Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSСб, 2024-05-18, 09:34
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » Архів новин
29 травня о 9.00 год. пролунали святкові фанфари,які сповістили про початок святкової лінійки в Ірпінській ЗОШ №13 з нагоди свята Останнього дзвоника. Розпочалося свято з запрошення до останньої почесної ходи по шкільному подвір’ю випускників 2010 року, 67 випуску школи. В цьому році стіни школи залишають випускники трьох класів 11-А (класний керівник Смик Т.Р.), 11-Б клас (класний керівник Романченко Г.В.), 11-В клас (класний керівник Прокопенко Н.Ю.). Почесними гостями на святі були представник Київського обласного відділу освіти Рохманюк Н.Б.,головний спеціаліст з кадрових питань відділу освіти Ірпінської міської ради Т.Ф. Вчерашнюк, селищний голова Гостомеля Кириченко А.І.,представники ВАТ Гостомельський склозавод Ситніков В.І., Лемешок П.П., директор ПП «Міраж» Прилипко Ю.І. І як прийнято завжди годиться в гості ходити з подарунками так сталося й цього разу. Вже не один рік поспіль на святі Останнього дзвоника за підсумками навчального року нагороджуються номінанти премії селищного голови кращі учні переможці обласного рівня в номінації «Інтелектуально-наукові досягнення року», та переможці обласних конкурсів в номінації «Творчі досягнення року». Цього року таку почесну нагороду від селищн ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1248 | Дата: 2010-06-03 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Розглянувши пропозиції виконавчого комітету, рішення 88 позачергової сесії Ірпінської міської ради від 14.05.2010 року № 4392 – 88 -V «Про міський бюджет м. Ірпінь на 2010 рік» та керуючись частиною 1 пункту 23 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про Державний бюджет України на 2010 рік» та Бюджетним кодексом України, Гостомельська селищна рада
В И Р І Ш И Л А :

рішення № 1338 -52-v


Категорія: Робота ради | Переглядів: 802 | Дата: 2010-06-03 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Для жителів селища Гостомель. Вулиці селища Леонтовича, Радгоспна, Кірова, Мирна підвідомчі службі автомобільних доріг Київської області. Гостомельська селищна рада звернулась до керівництва автодору в найближчі дні провести ремонт даних доріг.
Категорія: Робота транспорту | Переглядів: 1238 | Дата: 2010-06-02 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

03.05 відбувся матч між дитячо-юнацькими (1994-1996 р.н.) командами ФК "Шпитьки” (Шпитьки) та ФК «Гостомель» (Гостомель). Перемогу здобула наша команда під керівництвом Панченка Сергія з рахунком 0:4. Дубль на рахунку Омельчука Олександра, по одному м’ячу забили Євенко Богдан та Жабровець Денис.
04.05 провели свої матчі 2 дорослі команди нашого селища. Маємо наступні результати:
ФК «Гостомель» 3:2 СК «Старс» (Тарасівка)
Голи: дубль на рахунку Походенка С.; Кривоногов Н.
ФК «Міраж» (Гостомель) 2:0 ФК «Кристал» (Буча)
Голи: Гаєвський О., Работін В.

Автор: гравець "ФК «Міраж” А. Дебелий
Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 845 | Дата: 2010-05-17 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

Шановні медичні сестри!

