Головна сторінкаСелище  Гостомель

Офіційний Гостомельський інформаційний портал

| RSSЧт, 2024-03-28, 11:18
Меню сайту

Разділи новин
Робота ради [265]
Робота Гостомельської ради
Освіта, наука [115]
Життя селища [367]
Культура, спорт [101]
Робота транспорту [10]
Послуги населенню [64]

Початок » Робота ради

Про встановлення розмірів орендної плати за використання земель селища Гостомель

В зв’язку з численними зверненнями юридичних та фізичних осіб щодо розмірів ставок орендної плати за землю, з метою економічного регулювання земельних відносин у місті на підставі Земельного кодексу України, Податкового кодексу України, Закону України "Про оренду землі", керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні”, Гостомельська селищна рада

                                                      В И Р І Ш И Л А:
1.    Встановити розмір річної орендної плати за земельні ділянки при укладанні договорів оренди для юридичних та фізичних осіб:

1.1.  в усіх економіко-планувальних зонах при умові використання землі за призначенням, а саме:

    Ставки орендної плати за землю у відсотках від нормативної грошової оцінки земельної ділянки
1    2
ведення особистого селянського господарства, садівництва 3  %    нормативної грошової оцінки землі

для обслуговування пасіки    6  % нормативної грошової оцінки землі
житлової забудови (приватний житлов ... Читати далі »

Категорія: Робота ради | Переглядів: 1566 | Дата: 2015-06-04 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Про затвердження Порядку відрахування до бюджету селища Гостомель частини чистого прибутку (доходу) комунальними підприємствами


           З метою врегулювання порядку відрахування частини чистого прибутку (доходу) підприємствами комунальної форми власності, відповідно до п. 9 ч. 1 ст. 69 Бюджетного кодексу України, п. 2 ч. 3 ст. 153 Податкового кодексу України, Постанови Кабінету Міністрів України №138 від 23.02.2011 року «Про затвердження Порядку відрахування до державного бюджету частини чистого прибутку (доходу) державними унітарними підприємствами та їх об'єднаннями», п. 29 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія Гостомельської селищної ради

В И Р І Ш И Л А :

1.    Затвердити Порядок відрахування частини чистого прибутку (доходу) до загального фонду міського бюджету підприємствами комунальної форми власності (далі – Порядок).
2.    Встановити норматив відрахування частини чистого прибутку (доходу) підприємств комунальної форми власності у розмірі 5%.
3.    Керівникам комунальних підприємств забезпечити надходження до загального фонду селищного бюджету частини чистого прибутку (доходу) відповідно до встановленого Порядком нормативу.
4.   ... Читати далі »

Категорія: Робота ради | Переглядів: 1030 | Дата: 2015-06-04 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Відповідно  до частини 3 пункту 5 ст.50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Закону України «Про доступ до публічної інформації» оприлюднюємо рішення 54  сесіїї  Гостомельської селищної ради, які були прийняті на засіданнях 23.04. та 29.04 2015 р.:
1.Слухали:«Про внесення змін до рішення сесії Гостомельської селищної ради №950-51-\/І від 30 грудня 2014 року «Про бюджет селища Гостомель на 2015 рік»
 Рішення № 1006 -54 -\/І  
2.Слухали:«Про внесення змін до рішення сесії Гостомельської селищної ради №959-52-\/І від 
17 січня 2015 року «Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки в селищі Гостомель»
 Рішення № 1007 -54 -\/І  
3.Слухали:«Про розгляд звернення громадянина Максимець Бориса Григоровича щодо укладення договору про залучення коштів замовників будівництва об’єктів архітектури, що здаються в експлуатацію, на розвиток інженерної і соціальної інфраструктури селища Гостомель»
 Рішення № 1008 -54 -\/І  
4. Слухали:«Про безоплатне прийняття-передачу об’єктів комунальної власності територіальної громади селища Гостомель»
 Рішення № 1009 -54 -\/І  
... Читати далі »

Категорія: Робота ради | Переглядів: 1097 | Дата: 2015-05-17 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

П’ЯТДЕСЯТ  ЧЕТВЕРТА  СЕСІЯ  ШОСТОГО СКЛИКАННЯ (I засідання)
    РІШЕННЯ  № 1007 - 54-VI    23 квітня 2015 року

Про внесення змін до рішення сесії Гостомельської селищної ради №959-52VI від 17.01.2015р. «Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки в селищі Гостомель»

З метою наповнення селищного бюджету, керуючись ст. 143 Конституції України, відповідно до ст. 266 Розділу ХІІ “Податок на майно ” Податкового кодексу України, Закону України „Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи ” від 28 грудня 2014 року № 71-VIII та п. 24 ч. 1 ст. 26  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні ”, сесія Гостомельської селищної ради  
В И Р І Ш И Л А :

1. Внести зміни до рішення сесії Гостомельської селищної ради №959-52-VI від 17.01.2015р. «Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки в селищі Гостомель», а саме:

1.1.Підпункт 5.1. пункту 5 рішення викласти в ... Читати далі »

Категорія: Робота ради | Переглядів: 778 | Дата: 2015-05-17 | Рейтинг: 1.0/1 | Коментарі (0)

Така дилема постала на сесії Гостомельської селищної ради. «Зоря Приірпіння» вже розповідала про відкриття в Баланівці оновленого Будинку культури. На черзі – спорудження в тому районі нового дитячого садочка. З такою ініціативою виступив депутат Ірпінської міської ради від Гостомеля Юрій Прилипко. Цей намір підтримують міський голова Ірпеня Володимир Карплюк та селищний голова Гостомеля Анатолій Кириченко. Зрозуміло, що на спорудження  дитсадочка чекають чимало гостомельських сімей, насамперед району Баланівка.

