Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSЧт, 2024-04-18, 01:40
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2013 » Серпень » 29 » Гостомель відсвяткував День Незалежності
Гостомель відсвяткував День Незалежності
22-річницю Незалежності України широко відзначили у Гостомелі. Три дні тут працював святковий ярмарок, а вечорами мешканців та гостей селища вітали концертною програмою місцеві творчі колективи, талановиті аматори та професійні майстри сцени. 
З історії відомо, що вдале географічне розташування Гостомеля, його ремісничі та сільськогосподарські традиції за старих часів (ще із XVI-го століття!) сприяли утворенню тут потужних міжнародних ярмарків. Тому за ініціативою місцевих депутатів Олега ПОПОВИЧУКА, Юрія МАРЧУКА, Сергія ЖАБЧЕНКА та за підтримки громади і усього депутатського корпусу на чолі із селищним головою Анатолієм КИРИЧЕНКОМ три роки тому тут розпочалося відродження цієї стародавньої традиції. 
Цього року на ярмарок приїхали понад 250 підприємців практично з усіх областей України. Тут можна було купити гарне дитяче взуття з Хмельниччини, смачні вінницькі ковбаси, унікальні ювелірні прикраси маріупольських майстринь, житомирські молочні продукти, запашні кримські чаї та прянощі і багато-багато іншого. А ще організатори безкоштовно пригощали усіх смачним морозивом та свіжою, виготовленою за закарпатським рецептом рибною юшкою. 
Останні дні перед ярмарком кипіла робота: завдяки спільним зусиллям місцевих підприємців та активних громадян, таких як Руслан Коваленко, Тарас Мовчун та інших працювали над оновленням зовнішнього антуражу ярмарку. Встановили новий стаціонарний паркан із вхідною аркою. Депутат обласної ради Наталія Семко допомогла з розміщенням реклами Гостомельського ярмарку на бігбордах, в деяких місцях зробили грунтову підсипку (частину грошей на це було виділено з селищного бюджету). 
Транспортне забезпечення та витрати на пальне узяли на себе партнери Гостомельського ярмарку – Дім меблів та дизайну «Імперіаль». Рекламну компанію здійснювало профільне підриємство реклами та дизайну «Доміно». Генеральним спонсором ярмарку цього року став житлово-будівельний комплекс «Гостомельський квартал», а юридичне супроводження надала компанія «Сергій Ткаченко та партнери»
Велике навантаження лягло і на місцевих митців, але вони із задоволенням виконали свою місію. Так, 24 серпня улюбленці та постійні учасники всіх селищних свят Ігор Черевко, Надія Калита та колективи Гостомельського Центру творчості дитинства та юнацтва вітали усіх учасників ярмарку своїми яскравими виступами. А вечором того ж дня вже розширеним складом актори-аматори подарували мешканцям селища чудовий концерт на великій сцені культурно-оздоровчого центру. На цей вечір завітав і селищний голова Анатолій Іванович Кириченко, який привітав односельців з Днем Незалежності.
Були й несподівані, на перший погляд, видовищні заходи. Так, наприклад, одразу після концерту 24 серпня дресирувальна група «ДРЕД» (керівник Сергій Гілярний) влаштувала показовий виступ своїх чотириногих вихованців.        
Завершальним акордом святкових подій у Гостомелі став Вечір кіно, влаштований в затишній залі місцевого Будинку культури. Вечір відбувся за ініціативи редакції журналу «Пульсар Приірпіння» та підтримки селищного голови Анатолія Івановича КИРИЧЕНКА, депутатів Олега ПОПОВИЧУКА та Юрія МАРЧУКА, а також за організаційної допомоги директора ЗОШ №13 Володимира Миколайовича ЗАХЛЮПАНОГО та директора БК Володимира Васильовича КРАВЧЕНКА. Почесним гостем цього кіновечора був прекрасний український актор Олег ПРИМОГЕНОВ. 

Людмила ЧИЧКАНЬОВА, "Пульсар Приірпіння"
Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 966 | Рейтинг: 5.0 |

Всього коментарів: 0
Форма входу

Календар новин
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007-2012Використовуються технології uCoz