Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSЧт, 2024-05-16, 21:38
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » Життя селища
В приміщенні селищної ради, разом з представниками відділу Ірпінського МВ ГУ МВС України в Київській області, Гостомельський селищний голова  Кириченко Анатолій Іванович вручив паспорти юним гостомельчанам, громадянам України! З вітальним словом до наймолодших громадян України звернулися Кириченко Анатолій Іванович, секретар Гостомельської ради Кислиця Олена Вікторівна, директор Ірпінської ЗОШ І-ІІІ ступенів №13, депутат Гостомельської селищної ради Захлюпаний Володимир Миколайович. Виступаючі побажали юним громадянам успіхів в їхньому дорослому житті, гордо нести звання гомадянина України, жителя нашого прекрасного селища!
На врученні паспортів були присутні члени виконавчого комітету Гостомельської селищної ради, депутати Гостомельської селищної ради, жителі селища.
Категорія: Життя селища | Переглядів: 747 | Дата: 2010-08-24 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

З нагоди Дня Незалежності України в селищі Гостомель відбулися урочисті заходи. До пам'ятників визволителям працівниками виконкому Гостомельської селищної ради, депутатами на чолі з Гостомельським селищним головою Кириченком Анатолієм Івановичем були покладені квіти. В приміщенні селищної ради, разом з представниками відділу Ірпінського МВ ГУ МВС України в Київській області, Кириченко А.І. вручив паспорти юним гостомельчанам, громадянам України!
Біля будинку культури відбувся святковий концерт та молодіжна дискотека.
З Днем Незалежності України, дорогі наші гостомельчани!

Категорія: Життя селища | Переглядів: 729 | Дата: 2010-08-24 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Сердечно вітаємо вас з найбільшим національним святом українського народу — Днем Незалежності!
Після тисячолітньої боротьби за свою свободу наш народ отримав незалежність. Ця подія відкрила нову сторінку в історії нашої країни.
День Незалежності - це свято пам'яті про тих, хто виборював волю, та свято віри у прийдешні покоління. Тепер ми відповідальні за долю держави.
Україна має великий економічний, духовний потенціал. Але він використовується далеко не повною мірою. Ми здатні на більше, ми маємо зробити країну квітучим садом.
Ми заслуговуємо на краще життя!
Святкуючи разом з вами, бажаємо усім міцного здоров'я, гарного настрою, радості, щастя, віри у щасливе майбутнє України!

Гостомельська селищна рада.

Категорія: Життя селища | Переглядів: 997 | Дата: 2010-08-22 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Про це йдеться у проекті постанови ВР №6594 від 29 червня, оприлюдненому на сайті Верховної ради.
Згідно з текстом документу, ВР планує "утворити у Київській області місто Ірпінь за рахунок об'єднання і в межах існуючих міст Буча, Ірпінь з селищами міського типу Ворзель, Гостомель, Коцюбинське та надати йому статус адміністративного центру області". 
Крім того, планується надати місту Вишневому Київської області статус адміністративного центру Києво-Святошинського району.
Відповідний проект постанови був зареєстрований нардепом від Партії регіонів Петром Мельником. 
Обґрунтування необхідності прийняття постанови він пояснює тим, що "столиця України м. Київ одночасно має статус адміністративного центру Київської області та адміністративного центру Києво-Святошинського району".
На думку депутата, це створює "правові та організаційні складності у функціонуванні відповідних органів управління, спричиняє зайві економічні витрати як державних і комунальних установ, організацій, так і жителів Київської області, які вимушені розшукувати необхідні установи по всій території Києва, створює додаткове транспортне навантаження". 
Крім того, у пояснювальній записці до проекту наголошується, що відповідно до указів Президії Верховної Ради Української РСР 1962-1965 років та наступними законодавчими актами до Ірпеня бул ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 807 | Дата: 2010-07-05 | Рейтинг: 1.0/3 | Коментарі (0)

з 18 травня 2010 по 15 вересня 2010 р. оголошується конкурс «Найкраща садиба селища Гостомель».
Для участі в конкурсі необхідно подати до інспекції з благоустрою:
- заява (пишеться на місці);
- фотоматеріали.

