Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSНд, 2024-05-05, 16:48
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2012 » Жовтень » 11
  Дорогі гостомельчани! 
Щиро вітаю вас з Днем народження селища! 
Древній і сучасний Гостомель може пишатися тим, що в ньому народжуються і зростають покоління талановитих і працелюбних людей, які змінюють його обличчя. Разом ми розвиваємося, покращуємо благоустрій, набуваємо європейського вигляду. Разом ми єдина і велика сім'я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для життя. Усі досягнення, якими багате селище, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. 
У такі свята, як день народження  селища та держави, кожен відчуває себе частиною великої родини. Ми маємо об'єднатися у любові до нашого регіона, працювати і жити для його добра, допомагати тим, хто цього потребує. 
Від щирого серця вітаю всіх вас з Днем селища! Бажаю, усім вам добра, здоров'я, родинного затишку. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії. Зичу всім  Божого благословення, здоров'я, щастя, благополуччя! 
Нових Вам перемог і творчих злетів! 
Начальник Ірпінської ОДПІ   О.М.Папенко 
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1193 | Дата: 2012-10-11 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

ДОРОГА ГРОМАДО СЕЛИЩА ГОСТОМЕЛЬ!
Сердечно вітаю Вас з прекрасним святом – Днем народження селища! 
З кожним роком Гостомель стає все кращим та розквітає. Змінюється його зовнішній вигляд, з`являються новобудови, оновлюються вулиці, зеленіють сквери і двори. 
Гостомелю є, чим пишатись. По-перше, найбільше багатство селища – це його люди, – завжди привітні, інтелігентні та порядні. По-друге, справжня гордість і окраса не лише Гостомеля, а й усього Приірпіння – АНТК „Антонов”, АТ «Ветропак Гостомельский Склозавод», культурно-оздоровчий комплекс, площа Святої Покрови, парк пам’яті героїв Чорнобиля, Свято-Покровська церква, парк закоханих. Ми пишаємося минулим Гостомеля і творимо його сучасність!
Бажаю, щоб наше селище завжди було квітучим і красивим, а життя кожної сім’ї – сповнене душевного тепла, радості й достатку! Нехай Бог благословить селище і дасть його мешканцям міцне здоров’я, добробут й багато успіхів на цікавих життєвих шляхах. Нехай із кожним роком розквітає наш рідний Гостомель. 
Довгих і сонячних літ гостомельчанам і Гостомелю! 

З щирою повагою, Депут ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1104 | Дата: 2012-10-11 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

Нещодавно відбувся екологічний суботник біля клумби,  при в’їзді у селище Гостомель. Депутат Київської обласної ради Наталя Семко, представники Екологічної компанії «Рада»  та громади Гостомеля протягом цілого тижня займалися її благоустроєм. Зробити це на вищому рівні допомогли їм представники Ландшафтної компанії «Квіти королеви», які вже озеленювали та прикрашали такі міста, як Київ, Вишгород, Буча, Тячів, смт. Ворзель та багато інших. 
Під час цього екологічного заходу колектив  «Ради» під пильним наглядом та з допомогою компанії «Квіти королеви», уміло висадив  квіти та створив оригінальну квіткову композицію з ефектними елементами ландшафтного дизайну. 
Цей яскравий подарунок громаді Гостомеля приурочений до дня селища. І тепер він буде кожного разу радувати око мешканців ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1065 | Дата: 2012-10-11 | Рейтинг: 5.0/4 | Коментарі (0)

Це свято скромних, але достойних людей, свято добра, мудрості та любові. Цей день був і залишиться назавжди для кожного учителя, викладача, сивочолого ветерана педагогічної праці радісним та всенародним святом.
5 жовтня на Приірпінні відбулись урочистості з нагоди свята. О 15:00 у Будинку культури селища Гостомель відзначили та поздоровили освітян селища.
На захід прийшли понад  200 працівників освіти, а саме педагоги та вчителі ЗОШ № 13, 14, 15 та 16, вихователі  ДНЗ «Веселка» та «Первоцвіт», освітяни Гостомельського Центру творчості дітей та юнацтва, а також працівники-ветерани педагогічної праці.
Привітати освітян не тільки теплими словами, але й грамотами та подарунками прийшли Народний депутат України, Петро Мель ... Читати далі »
Категорія: Освіта, наука | Переглядів: 967 | Дата: 2012-10-11 | Рейтинг: 5.0/2 | Коментарі (0)

Форма входу

Календар новин
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007Використовуються технології uCoz