Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSНд, 2024-05-05, 20:43
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » 2012 » Жовтень » 01
 авіаційна та космічна галузі – це обличчя держави. Про це заявив Перший віце-прем’єр-міністр України Валерій Хорошковський під час участі у відкритті 8-го Міжнародного авіакосмічного салону «Авіасвіт XXI», яке відбулось 27 вересня 2012 року у смт Гостомель. У заході брав участь Ірпінський міський голова Володимир Скаржинський.
За словами В.Хорошковського, авіаційна та космічна галузі концентрують у собі передові досягнення науки і техніки і по праву займають провідне місце у вітчизняній економіці. «Україну вважають однією з дев’яти держав світу, яка має повний цикл виробництва військово-транспортних, транспортних та пасажирських літаків. Немає сумніву, що реалізація науково-технічного потенціалу високотехнологічних галузей є обов’язковою умовою сталого розвитку нашої держави», – зазначив він.
... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1066 | Дата: 2012-10-01 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Бурхливим та насиченим  на події був останній тиждень вересня у  нашому рідному селищі. Адже один з найбільших виробників скляної тари в Україні- АТ «Ветропак Гостомельський Склозавод» та відомий на увесь світ,а для більшості гостомельчан просто рідний завод, відзначає свій столітній ювілей!Педагогічний та учнівський колектив Ірпінської школи №13 з величезним задоволенням взяв участь у святкових заходах та привітаннях,присвячених цій чудовій події.Керівництво заводу впродовж багатьох років опікується учнями нашої школи,переймається проблемами школи та допомагає їх розв’язувати.Жодна святкова лінійка не проходить без подарунків від склозаводу. Тож і ми вирішили привітати всіх працівників зі святом.
Почалося з сюрпризу…27 вересня на нараду до працівників заводу завітала учнівська делегація. Дирек ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1051 | Дата: 2012-10-01 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

Дорогі друзі! 
Від імені Ірпінської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаю енергійний, цілеспрямований, кваліфікований колектив АТ «Ветропак Гостомельський склозавод» з нагоди ювілейного свята — 100-річчя Гостомельського склозаводу! 
Завдяки відповідальному ставленню до справи та високому професіоналізму Ви робите значний внесок у розвиток промислового потенціалу всієї України, відкриваєте нові перспективи розвитку галузі та сприяєте інтеграції виробничих структур у світову економіку.
Сьогодні Ваше підприємство у результаті проведення ефективного сучасного менеджменту та маркетингу підвищує якість своєї продукції, гідно конкуруючи з відомими фірмами світу.
Історія народження істановлення заводу не має аналогів. 100 років біографії стали часом не лише стрімкого розвитку підприємства, потужного лідерського зростання, айсвідомої активної участі Вашої компанії уформуванні українського та світового ринку скловиробів. Адже налагодження їх виробництва на національному рівні— питання стратегічне.
Завдяки творчому підходу до справи, використанню кращого світового досвіду працівники АТ «Ветропак Гостомельський склозавод»досягли елітного професійного рівня.
Переконаний, що ваша плідна робота примножува ... Читати далі »
Категорія: Життя селища | Переглядів: 1006 | Дата: 2012-10-01 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Шановний Андріє  Павловичу!
Прийміть наші найщиріші  вітання  з  нагоди святкування 100-річного ювілею Гостомельського склозаводу!
Дякую  Вам та Вашому колективу  за   старанну та   відповідальну  роботу, співдружність   та  розуміння  завдань  податкової  служби!
На сьогоднішньому етапі розвитку України Ваша праця нехай буде потрібною та корисною, від неї залежить стан наповнення державної скарбниці, а відтак — достаток та добробут людей всієї країни!
Від  усієї   душі  зичу  здоров’я, злагоди  в  сім’ях,  щастя,  миру  та   всього   самого  найкращого  на  професійній  ниві  на довгі  роки!

З повагою,
начальник Ірпінської ОДПІ 
Київської області ДПС                      О.М.Папенко                                           

Категорія: Життя селища | Переглядів: 928 | Дата: 2012-10-01 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Форма входу

Календар новин
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007Використовуються технології uCoz