Проте деякі гостомельські депутати запротестували проти розгляду питання, сформульованого в порядку денному «Про розгляд заяви гр. Гончаренка А. А. про його згоду та бажання бути директором КП Гостомельської селищної ради «Гостомельінвестбуд» та прохання створити таке підприємство». Йшлося про те, щоб дане комунальне підприємство займалося спорудженням дитячого садочка. При чому за гроші приватних інвесторів, не беручи жодної копійки з селищного бюджету. На цьому наголосив Юрій Прилипко.

Можна лише здогадуватися, що в цьому намір ... Читати далі »

Категорія: Робота ради | Переглядів: 797 | Дата: 2015-05-01 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

Стародавнє селище зробило рішучий крок у напрямку відокремлення від Ірпеня та подальшого самостійного розвитку разом з навколишніми селами, які побажають увійти в нове адміністративне утворення, центром якого стане Гостомель. Таке рішення прийняли депутати сьогодні на сесії селищної ради, яка є продовженням попереднього пленарного засідання, про що вже писала «Зоря Приірпіння».

Депутати у своєму рішенні спиралися на опитування громадської думки з цього приводу. Переважна більшість гостомельчан, які взяли у ньому участь, висловилися за подальший самостійний розвиток селища, відкинувши пропозиції щодо приєднання Ірпеня та Бучі.

Загалом у цьому опитуванні взяло участь 3116 осіб. З них 2783 людини висловилися за самостійний розвиток Гостомеля, як адміністративного центру. 292 голови віддали за входження до Бучі, 41 голос – за приєднання до Ірпеня.

Гостомельчани вже отримали згоду на приєднання до них сіл Озера та Горенки з Мощуном. З іншими тривають перемовини.

Відтак, питання порядку денного сфор ... Читати далі »

Категорія: Робота ради | Переглядів: 902 | Дата: 2015-04-29 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

На черговому засідання сесії Гостомельської селищної ради депутати розглянули листи – звернення та відповідні рішення міських рад міст Буча та Ірпінь з пропозицією добровільного об’єднання територіальних громад. Заслухавши виступи міських голів А.П. Федорука та В.А. Карплюка, депутати вирішили вивчити громадську думку з цього питання провівши громадське обговорення на округах, для цього розробили та затвердили Положення про громадське обговорення, що відповідає п.4 ст.5 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад».
Слід зауважити що на громадське обговорення виноситься одразу декілька питань:
- Можливість створення об’єднаної територіальної громади міста Буча та селища Гостомель.( центр ОТГ – м. Буча)
- Можливість створення об’єднаної територіальної громади міста Ірпінь та селища Гостомель. ( центр ОТГ– м. Ірпінь)
- Можливість створення об’єднаної територіальної громади селища Гостомель, села Горенка, села Мощун, села Озера. (центр ОТГ – селище Гостомель) Гостомельська селищна рада вже має попереднє погодження від сільських рад Горенки та Озер на об’єднання територіальних громад.
- Щодо перейменування вулиць селища Гостомель.

... Читати далі »
Категорія: Робота ради | Переглядів: 840 | Дата: 2015-04-24 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

Недавно прийнятий закон про добровільне об’єднання територіальних громад викликав адміністративно-територіальну «війну» за перерозподіл Приірпіння. Одним з найбільш «ласих шматочків», який забажали приєднати до себе сусіди, є древнє селище Гостомель. Він має чималий земельний ресурс. Окрім того два потужні підприємства, які наповнюють місцевий і не тільки бюджети (Гостомельський склозавод та АНТК «Антонов») роблять Гостомель дуже привабливим для об’єднання з ним. Включити його свого адміністративного підпорядкування забажала громада сусідньої Бучі (рішення з такою пропозицією було прийняте Бучанською міськрадою 26.02.2015 р.). Ірпінська влада також зробила пропозицію про входження Гостомеля до складу Ірпеня. Мається на увазі, щоб селище ввійшло у підпорядкування з єдиним адміністративним центром, як наприклад, нині Мостище у складі Гостоме ... Читати далі »

Категорія: Робота ради | Переглядів: 1190 | Дата: 2015-04-24 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Відповідно  до частини 3 пункту 5 ст.50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Закону України «Про доступ до публічної інформації» оприлюднюємо порядок денний 54  сесії  Гостомельської селищної ради \/І скликання, яка планується на 23 квітня 2015 р. :
1. Про внесення змін до рішення сесії Гостомельської селищної ради №950-51-VI від 30 грудня  2014 року „Про бюджет селища Гостомель на 2015 рік” .   
2. Про внесення змін до рішення сесії Гостомельської селищної ради №959-52VI від 17.01.2015р. «Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки в селищі Гостомель        
3. Про розгляд звернення громадянина Максимець Бориса Григоровича щодо укладення договору про залучення коштів  замовників будівництва об»єктів архітектури, що здаються в експлуатацію, на розвиток інженерно і соціальної інфраструктури селища Гостомель.
4.Про безоплатне прийняття-передачу об’єктів водо забезпечення (двох артсвердловин) від ТОВ «Бік»Оріон» з погодженням КП «Ірпіньводоканал»
5.    Про  зменшення орендної плати за користування земельними ділянками : ТОВ «Мінерал Цес», гр. Моргун Т.П.
6.   ... Читати далі »

Категорія: Робота ради | Переглядів: 854 | Дата: 2015-04-23 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 26 27 »
Форма входу

Календар новин
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук по новинах

Сайти регіону

Статистика

Володимир Захлюпаний © 2007Використовуються технології uCoz