Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSСб, 2024-05-11, 12:30
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2011 » Грудень » 10 » Урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування
Урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування
7 грудня 2011 року в кінотеатрі „Перун” в місті Ірпені відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування. Перед присутніми виступив і привітав зі святом голова Ірпінської міської ради Володимир Скаржинський, який, зокрема, сказав: «Це свято – знак шани й поваги до людей, котрі наділені правом представляти і відстоювати інтереси своїх виборців у радах, до посадових осіб місцевого самоврядування, які забезпечують своєю працею здійснення радами своїх повноважень. Це свято – наше з вами.
Місцеве самоврядування – це гарантоване державою право на самостійне вирішення питань місцевого значення територіальною громадою. Виконуючи і делеговані, і власні повноваження, місто Ірпінь упевнено йде шляхом громадського порозуміння. І головна заслуга у цьому – всіх вас, шановні ірпінчани, всіх, хто працює на підприємствах, будує, ремонтує, прибирає, годує, вчить та виховує наших дітей, хто лікує нас і залучає до культурних цінностей. Кожен з нас хоче бачити Ірпінь сильним та процвітаючим, а його громадян – щасливими й забезпеченими. І лише шляхом об’єднання під «прапором» ідеї розвитку міста як цілісного комплексу, ми зможемо відстояти своє право на майбутнє і змінити на краще наше сьогодення».
На святі також виступили Анатолій Кириченко, Гостомельський селищний голова; Леонід Глущенко, депутат Ірпінської міської ради, заступник голови міської організації Партії регіонів; Олександр Редич, заступник голови Громадської ради при виконавчому комітеті Ірпінської міської ради. Кожен виступаючий говорив про основні здобутки місцевого самоврядування у році, що минає.
Почесну грамоту Київської обласної ради та іменний годинник отримала начальник загального відділу виконавчого комітету Ірпінської міської ради Людмила Обіход. Почесними грамотами виконавчого комітету Ірпінської міської ради за сумлінну працю, вагомі досягнення в професійній діяльності нагородили кращих представників місцевого самоврядування: Наталію Лопату, заступника начальника фінансового управління Ірпінської міської ради; Марію Попругу, начальника контрольно-ревізійного відділу в м.Ірпінь, Віру Ященко, начальника відділу житлово-комунального господарства. Також Володимир Данилович вручив грамоти Оксані Садошук, начальнику відділу трудового архіву, Тамарі Халаім, головного спеціалісту відділу організаційної та кадрової роботи, Ірині Бондаренко, завідувачу сектору відділу економіки, Вікторії Парахіній, головному спеціалісту загального відділу, Олені Ковтун, головному спеціалісту відділу освіти та іншим.
Гарною окрасою свята стали виступи аматорів сцени. Цього дня колектив виконавчого комітету Ірпінської міської ради побував на виставі у Київському академічному молодому театрі.
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1188 | Рейтинг: 0.0 |

Всього коментарів: 0
Форма входу

Календар новин
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007-2012Використовуються технології uCoz