Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSСб, 2024-05-04, 04:32
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2009 » Жовтень » 5 » Результати виступу команд селища Гостомель в Києво-Святошинській лізі з футболу
Результати виступу команд селища Гостомель в Києво-Святошинській лізі з футболу

(12.09-13.09)
1 ліга. ФК “Гостомель” – ФК “Чабани” – гру перенесено 
2 ліга. ФК “Факел” – ФК “Спортклас” (Вишневе) 2-1
3 ліга. Група Б. ФК “Крюківщина” – ФК “Міраж” 1-2 (голи: Ліпінський Сергій, Шмигельський Сергій).

Футбол - це не продукт, а частина нашого життя.
В цьому турі в гості до ФК “Крюківщина” завітав ФК “Міраж”. Обидві команди вирізняються в першу чергу строгою грою в обороні.
Тренери команди ФК “Міраж” Венгер Олександр та Римаренко Дмитро зробили деякі зміни в основному складі команди. З перших хвилин в основному складі грав Янулевич Андрій. Це принесло свої результати. Подачу лівого півзахисника ФК “Міраж” замкнув нападник Шмигельський Сергій. Трішечки раніше своїм шансом скористався Ліпінський Сергій, який вдало замкнув подачу з кутового.
 Друга половина зустрічі розпочалася з швидких атак гостей. Під час однієї з таких атак господарі зуміли проштовхнути м’яч в сітку. Позиційно помилився правий захисник ФК “Міраж” Кукса Микола. Однак другий тайм відрізнявся від першого тим, що під пекучим сонцем з кожною хвилиною суперники все більше і більше виснажувалися, що в результаті виявлялося на якості гри. Якщо в першому таймі вирішальну роль відігравала майстерність футболістів, то під кінець тайму вирішальними стали морально-вольові якості суперників.
 Після забитого м’яча малюнок гри різко не помінявся. ФК “Міраж” став меньше контролювати територію. Господарі почали активніше грати, але до небезпечних моментів біля воріт гостей справа не доходила. А гравці команди гостей поставилися до своїх моментів неуважно, чим змусили хвилюватися власних вболівальників. 
 Але все-таки потрібний результат досягнутий і гра вийшла більш-менш змістовною.
Дякуємо фанам за підтриму, вони дуже віддані всім трьом гостомельським командам. 


(19.09-20.09)
1 ліга. ФК “Гостомель” – ФК “Зеніт” (Петрівське) 1-0 
2 ліга. ФК “Старт” (Малютінка) – ФК “Факел” 1-1
3 ліга. Група Б. ФК “Міраж” – ФК “Арсенал” 4-3 (голи: Ліпінський Сергій, Лазарєв Сергій і 2 голи на рахунку Сімашка Юрія). 

Після вдалого старту у другому колі, ФК “Міраж” дещо скинув оберти і як наслідок цього, кожне очко команді тепер дається важко. 
На початку зустрічі між ФК “Міраж” – ФК “Арсенал” гості намагалися контролювати гру, заробили декілька кутових, але нічого серйозного створити біля воріт господарів не вдалося. ФК “Арсенал” грав у відкритий футбол, не закривався в обороні і при кожній нагоді команда атакувала. Робили вони це дуже просто, будуючи свої атаки через лівий фланг і граючи на одного чистого форварда. Але незважаючи на цю простоту в нападі, команді гостей вдалося першим забити гол. Уже в дебюті гри удар зі штрафного гравця команди ФК “Арсенал” приніс гостям радість. Однак господарі не опустили руки і почали атакувати ворота суперників. І це дало свої результати. Господарі швидко відігруються. Проте настирливість єдиного форварда у гостей і помилка воротаря господарів і в результаті гості перед перервою вийшли вперед.
 Початок другого тайму просто блискавичний. ФК “Міраж” вдається зрівняти рахунок і через декілька хвилин вийти вперед. Гравці команди суперників проявили неабияку настирливість і зрівняли рахунок(3-3). До кінця гри залишається 10 хвилин. І тут варто відмітити вдалу командну гру господарів, які зуміли фізично перебігати гостей. За декілька хвилин до фінального свистка нехитрий та несильний удар Сімашка Юрія примусив стадіон піднятися на ноги і закричати: “Ура! Гол-Гол-Гол”.  
 Як підсумок, морально-вольова перемога господарів. 
Дякуємо всім вболівальникам, за підтримку рідних команд. Дякуємо всім гравцям, за чудову гру.

(26.09-27.09)

1 ліга. ФК “Ірпінь” (Гореничі) – ФК “Гостомель” – матч відбувся 30.09.09; 1-0 
2 ліга. ФК “Факел” – ФК “Хотів” 1-2
3 ліга. Група Б. ФК “Личанка” – ФК “Міраж”(Гостомель) 2-0 

Поєдинок між ФК “Личанка” – ФК “Міраж”(Гостомель) проходив за мінімальної кількості глядачів на трибунах. 
Варто відзначити, що гостомельчани мали відчутну ігрову перевагу, однак занадто захопились воротами суперника і пропустили за декілька хвилин першого тайму дві контратаки господарів, які втілилися у два забитих м’ячі. Недограли до кінця свої епізоди Кукса Микола та Туркін Андрій.
Гравці ФК “Міраж” багато тримали м’яча та активно діяли у відборі, але м’яч вперто не хотів залітати в сітку господарів.
Другий тайм пройшов як і перший, на половині суперника з відчутною перевагою гостей. Вже на початку другого тайму змарнували свої нагоди відзначитися Ліпінський Сергій, Шмигельський Сергій. Непогані шанси на те, щоб забити гол мав Горбачов Максим, але його ударам бракувало точності
За весь другий тайм господарі майже не потурбували голкіпера гостей. Гравці ФК “Міраж” пробували відігратися, але в них нічого не виходило.
Господарі поля все таки довели гру до логічно рахунку 2:0.
  Бажаємо гравцям ФК “Міраж” не опускати руки. Потрібно відшліфовувати свою майстерність і наступного разу успіх обов’язково до них посміхнеться.
Дякуємо вболівальникам, що були з гостомельськими командами! До нових зустрічей!







Категорія: Культура, спорт | Переглядів: 1730 | Рейтинг: 0.0 |

Всього коментарів: 0
Форма входу

Календар новин
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007-2012Використовуються технології uCoz