Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSСб, 2024-05-04, 03:53
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » Архів новин
Весна. Цвіте на землі і летить у небесах, як сонячна богиня волі, розбуджує природу, звільняє від снігів і морозів землю, розсіває квіти і квітчає сади. Весна – це поклик молодості, голос радості й щастя, віри й любові, надії й краси, поезії, пісні й танцю. 
Тисячі років народи зберігають свої традиції. Через танець вони передають їх з покоління в покоління. У танці прихована душа народу. У ритмі танцю рухається наша історія.
27 березня у Гостомельскому будинку культури проходив II фестиваль дитячих танцювальних колективів «Mega-star 2010».
Організаторами змагань виступили Ірпінська міська організація Студія сучасного естрадного танцю «Жардін де ля данс» та відділ у справах фізичної культури і спорту Ірпінської міської ради.
Завданням фестивалю є популяризація здорового способу життя; формування та розвиток духовно-естетичних відносин дітей та підлітків; підвищення творчої активності, педагогічної майстерності, рівня художніх колективів.
Фестиваль проходив за підтримки Гостомельської селищної ради на чолі з Анатолієм Івановичем Кириченком та спонсорів - Прилипка Юрія Ілліча, Чернявського Миколи Олександровича, партії «Єдиний центр», «Софіт –кафе» Алексєєнка Євгенія Ігоревича та ... Читати далі »
Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 2035 | Дата: 2010-03-29 | Рейтинг: 5.0/3 | Коментарі (2)

Не дивлячись на кризу,виконавчий комітет Гостомельської селищної ради з перших днів після танення снігу приступив до наведення порядку, в плані благоустрою, на вулицях селища. Комунальим підприємством "УЖКХ Гостомель” інтенсивно проводиться прибирання вулиць від зимового сміття, чистка проїзжої частини від піску, ліквідація стихійних сміттєзвалищ, які створені нашими нерадивими односельчанами. Підрядними організаціями проводиться обрізування  аварійних дерев, відновлення дорожньої розмітки вулиць,частково виконано ямковий ремонт доріг. На жаль, відсутність бюджету на 2010 рік, не дає можливості в повній мірі здійснити заплановане. Хотілось би, щоб кожен небайдужий житель нашого селища прийняв посильну участь в благоустрої своєї прибудинкової території, не забував виносити сміття тільки в спеціально відведені місця та своєчасно сплачувати за його утилізацію.

... Читати далі »

Категорія: Робота ради | Переглядів: 835 | Дата: 2010-03-28 | Рейтинг: 5.0/2 | Коментарі (1)


Шановні жителі селища!
Закінчилась зима і після танення снігу відкрились всі недоліки благоустрою вулиць, прибудинкових територій багатоповерхових будинків, прилеглих територій торгівельних закладів, промислових підприємств, установ, організацій.
Інспекція з благоустрою Гостомельської селищної ради звертається до керівників промислових підприємств, установ, організацій, закладів торгівлі та сфери послуг, громадян розпочати роботи по прибиранню прилеглих територій від сміття, бур’янів.
Багато громадян зберігають свої будівельні матеріали (пісок, гравій, цеглу) на вулиці, що є порушенням «Правил благоустрою селища Гостомель». Інспекція з благоустрою вимагає прибрати з вулиці будівельні матеріали до 15 квітня 2010 року.
Разом з цим повідомляємо, що будь-яке будівництво, реконструкція, добудова, розриття ґрунту без ордера інспекції з благоустрою є порушенням, що тягне за собою складання протоколу про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП та накладання штрафу.
До речі, внесені зміни до ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, що передбачають накладання штрафу на громадян від 340 до 1360 грн., а на посадових осіб та приватних підприємців від 850 грн. до 1700 грн. Просимо з розумінням ставитись до вимог «Правил благоустрою селища Гостомель» та не змушувати інспекторів прибігати до складання протоколу.
Давайте разом, для себе, робити наше селище чистішим, красивішим, охайнішим. Якщо кожен з ... Читати далі »
Категорія: Робота ради | Переглядів: 852 | Дата: 2010-03-23 | Рейтинг: 5.0/3 | Коментарі (1)

21.03.2010 в Гостомельскому будинку культури відбулась цікава молодіжна подія: рок-концерт для молоді!
Об'єднання рок-групп «Знай наших brand» представили увазі чергову рок-тусовку "Весняний драйв". Вхід був вільний, багато молоді познайомилося з творчістю багатьох рок-груп. Захід відбувся за сприянням Гостомельського селищного голови Кириченка Анатолія Івановича.
Організацією, технічним забезпеченням і проведенням концерту займалися працівники Гостомельського будинку культури під керівництвом директора закладу Кравченка Володимира Васильвича.
Участники рок-концерту:
1. Параноja http://vkontakte.ru/club2566889
2. 48Гильдия http://vkontakte.ru/club10551300
3. The Rise http://vkontakte.ru/club5382753
4. Sumhain http://vkontakte.ru/club4980924
5. Ренесанс http://vkontakte.ru/club856627
6. Y-axis http://vkontakte.ru/club3382988
Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 856 | Дата: 2010-03-22 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