Серед усіх професій, які є в історії людства нашої планети, професія медичного працівника є найважливішою і найвідповідальнішою за життя людини.
Батько медицини Гіппократ сказав, що медицина – найшляхетніша з усіх мистецтв. З того часу спливли тисячі років, але значення медицини, її моральні засади не змінилися.
Але серед усіх професій, які є в охороні здоров’я, наймилосередніші професії медсестри, акушерки, фельдшера. Самовіддача, милосердя, професіоналізм – це основні риси людей, які вибрали цей фах.
Роботу медичної сестри, окрім підтримки здоров’я, професійного догляду за хворими, профілактики факторів ризику, полегшення страждань, визначає розуміння цінності людського життя, усвідомлення потреби доброти і милосердя, вміння бачити не хворобу, а людину з її духовною та фізичною неповторністю.
Це професія дійсно справжнього втілення милосердя, Це не тільки професія, а й покликання.
Щоб завоювати віру, довіру і любов пацієнта, необхідно стати близькою, рідною людиною.
Медичні сестри – Ви, хто своїми руками перемагає смерть, Ви – хто в безсонні ночі турбується про кожну людину, хто докладає своїх умінь та знань заради порятунку людського життя, Ви достойні того, щоб суспільство вклонилося Вам!
Бажаємо всім медичним сестрам, гідної, більш високої оцінки важкої і необхідної праці на державному рівні, відчути свою силу, свою необхідність і користь для суспільства, свою солідарність з колегами всіх країн світ ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1150 | Дата: 2010-05-12 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Весна іде, і переможним кроком
В тюльпановому вічному вогні
Йде травень крізь хвилини, дні і роки,
Несе нащадкам спогади свої.

09 травня в селищі Гостомель пройшли мітинги нагоди 65-річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. З вітальним словом на мітингах виступали: селищний голова А.І.Кириченко, польська делегація на чолі з першим заступником міського голови міста-побратима Надажин Агнешкою Кузмінською, начальник штаба військової частини А0565 підполковник Степаненко Євген Олександрович, голова ради ветеранів селища Гостомель М.І.Малахов, директор Ірпінської ЗОШ І-ІІІ ст.№13, член обласного бюро партії "Сильна Україна” В.М.Захлюпаний, заступник селищного голови Саєнко В.М., представник військової частини А0565 майор Бєлкін В.М., депутат Гостомельської селищної ради Шапоренко М.Т., директор Ірпінської ЗОШ №16 Рог Н.М.
На честь полеглих, на честь всіх тих, хто не повернувся… На честь рядових, бійців, командирів, жінок, дітей війни воїнами покладена гірлянда пам’яті, підприємствами та організаціями корзини з квітами, жителі вітали ветеранів та покладали до пам’ятника нав’янучі букети живих квітів.
О 19.00 біля будинку культури відбувся святковий концерт. Концертну про ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 801 | Дата: 2010-05-12 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

04 травня в м.Ірпені (в будинку культури) проходили Олімпійські ігри серед дітей та молоді м.Ірпеня та селищ, які присвячені 65-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. В рамках ігор проходив фестиваль танцю "Весняні зірки”, які є одними з дванадцяти видів змагань на цьогорічних іграх. 
Організаторами змагань є: Ірпінська міська організація Студія сучасного естрадного танцю «Жардін де ля данс» та Відділ у справах фізичної культури і спорту Ірпінської міської ради, а також Ірпінська юнацька спортивна школа.
Фестиваль проходив за підтримки: Прилипка Юрія Ілліча, «Софіт –кафе» Алексєєнка Євгенія Ігоревича та магазину «Море чудес».
У журі сиділи справжні професіонали – команда висококваліфікованих спеціалістів в сфері цього неймовірного мистецтва - танцю, зірки телевізійного шоу «Танцюю для тебе»:
- багаторазовий чемпіон україни, володар кубку Києва, фіналіст чемпіонату Світу та Європи у складі команд "формейшн”, майстер спорту по спортивно-бальним танцям – Кременчук Ігор;
- кандидат в майстри спорту з художньої гімнастики, переможець фестивалю «Танець XXI століття», балетмейстер-хореограф при «Студії Катерини Серебрянської», бронзовий призер проекту «Танцюю для тебе» - Тетя ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1069 | Дата: 2010-05-12 | Рейтинг: 4.0/1 | Коментарі (0)