Грошові винагороди переможцям які займуть:

- 1 місце - 700 грн.;
- 2 місце - 600 грн.;
- 3 місце - 400 грн.

додаткова інформація за тел. 3-27-62, 0971226760, 0674075737.

Гостомельська селищна рада
Категорія: Життя селища | Переглядів: 763 | Дата: 2010-06-10 | Рейтинг: 5.0/2 | Коментарі (0)

Нещодавно до будинку культури завітав дитячий фольклорний гурт «Дай Боже». До його складу входять діти (від 3 і до 18 років) з міста Києва та Київської області. Керівник гурту Тарас Мельник. Серед учасників є і наша учениця – Анастасія Скрябіна.  Дитячий фольклорний гурт „Дай Боже” – лауреат багатьох міжнародних конкурсів та фестивалів, визнаний одним з кращих фольклорних колективів України. Ось уже 22 роки цей гурт гідно представляє нашу державу за кордоном, постійно виступає з концертами по всій Україні. „Дай Боже” є неодмінним учасником багатьох благодійних акцій, святкових концертів та заходів до Дня Незалежності України, Дня Києва та Дня Молоді на центральних площах столиці.
Гуртом опікується фестиваль «Червона Рута».
Прийшовши на свято, діти затамували подих від побаченого. Сцена була прикрашена зеленими гілочками дерев, діти одягнені в справжнє українське вбрання, на голівках у дівчаток великі віночки, сплетені з різноманітних трав. Ось і почалося справжнє свято Трійці. Тиждень перед Трійцею – зелений тиждень (клечальний, русальний). Відповідно до народних вірувань під час зелених свят прокидаються покійники. Вважається, що цими днями можна стріти русалок, які виходять з води, а що ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1353 | Дата: 2010-06-06 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

 Новина про те, що в недалекому майбутньому Ірпінь може стати адміністративним центром Київської області отримала широкий резонанс серед мешканців міста. Одні обговорюють перспективи для всього міста (зростання інвестиційної привабливості, підвищення добробуту городян тощо), інші – говорять про власні вигоди від реалізації цього проекту. Ми ж спробували спрогнозувати, в яких напрямках будуть відбуватись найбільш суттєві зміни. 
Робочі місця
Якщо керівництво області вирішить обрати саме Ірпінь обласним центром Київщини, то першим кроком в реалізації цього проекту має стати створення всієї необхідної інфраструктури. А це – будівництво адміністративних споруд, приміщень банків, офісних центрів, нових доріг тощо. Тобто на першій стадії роботи для будівельників буде навіть забагато. Але в світлі економічної кризи, що зараз має місце в Україні, проблеми з робочими руками не буде, а кваліфіковані місцеві будівельники будуть задіяні в роботі на 100%.
Після того, як інфраструктуру буде створено, виникне питання у залученні до роботи держслужбовців, юристів, бухгалтерів, обслуговуючого персоналу та фахівців у інших супутніх галузях. Звичайно, більша частина апарату буде їздити на роботу зі столиці, але й для ірпінців буде відкрито надзвичайно багато вакансій.
Нерухомість
Аналітики ринку нерухомості в один гол ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 890 | Дата: 2010-06-06 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