20 березня в Ірпінській ЗОШ І-ІІІ ступенів №13 відбувся третій регіональний турнір з баскетболу на честь випускника школи Богдана Водолаги, організований Ірпінським благодійним фондом «Богдан». До участі в організації та проведені турніру щороку долучаються нові спонсори, депутати та нові учасники. В цьому році в змаганнях приймали участь Ірпінська ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, Ірпінська ЗОШ І-ІІІ ступенів №13, Бучанська гімназія та Бучанська школа-інтернат, а також однокласники Богдана, випускники нашої школи. На відкритті турніру з вітальним словом до присутніх в спортивному залі глядачів та гравців звернулися: директор школи Захлюпаний В.М., голова ІБФ «Богдан» Водолага А.М., заступник Гостомельського селищного голови Саєнко В.М., член бюро Ірпінської партійної організації «Сильна Україна» Кобринець А.В., який виступив одним з меценатів даного заходу.
В результаті проведення турніру перше місце виборола команда нашої школи (ЗОШ №13), кращим гравцем визнаний Михайло Соколенко; друге місце Бучанська гімназія; третє місце Ірпінська ЗОШ №3, четверте місце Бучанська школа-інтернат. В товариській зустрічі команд абсолютну перемогу здобули випускники (друзі та однокласники Богдана Водолаги).
Гостоме ... Читати далі »
Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 906 | Дата: 2010-03-20 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Свято 8 -го березня в селищі Гостомель

       В селищі Гостомель відбулося свято з нагоди 8 -го березня !
В будинок  культури селища прийшли привітати наших чарівних гостомельчанок Гостомельський селищний голова Кириченко Анатолій Іванович, керівник фірми "Міраж" Прилипко Юрій  Ілліч, головний лікар Гостомельської поліклініки Мельник Борис Володимирович, директор Ірпінської ЗОШ №13 Захлюпаний Володимир Миколайович, керівники підприємств та організацій міста Ірпеня. 
       Керівництво Гостомельської селищної ради, підриємство "Міраж" вручили грошові винагороди жінкам, працівникам шкіл селища, медичних закладів, позашкільникам, працівникам дитячих садочків. подякували за їх працю, побажали нових успіхів, звершень, результатів!
       В концертній святковій програмі взяли участь квартет "Гетьман" з міста Києва та аматорський хор "Криниця".
Учасники від усієї душі побажали величезного жіночого щастя, любові і добра!  < ... Читати далі »

Категорія: Життя селища | Переглядів: 818 | Дата: 2010-03-05 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)


Любі жінки! Дорогі гостомельчанки!
Прийміть найщиріші вітання з чарівним святом краси і ніжності – 8 Березня.
Важко уявити наше прекрасне селище без Вас – красивих, розумних і мудрих гостомельчанок. Завдяки Вашим таланту, працьовитості та енергії Гостомель з кожним роком стає ще гарнішими.
Нехай щодня доля буде привітною до вас, життя дарує незабутні миттєвості та грає всіма кольорами веселки, а рідні, близькі та колеги створюють навколо вас ауру добра, поваги і взаєморозуміння.
Нехай весна живе у вашому серці. Щодня, за будь-якої погоди та при будь-якому настрої. А настрій - нехай вам забезпечують ті, хто поряд, хто любить вас і кого любите ви.
Бажаю, щоб кожен прийдешній день Ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм!
Нехай довкола вас панують любов і гармонія, а на вашу честь розквітають квіти й звучить музика. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму.
У цей святковий день нехай виконуються найзавітніші мрії, адже бажання кожної жінки – закон, якому ми, чоловіки, з радістю коримося.
Без жінки уявити наш світ неможливо. І він - цей світ - у якому є жінка - прекрасний.
Нехай і надалі чарівна жіноча посмішка зачаровує навколишній світ! 
Бажаю Вам щастя й вдачі, міцного здоров’я, здій ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 840 | Дата: 2010-03-05 | Рейтинг: 5.0/2 | Коментарі (1)


В будинку культури Гостомельської селищної ради відбулося свято з нагоди Дня Захистника Вітчизни. Присутніх ветеранів війни і праці, учасників бойових дій, воїнів-інтернаціоналістів привітали Гостомельський селищний голова Кириченко Анатолій Іванович, підприємець Прилипко Юрій Ілліч, голова ради ветеранів Малахов Микола Іванович та інші. Кириченко Анатолій Іванович та Прилипко Юрій Ілліч вручили нагороди та подарунки. Для учасників свята, жителів селища був проведений святковий концерт по закінченню якого ветерани мали можливість привітати один одного "наркомівськими сто грамами".
Зі святом, з Днем Захистника Вітчизни!

Вітчизна, браття, в нас одна.
Ми присягнули їй колись.
Як рідна мати всім вона.
... Читати далі »

Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 1129 | Дата: 2010-02-23 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (2)

1.   Про врегулювання земельних відносин
Доповідає : Качуренко Ю.Л. — землевпорядник селищної ради Співдоповідач : Омельченко Д.П. - голова профільної депутатської комісії
... Читати далі »

Категорія: Робота ради | Переглядів: 874 | Дата: 2010-02-23 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Розклад руху електропоїздів станом на 8 лютого 2010 року.

Скачати у форматі А4 напрямок:    КИЇВ->Буча, Буча->КИЇВ:kiev-bucha_08.02.10.pdf [234.03 Kb]

Скачати у форматі А4 напрямок:    КИЇВ->Буча- Коростень, Коростень-> Буча- КИЇВ:kiev-bucha-korosten.pdf [239.8 Kb]

Інформація із сайту http://www.bucha.com.ua/

Категорія: Робота ради | Переглядів: 868 | Дата: 2010-02-08 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 76 77 78 79 80 ... 95 96 »
Форма входу

Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007Використовуються технології uCoz