.30 – Відкриття композиції військової техніки – парк «Перемога».
    12.45-13.00 – Відкриття виставок: квітів, художніх промислів, фенологічної – парк «Перемога».
    13.00-14.00 – Показові виступи вихованців дитячо-юнацької спортивної школи – парк «Перемога».
    14.00-15.00 – Виступи міського духового оркестру – парк «Перемога».
    15.00-15.30 – Молебень за місто Ірпінь та його жителів за участю Патріарха Володимира – парк «Перемога».
    15.30-16.30 – Офіційна урочиста частина: привітання міського голови, делегацій, вручення відзнак до Дня міста – Парк «Перемога».
    16.30-22.00 – Святковий концерт за участю естрадних виконавців – парк «Перемога».
    21.00 – Святковий феєрверк – парк «Перемога».
    22.00-23.00 – Молодіжна дискотека – парк «Перемога».
    19 ... Читати далі »
    Категорія: Життя селища | Переглядів: 738 | Дата: 2010-09-14 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    Президент України Віктор Янукович взяв участь у відкритті погруддя Тараса Шевченка у однойменному парку міста Буча Київської області.

    Вітаючи мешканців міста із цією подією, Президент зазначив: "Сьогоднішній день є важливим і для дорослих, і особливо для дітей – для майбутніх поколінь. Ми відкрили пам’ятник геніальному поету, пророку національного відродження Тарасу Григоровичу Шевченку”.

    "Важко переоцінити постать Кобзаря для розвитку нашої культури, духовного відродження суспільства”, – сказав Глава держави. Президент відзначив, що творчість Шевченка стала прикладом для багатьох поколінь українців, працювала на пробудження національної свідомості та формування державницького духу нації. Безперечно, зазначив Віктор Янукович, історія Української держави підтвердила погляди та переконання Великого Кобзаря. "Українці постали як духовно багата, зріла європейська нація”, – наголосив він. Глава держави нагадав, що сьогодні через творчість Шевченка Україну пізнає світ, а його заклики до об’єднання досі працюють на консолідацію українського суспільства навколо найвищої цінності – вільної заможної України.

    Президент нагадав, що у 2011 році виповнюється 150 років від смерті поета, а у 2014 – 200 років від його народження. "Достойно відзначити пам’ять українського пророка – почесний обов’язок кожного українця ... Читати далі »
    Категорія: Життя селища | Переглядів: 778 | Дата: 2010-09-09 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    До вашої уваги пропонується розклад руху приміських електропоїздів, який вводиться в дію з 1 вересня 2010 року.

    Закачати

    http://www.bucha.com.ua/

    Категорія: Життя селища | Переглядів: 680 | Дата: 2010-09-02 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    1 вересня - особливе свято! Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою день. Адже саме з цього дня починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень.
    Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення, i кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка…
    Так уже повелося, що у звичайному році є два початки: офіційний - морозний, з ялинкою, мандаринами та цукерками, і той, що припадає на середину року - багатий на щедроти елегійний вересень. Його ми також чекаємо з нетерпінням. Осінь чатує біля шкільних дверей. Зібравши дари землі, вона закликає не тільки педагогів, а й усіх нас сіяти розумне, добре, вічне серед полохливих першачків, котрі переступили поріг школи на 11 років стали жителями Країни знань, яка щодня віддаватиме їм свої скарби.  
    І сьогоднішнє Свято першого дзвоника було особливо урочистим, адже стільки гостей поспішали до шкiл, щоб привітати школярів з початком навчального року. 
    За традицією директор школи №13 В.М.Захлюпаний зустріча ... Читати далі »
    Категорія: Життя селища | Переглядів: 748 | Дата: 2010-09-01 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    « 1 2 ... 27 28 29 30 31 ... 36 37 »
    Форма входу

    Календар новин
    «  Травень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

    Пошук по новинах

    Сайти регіону

    Статистика

    Володимир Захлюпаний © 2007Використовуються технології uCoz