29 травня о 9.00 год. пролунали святкові фанфари,які сповістили про початок святкової лінійки в Ірпінській ЗОШ №13 з нагоди свята Останнього дзвоника. Розпочалося свято з запрошення до останньої почесної ходи по шкільному подвір’ю випускників 2010 року, 67 випуску школи. В цьому році стіни школи залишають випускники трьох класів 11-А (класний керівник Смик Т.Р.), 11-Б клас (класний керівник Романченко Г.В.), 11-В клас (класний керівник Прокопенко Н.Ю.). Почесними гостями на святі були представник Київського обласного відділу освіти Рохманюк Н.Б.,головний спеціаліст з кадрових питань відділу освіти Ірпінської міської ради Т.Ф. Вчерашнюк, селищний голова Гостомеля Кириченко А.І.,представники ВАТ Гостомельський склозавод Ситніков В.І., Лемешок П.П., директор ПП «Міраж» Прилипко Ю.І. І як прийнято завжди годиться в гості ходити з подарунками так сталося й цього разу. Вже не один рік поспіль на святі Останнього дзвоника за підсумками навчального року нагороджуються номінанти премії селищного голови кращі учні переможці обласного рівня в номінації «Інтелектуально-наукові досягнення року», та переможці обласних конкурсів в номінації «Творчі досягнення року». Цього року таку почесну нагороду від селищн ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1248 | Дата: 2010-06-03 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Шановні медичні сестри!

Серед усіх професій, які є в історії людства нашої планети, професія медичного працівника є найважливішою і найвідповідальнішою за життя людини.
Батько медицини Гіппократ сказав, що медицина – найшляхетніша з усіх мистецтв. З того часу спливли тисячі років, але значення медицини, її моральні засади не змінилися.
Але серед усіх професій, які є в охороні здоров’я, наймилосередніші професії медсестри, акушерки, фельдшера. Самовіддача, милосердя, професіоналізм – це основні риси людей, які вибрали цей фах.
Роботу медичної сестри, окрім підтримки здоров’я, професійного догляду за хворими, профілактики факторів ризику, полегшення страждань, визначає розуміння цінності людського життя, усвідомлення потреби доброти і милосердя, вміння бачити не хворобу, а людину з її духовною та фізичною неповторністю.
Це професія дійсно справжнього втілення милосердя, Це не тільки професія, а й покликання.
Щоб завоювати віру, довіру і любов пацієнта, необхідно стати близькою, рідною людиною.
Медичні сестри – Ви, хто своїми руками перемагає смерть, Ви – хто в безсонні ночі турбується про кожну людину, хто докладає своїх умінь та знань заради порятунку людського життя, Ви достойні того, щоб суспільство вклонилося Вам!
Бажаємо всім медичним сестрам, гідної, більш високої оцінки важкої і необхідної праці на державному рівні, відчути свою силу, свою необхідність і користь для суспільства, свою солідарність з колегами всіх країн світ ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1150 | Дата: 2010-05-12 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Весна іде, і переможним кроком
В тюльпановому вічному вогні
Йде травень крізь хвилини, дні і роки,
Несе нащадкам спогади свої.

09 травня в селищі Гостомель пройшли мітинги нагоди 65-річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. З вітальним словом на мітингах виступали: селищний голова А.І.Кириченко, польська делегація на чолі з першим заступником міського голови міста-побратима Надажин Агнешкою Кузмінською, начальник штаба військової частини А0565 підполковник Степаненко Євген Олександрович, голова ради ветеранів селища Гостомель М.І.Малахов, директор Ірпінської ЗОШ І-ІІІ ст.№13, член обласного бюро партії "Сильна Україна” В.М.Захлюпаний, заступник селищного голови Саєнко В.М., представник військової частини А0565 майор Бєлкін В.М., депутат Гостомельської селищної ради Шапоренко М.Т., директор Ірпінської ЗОШ №16 Рог Н.М.
На честь полеглих, на честь всіх тих, хто не повернувся… На честь рядових, бійців, командирів, жінок, дітей війни воїнами покладена гірлянда пам’яті, підприємствами та організаціями корзини з квітами, жителі вітали ветеранів та покладали до пам’ятника нав’янучі букети живих квітів.
О 19.00 біля будинку культури відбувся святковий концерт. Концертну про ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 801 | Дата: 2010-05-12 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 28 29 30 31 32 ... 36 37 »
Форма входу

Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007Використовуються технології uCoz