Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSПт, 2024-03-29, 08:31
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2012 » Січень » 18
17 січня 2011 року в електронних засобах масової інформації з’явилася інформація щодо введення комендантської години в містах Ірпінь та Буча Київської області в результаті погіршення криміногенної ситуації. Зокрема, (мовою оригіналу) «необходимость введения комендантского часа вызвана невиданным ранее всплеском числа убийств случайных прохожих, зафиксированном во время новогодних и рождественских праздников 2012 года… Тела убитых находят в разных местах, начиная с 17:00…».
Ірпінчани схвильовані почутим про складність криміногенної ситуації в місті. Побільшало телефонних дзвінків до Ірпінського МВ ГУ МВС України в Київській області.
Зважаючи на те, що будь-які звернення до міліції фіксуються в черговій частині, за офіційними даними криміногенна ситуація в містах Ірпінь та Буча виглядає наступним чином. За два тижні 2012 року правоохоронцями зафіксовано 15 злочинів та пригод, з них 8 крадіжок, 1 – грабіж, 1 – шахрайство, 2 випадки нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень, 2 – ДТП та 1 – вбивство. Окрім п’яти крадіжок та вбивства, всі злочини розкрито.
За словами нач ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1164 | Дата: 2012-01-18 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

Правоохоронці Київщини всю ніч шукали шестирічну дівчинку, яка пішла кататися на санчатах, а додому не повернулася
Вчора правоохоронці Київщини знайшли шестирічну дівчинку з смт. Коцюбинське, яка напередодні пішла кататися на санчатах, а ночувати додому не повернулася. Із заявою про зникнення дитини до міліції вночі звернулася матір.
До пошуків малечі, які тривали близько 12 годин, залучилися особовий склад ірпінської міліції, спецпідрозділ «Беркут», працівники державної служби охорони, ГУМНС, а також представники громадських формувань.
Припущення міліціонерів, що дівчинка могла залишитися на ніч у знайомих, підтвердилися. Вона дійсно попросилася переночувати у квартирі своїх подружок, пояснюючи це тим, що «батьки п’яні і можуть її побити, бо вона пізно повернулася з вулиці». 
Наразі дівчинка знаходиться на обстеженні в дитячій поліклініці. За невиконання обов’язків щодо виховання дитини відносно матері складено протокол про адміністративне правопорушення, на підставі якого суд винесе відповідне рішення. Також вирішується п ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1178 | Дата: 2012-01-18 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

У минулому номері «Древнього Гостомеля» ми писали про те, що у сезоні 2011 року футбольному клубу «Гостомель» до снаги піднятися на чемпіонський місток. Прогнози підтвердилися! Розповідає граючий тренер команди Олег СТУПАК.
 - Наша команда, яка виступає у другій районній лізі, вперше стала чемпіоном Києво-Святошинського району. Ми довго йшли до цієї мети.Взагалі, футбольний сезон був непростий. Декілька матчів, які повинні були вигравати, звели внічию. Потім стали серйозніше готуватися до поєдинків, і результат не забарився - почали перемагати за рахунок класу, командної гри майже у кожному домашньому матчі. І в підсумку перше коло завершили на першому місці, хоча на початку сезону планували закріпитися у трійці лідерів. А після першого кола вже поставили одну мету - завоювати «золото». Почали наполегливіше тренуватися, самовіддано боролися за м'яч на кожному клаптику поля. Отож чемпіонське звання вибороли заслужено - від найближчого переслідувача, команди «Вінер-Боярка», відірвалися аж на 8 очок!
Протягом сезону відчували постійну підтримку з боку селищного голови Анатолія Кириченка та його заступни ... Читати далі »
Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 1167 | Дата: 2012-01-18 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

Серед усіх виробництв нашого селища важко знайти підприємство, яке має таку давню історію, тісно пов'язану з народними легендами й казками. Адже саме в димарях з давніх-давен жили домовики та інші казкові персонажі. Кожен димар є своєрідним мікрокосмосом будинку. Він викликає творчі асоціації у митців, адже серед картин на зимову тематику не важко знайти сюжет засніженої хати, над якою струменить димок.
У вік технічного прогресу конструкції димарів зазнали значних змін, і директору МП «Озон» Леоніду Протасевичу це добре відомо, бо саме це - основний профіль його виробництва, і не тільки. Адже тут ще виготовляють різноманітні вентиляційні системи, які застосовують в побуті й на виробництві. Продукція цього підприємства добре відома в регіоні.
Адреса: Зарічна вул., 1, Гостомель, Київська обл., 08290
Категорія: Послуги населенню | Переглядів: 1006 | Дата: 2012-01-18 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Так можна визначити діяльність «Агрохолдингу», що знаходиться в нашому селищі й займається фасуванням коренеплодів. Минуло лише п'ять років з того часу, як Сергій Завгороднюк, подорожуючи Європою, вирішив створити в Україні власний овочевий бренд. Сьогодні його компанія «Агрохолдинг» є лідером з продажу овочів у країні. Ті щоденний обсяг реалізації продукції становить близько 50 тонн. Завгороднюк любить повторювати давню японську мудрість про те, що задля довгого та щасливого життя потрібно кожні 15 років докорінно змінювати власну сферу діяльності. Йому дуже подобається ця стратегія, тому у повній відповідності до неї він і вибудовує власне життя, адже раніше працював на будівництві шахт.
Під час економічної кризи українці активно займалися присадибним господарством. Отже, потребували посадкового матеріалу. Тому, не гаючи часу, 1998 року Сергій вирішив узяти участь у приватизації ... Читати далі »
Категорія: Послуги населенню | Переглядів: 1349 | Дата: 2012-01-17 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

Наше сьогодення неможливо уявити без комп'ютера, що по суті став чарівною скринькою, в якій утримуються цілі бібліотеки інформації, необмежені відео- і аудіоресурси. А чого варті всезнаючі пошукові системи Інтернету! Однак далеко не всім читачам відомо, що один із найкрупніших виробників комп'ютерної техніки працює в Гостомелі.
Компанія входить у п'ятірку вітчизняних лідерів галузі та має розгалужену гілку сервісних центрів по всій Україні - 53. Виробничі потужності заводу дозволяють за день складати до 1500 комп'ютерів. Напередодні нового року наш кореспондент побував на цьому підприємстві, аби подивитися, як народжується це диво техніки.
Уже в першому цеху був   вражений, наскільки злагоджено й зосереджено працюють фахівці, а ще дивувала чистота й порядок у виробничих приміщеннях, атмосфера Доброзичливості. У просторих цехах з полірован ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 935 | Дата: 2012-01-17 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

 ПРОТЕСТ
на рішення Гостомельської селищної ради від 27.01.11 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки»
Прокуратурою м. Ірпеня проведено перевірку додержання Гостомельською селищною радою вимог земельного законодавства при прийнятті рішень.
Встановлено, що 27.01.11 Гостомельською селищною радою прийнято рішення № 72-ІІІ-УІ «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки» (далі - Рішення ради), яким надано дозвіл 122 громадянам на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною площею 14, 7771 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по пров. Київському, вул. Мостищанська та Київська в сел. Гостомель за умови надання позитивного висновку Українського Державного науково- дослідницького інституту проектування міст «Д ... Читати далі »
Категорія: Робота ради | Переглядів: 982 | Дата: 2012-01-17 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Форма входу

Календар новин
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007Використовуються технології uCoz