Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSСб, 2024-05-11, 18:52
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2011 » Грудень » 28
ДОРОГІ ЗЕМЛЯКИ!
Прийміть самі щирі і сердечні поздоровлення з Новим 2012 роком та Різдвом Христовим!
Я хочу Вам подякувати за рік, що минає, за рік,що ми були разом. Він збагатив нас новим досвідом, згуртував і дав нам можливість не лише вистояти, а й створити всі умови для подальшого розвитку. 
Хочу побажати всім вам, щоб Новий рік приніс мир, спокій, справедливість та здоров'я, радість і впев¬неність у завтрашньому дні. Від щирого серця бажаю  Любові та Віри. Віри в себе і в процвітання нашої країни. 
Бажаю Вам у святкові дні насититися сімейним затишком, подарувати тепло близьким та друзям. Нехай зірка добра та миру засяє для кожного з нас. Подаруємо найдорожче, найцінніше — любов і тепло наших сердець, увагу і турботу нашим близьким, щоб у Новому році щасливих людей стало більше. 
Здоров’я та усіляких гараздів Вам, Вашій родині, близьким і друзям, всій нашій Україні. Нехай Но ... Читати далі »
Категорія: Робота ради | Переглядів: 1241 | Дата: 2011-12-28 | Рейтинг: 5.0/2 | Коментарі (0)

Ніяке свято так не пов’язано з казками як новорічні та різдвяні, причому, усі ми ще з дитинства пам’ятаємо про святкові події, і незважаючи на вік, продовжуємо вірити в ці феєричні образи.   
24 грудня в  Будинку культури у смт. Коцюбинське відбулася довгоочікувана подія — засяяли святкові вогники на головній  ялинці Коцюбинського. Ще до початку цього чарівного дійства малеча мала змогу придбати святкові іграшки, скуштувати цукрової вати яка готувалася в фойє цього закладу.
І от настала урочиста мить, коли під дитячий сміх і радісні вигуки, засяла лісова красуня, котру оточували казкові персонажі, якими за традицією керували Дід Мороз та Снігуронька.  Привітати всіх учасників «Новорічної казки» завітала депутат обласної ради Наталія Семко. Вона  подбала з селищною владою аби діти отримали подарунки. 
Увесь зал був  заповнений дітьми й батьками, яких розважала талановита, ініціативна та  перспективна молодь нашого селища, подарувавши всім присутнім чудові виступи  з хореографії та вокалу, а також театралізовані сюжети ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1283 | Дата: 2011-12-27 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

З грудня на цвинтарі в селищі Коцюбинське було освячено новий храм на честь святої Трійці. Ця подія викликала чималий інтерес не лише серед коцюбинчан, освячувати храм приїхав сам Патріарх УПЦ КП Філарет. На святковій літургії  були присутніми представники селищної влади, зокрема  мер Коцюбинського Вадим Садовський, депутат обласної ради Наталія Семко, керівник фракції Партії регіонів Леонід Глущенко, генеральний директор добре знаної в Ірпені будівельної компанії «Гарант-житло» Василь Пікулик та інші.     
Зворушливою була промова митрополита Філарета, який сказав, що храм на цвинтарі це дуже символічна споруда, оскільки засвідчує, що життя людини на кладовищі не закінчується, що підтверджується самою  природою наших традицій і почуттів, адже ми коли провідуємо  могили, можливо й не усвідомлюючи що  усопші родичі чи близькі нам люди продовжують жити в потойбічні,  та все одно йдемо до них, бо Творець наділив людину безсмертною душею, хоче вони цього чи ні. От тільки кожному з нас ще за життя треба обрати шлях до спасіння. 
Після святкової літургії в актов ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1261 | Дата: 2011-12-27 | Рейтинг: 5.0/2 | Коментарі (0)

Чисте хвойне повітря, тиша, спів птахів, мальовничі місця – ось що допомагає людям не тільки відпочити душею і серцем від щоденної суєти, а й зміцнити здоров’я. Таку змогу будуть мати ворзелян та гості з усього регіону після розчищення і оздоровлення ворзельського ставу. Адже, уже на початку січня гостинний Ворзель зможе прийняти усіх бажаючих на свято Водохреща. А літом перлина Ворзеля,  – прекрасний став, стане місцем, де жителі і гості селища зможуть відпочити душею і тілом та поспілкуватися з природою. 

Вже впродовж місяця ведуться роботи з розчищення і оздоровлення ворзельського ставка. Це робиться, у першу чергу, для громади селища та регіону. Безсумнівно, це – вкрай необхідний та прогресивний крок селищної влади. Попереду черговий курортно-санаторний сезон, коли до нас приїздять багато відпочивальників та гостей. Усі вони ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1614 | Дата: 2011-12-27 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Форма входу

Календар новин
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007Використовуються технології uCoz