Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSПн, 2024-04-29, 02:07
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2012 » Січень » 18 » ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ «ГОСТОМЕЛЬ» - ЧЕМПІОН!
ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ «ГОСТОМЕЛЬ» - ЧЕМПІОН!
У минулому номері «Древнього Гостомеля» ми писали про те, що у сезоні 2011 року футбольному клубу «Гостомель» до снаги піднятися на чемпіонський місток. Прогнози підтвердилися! Розповідає граючий тренер команди Олег СТУПАК.
 - Наша команда, яка виступає у другій районній лізі, вперше стала чемпіоном Києво-Святошинського району. Ми довго йшли до цієї мети.Взагалі, футбольний сезон був непростий. Декілька матчів, які повинні були вигравати, звели внічию. Потім стали серйозніше готуватися до поєдинків, і результат не забарився - почали перемагати за рахунок класу, командної гри майже у кожному домашньому матчі. І в підсумку перше коло завершили на першому місці, хоча на початку сезону планували закріпитися у трійці лідерів. А після першого кола вже поставили одну мету - завоювати «золото». Почали наполегливіше тренуватися, самовіддано боролися за м'яч на кожному клаптику поля. Отож чемпіонське звання вибороли заслужено - від найближчого переслідувача, команди «Вінер-Боярка», відірвалися аж на 8 очок!
Протягом сезону відчували постійну підтримку з боку селищного голови Анатолія Кириченка та його заступника Василя Саєнка. До речі, вони вже декілька років виїжджають з командою на ігри. Після кожного матчу вручають приз кращому гравцеві. Наша команда, у якій налічується 31 гравець (!) - це сплав досвіду і молодості.
Після закінчення сезону в урочистій обстановці вшанували переможців - і молодих, і старшого віку. Було вручено багато призів, зокрема 55-річному начальнику команди Віктору Походенку, 48-річному Петру Комару. До речі, він вже грає за команду чверть віку! На фоні молодших гравців виглядає досить добре, у кожному поєдинку - повна самовіддача. Ось так треба підходити до справи! Хочу висловити подяку футболістам, які водночас є спонсорами команди - Олександру Горбачову та його сину Максиму.
Про перспективи. У першій районній лізі слабких суперників не буде. Тому доведеться посилити команду кількома сильними гравцями. Будемо готуватися до нового чемпіонату з подвійною енергією.
Між іншим, початок сезону розпочнеться раніше у зв'язку з ЄВРО-2012.
Про інші футбольні колективи. У команди «Факел» яскраві ігри чергувалися з прикрими поразками. У підсумку сьоме місце, хоча могли бути і серед призерів. У команди перехідний період - хтось закінчив інститут, хтось одружився, отож не до напружених тренувань було! На жаль, через травми не зміг допомогти Ігор Вакуленко. Зараз він намагається відновити свої кондиції.
Команда «Міраж» - наймолодша за віком (тренер Олександр Венгер). У ній багато юних вихованців гостомельського футболу. Вони прагнуть наслідувати гру, стиль іспанської «Барселони». «Міраж» перехідний матч виграв і залишився у другій лізі.
 
Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 1175 | Рейтинг: 5.0 |

Всього коментарів: 0
Форма входу

Календар новин
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007-2012Використовуються технології uCoz