Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSПн, 2024-04-29, 03:54
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2012 » Січень » 18 » Не святі горщики ліплять, або де народжуються комп'ютери
Не святі горщики ліплять, або де народжуються комп'ютери
Наше сьогодення неможливо уявити без комп'ютера, що по суті став чарівною скринькою, в якій утримуються цілі бібліотеки інформації, необмежені відео- і аудіоресурси. А чого варті всезнаючі пошукові системи Інтернету! Однак далеко не всім читачам відомо, що один із найкрупніших виробників комп'ютерної техніки працює в Гостомелі.
Компанія входить у п'ятірку вітчизняних лідерів галузі та має розгалужену гілку сервісних центрів по всій Україні - 53. Виробничі потужності заводу дозволяють за день складати до 1500 комп'ютерів. Напередодні нового року наш кореспондент побував на цьому підприємстві, аби подивитися, як народжується це диво техніки.
Уже в першому цеху був   вражений, наскільки злагоджено й зосереджено працюють фахівці, а ще дивувала чистота й порядок у виробничих приміщеннях, атмосфера Доброзичливості. У просторих цехах з полірованою підлогою великі, аж до стелі, стелажі, на яких комплектуючі деталі відомих світових брендів. Усі вони згодом знайдуть застосування на складальних лініях, котрих на заводі п'ять. Вмонтовані в корпус деталі стають єдиними організмами нових комп'ютерів, котрі перед тим пройдуть тестування в трьох термокамерах, а далі — шлях на пакувальну лінію. На всіх етапах виробництва — перевірка на якість. Згодом укладені в яскраві картонні ящики з позначкою Іmpression Соmputers комп’ютери будуть відправлені в торгову мережу а відтак знайдуть своїх користувачів, які наповнять їх інформаційними файлами. І хоча комп'ютер важко назвати роботом, однак з його універсальністю важко порівняти будь-який пристрій...А от про саме підприємство ми попросили розповісти директора з розвитку Леоніда ГАМАЛІЮ.

— Компанія почала займати лідируючі позиції на ринку з 2005 року, - розповідає Леонід Іванович, — і стала одним із перших поставщиків новітніх комп'ютерних рішень на українському ринку. На сьогодні підприємство виробляє повний спектр комп'ютерних систем: десктопи, ноутбуки, сервери, неттопи, АЮ, планшетні ПК, електронні книги. Компанія впевнено утримує лідируючі позиції в розрібному сегменті та корпоративно-фінансовому секторі, має найбільшу мережу сервісних центрів, найпотужніший ви- робничо-логістичний центр. На сьогодні сервісні центри обслуговують понад 250 тис. ПК і 7 тис. ноутбуків, 2500 серверів по всій Україні. Протягом своєї багаторічної діяльності підприємству (засноване в 1996 році) вдалося успішно реалізувати великі корпоративні проекти з рядом фінансових установ, зокрема Ощадбанком, Національним банком України, Промінвестбанком, «Укрексімбанком» та іншими установами, а також з міністерствами юстиції та фінансів. Попереду — нові перспективні проект.
Категорія: Життя селища | Переглядів: 941 | Рейтинг: 0.0 |

Всього коментарів: 0
Форма входу

Календар новин
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007-2012Використовуються технології uCoz