Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSСр, 2024-04-24, 08:56
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » Освіта, наука
Наприкінці вересня у військовому містечку відбулася важлива подія — відкрився дошкільний заклад «Первоцвіт». Розміщений він у приміщенні школи №14 і розрахований на 75 дітей. На момент відкриття, за словами директора школи Тетяни Балашової, батьки 60-ти дітей довірили виховання своїх малюків педагогам новоствореного садка. Працювати він буде з 8-ї до 17-ї години, що дозволить багатьом мамам знайти для себе добру роботу, або віддавати більше часу іншим членам своєї родини.
Садочок справляє надзвичайно приємне враження. Затишні спальні, світлі ігрові кімнати, охайні вбиральні створюють атмосферу рідної домівки, а не казенного закладу.
Як повідомив у невеличкому інтерв'ю селищний голова Анатолій Кириченко — це буде другий, і не останній, дошкільний заклад у Гостомелі. Планується будівництво ще двох, що дозволить молодим батькам більше не турбуватися про те, з ким залишити дітей, поки вони на роботі. Облаштування садочка обійшлося громаді та добровільним спонсорам в 1 млн.грн, і стало можливим завдячуючи Ірпінському міському голові Олегу Бондару, який без затримки вирішив питання передачі частини приміщення школи селищу. Відтак, як наголосив А.Кириченко, дитячий садок повністю належить Гостомелю.
Невеличкі урочистості, які передували відкриттю садка, відвідали поважні гості. З подарунками та добрими побажаннями прийшли на відкриття народний депутат, Герой України Олександр Галуненко, Ірпінський міський голова Олег Бон ... Читати далі »
Категорія: Освіта, наука | Переглядів: 1851 | Дата: 2007-10-18 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

Нещодавно було визначено лауреатів та переможців цього цікавого конкурсу, проведення якого Державна податкова адміністрація України поновила у кінці 2006 року.
У Всеукраїнському конкурсі “Податки очима дітей” брали участь учні загальноосвітніх навчальних закладів таких вікових категорій: І категорія: 6-8 років, ІІ категорія: 9-12 років, ІІІ категорія: 13-15 років.
Конкурс проводився у три етапи: на районному, регіональному та центральному рівнях. Роботи переможців на районному та регіональному рівнях у кожній вікової категорії були направлені для участі у Всеукраїнському конкурсі до ДПА України.
Серед переможців Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості “Податки очима дітей” за напрямом – “Художні твори”:
у І віковій категорії (6-8 років) зайняв ІІІ місце Чіх Юрій, учень 4 – Б класу ЗОШ №13 м.Ірпеня, твір “Податки і достатки”:
У ІІ віковій категорії (9-12 років) приймала участь Мельник Олена учениця ЗОШ №13 м.Ірпеня, 12 років, твір “Хто платить податки, той дбає про завтра”, декоративно прикладне мистецтво, вишивки, солоне тісто, тканина, сухі квіти, часник, квасоля, шипшина. Вітаємо юних гостомельчан з перемогою в конкурсі!


Категорія: Освіта, наука | Переглядів: 1264 | Дата: 2007-10-09 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

4 жовтня в будинку культури селища Гостомель пройшли урочистості з нагоди Дня Учителя!
В програмі свята привітання від Гостомельського селищного голови Кириченка Анатолія Івановича, керівника фірми "Міраж" Прилипка Юрія Ілліча, директорів шкіл.
Учні підготували цікаву концертну програму. Селищний голова привітав школи, вручив грамоти кращим учителям селища, подарунки для шкіл та дитячих садочків.
Крім урочистої частини, концертної програми учителям шкіл селища організували святковий стіл.  Вчителі Гостомеля вдячні за увагу і організацію свята!

Категорія: Освіта, наука | Переглядів: 1233 | Дата: 2007-10-09 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

Шановні батьки, друзі!
Організаційний комітет Всеукраїнської асоціації батьківської громадськості звертається до Вас з наступним.
В ході підготовки до проведення спільної колегії Міністерства освіти і науки України та Міністерства внутрішніх справ України з порядком денним: „ Запобігання злочинності та проявам насильства серед дітей", було проаналізовано стан справ в Україні щодо найбільш поширених злочинів проти дитини. Натепер найбільшу кількість складають крадіжки мобільних телефонів, особливо у дітей молодшого та середнього шкільного віку. Такі випадки поширені у всіх регіонах України. Дії злочинців в основному направлені на крадіжки дорогих мобільних телефонів. Будь-яке насильство над особистістю, а особливо над дітьми травмує дитячу психіку, становить загрозу психічному здоров'ю, боязні спілкування та перебування на вулиці, наносить матеріальні збитки сім'ям.
Просимо Вас заради збереження здоров'я дітей, власних коштів утриматись від придбання мобільних телефонів особливо дорогих. Не будемо самі провокувати ситуації, що призводять до насильства над нашими дітьми.
Якщо у Вас є нагальна необхідність мати мобільний зв'язок зі своєю дитиною, віднесіться до придбання мобільного телефону, як до придбання просто телефонного апарату, а не придбання дорогої багатофункціональної комунікаційної системи.
Будьте пильні у відношенні до власних дітей.
З повагою та надією на розуміння
Організаційний комітет Всеукраї ... Читати далі »
Категорія: Освіта, наука | Переглядів: 1717 | Дата: 2007-04-12 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

15 грудня в місті Біла Церква відбулась Всеукраїнська конференція з питань впровадження інформаційних технологій в освітніх навчальних закладах.
Організатори конференції:
Інститут інформаційних технологій і засобів навчання АПН України
Центральний інститут післядипломної педагогічної освіти АПН України
Інститут інноваційних технологій і змісту освіти
Міністерства освіти і науки України
Інститут прикладної фізики НАН України
Управління освіти і науки Київської обласної державної адміністрації
Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів
В роботі конференції прийняли участь методист Ірпінського міського віддіду освіти Маляренко Я.О., директор ЗОШ І-ІІІ ступенів №13 м.Ірпеня Захлюпаний В.М., психолог ЗОШ І-ІІІ ступенів №13 м.Ірпеня Гуманицький Д.А.
Категорія: Освіта, наука | Переглядів: 1430 | Дата: 2006-12-15 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 10 11 12
Форма входу

Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007Використовуються технології uCoz