Умитий ранок зустрічає
Шістдесят п’ятий мирний рік,
Лиш вічне полум'я палає,
Щоб душі зболені зігріть.
Відлітають у вічність роки. Їх минуло 65, відколи замовкли останні постріли гармат, настала тиша, прийшов на нашу землю мир. Довгожданний, вистражданий, оплачений найвищою ціною людського життя. Все далі відходять грізні і важкі роки Великої Вітчизняної війни, але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодував своєї крові, свого життя.
08 травня в Мостищах біля доту, де колись проходила лінія оборони міста Києва відбувся мітинг з нагоди 65-річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.
Щоб зберегти пам’ять про війну майбутнім поколінням, за підтримки народного депутата України та жителя селища Гостомель П.Симоненка було встановлено вічний вогонь. Почесне право запалити вічний вогонь в цей день отримали голова Білоцерківської спілки ветеранів десантників Поліщук Віктор Степанович та член правління Ірпінської регіон ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1674 | Дата: 2010-05-12 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

03 травня 2010 року в м.Ірпені відбулося урочисте відкриття Малих Олімпійських Ігор м. Ірпеня та селищ, присвячених 65-річчю Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Відкриття розпочалося з урочистого параду. Спортивну колону міста очолював заслужений тренер України, кандидат наук, майстер спорту, професор кафедри фізичного виховання НУДПСУ Валерій Іванович Терещенко. Олімпійський стяг та прапор міста несли Бронзові призери Чемпіонату Європи зі спортивно орієнтування Олексій Бишевець, Микита Сокольський. За ними йшли наймолодші учасники свята – команди юних Олімпійців дошкільних навчальних закладів, колона спортсменів Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи, команди загальноосвітніх шкіл міста (ЗОШ №13 на параді була представлена кращими спортсменами школи та юними футболістами (1999-2000 р.н.) на чолі з Нікітіним М.А. та Верещаком Д.О.). Замикали колону юних Олімпійських надій – учасники танцювальних студій та спортивних клубів міста. 
Коли парад вишикувався перед центральною трибуною, головний суддя ігор Тарасов Володимир Зінов’євич доповів Оргкомітету про готовність учасників до відкриття Ігор. Після цього до вітального слова та про відкриття Малих Олімпійських Ігор запросили Ірпінськог ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1622 | Дата: 2010-05-06 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

30.04. відбувся матч між дитячо-юнацькими (1994-1996 р.н.) командами ФК «Гостомель» (Гостомель) та ФК "Сокол” (Рубежівка). Перемогу здобула наша команда під керівництвом Панченка Сергія з рахунком 4:1. Дубль на рахунку Забарило Віктора, по одному м’ячу забили Омельчук Олександр та Гулящий Степан.
01.05 провели свої матчі дорослі команди нашого селища. Маємо наступні результати:
ФК «Міраж» (Гостомель) 1:0 ФК «Енергія» (Чабани)
Гол: Ліпінський С.
Єдиний гол у цьому матчі був забитий у середині другого тайму. Ліпінський Сергій с центря поля пробив зі штрафного, а голкіпер «Енергії» - Диба Олександр не розрахував політ м’яча, вирішив що той пролітає повз ворота і просто відійшов у сторону. А футбольний снаряд взяв і залетів у верхній кут воріт.
ФК «Личанка» 1:3 ФК «Гостомель»
Голи: дубль на рахунку походенка С.; Сагань С.
ФК «Борщагівка» (П-П.Борщагівка) 0:1 ФК «Факел» (Гостомель)
Гол: Король Д.
Першу перемогу у чемпіонаті здобув гостомельський «Факел». На виїзді він здолав «Борщагівку», яка програє другий матч поспіль с мінімальним рахунком. Щоправда цього разу команда з Петро-Павлівської Борщагівки могла зачипитись за одне очко, якби Рева реалізував пенальті, але...

Автор: гравець "ФК «Міраж”
А. Дебелий

Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 765 | Дата: 2010-05-06 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 74 75 76 77 78 ... 95 96 »
Форма входу

Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007Використовуються технології uCoz